Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

kızlar ben bu ürünü sizin yorumlarınızla aldım kullanıyorum inanılmaz memnunum , saçımın özellikle üst kısımları yanıktı. banyodan sonra posür posür duruyordu ( o nedemekse :KK1:) yani ilk kullanımdan hemen muzice beklemeyin tabi ama benim iki kullanımda saç kalitem arttı. kesinlikle öneririm. ben kuru saça uygulayıp sabaha kadar bekliyorum.

kızlar ben bu ürünü sizin yorumlarınızla aldım kullanıyorum inanılmaz memnunum , saçımın özellikle üst kısımları yanıktı. banyodan sonra posür posür duruyordu ( o nedemekse :KK1:) yani ilk kullanımdan hemen muzice beklemeyin tabi ama benim iki kullanımda saç kalitem arttı. kesinlikle öneririm. ben kuru saça uygulayıp sabaha kadar bekliyorum.

Sürdükten sonra birde sıcak havlu sararak denersen etkisi daha da iyi oluyor, tavsiyemdir...

Son düzenleme:
Evet bende sorarken saçma olduğunu anlamıştım zaten :KK54: Ozaman ıslak saça uygulayıp sıcak havluyla 10 15 dakika bekliyorum..Bu hafta da öyle deneyim..:nazar:

:KK9::KK9::KK9:

Bende kızcağız niyeti bozdu sabaha kadar havlu nöbetine mi girecek acaba dedim :KK9::KK9::KK9:

Bir dene tatlım, daha iyi olacak...

Ben bu iş için elektrikli bir saç bonesi sipariş ettim ama daha ses seda yok inşallah gümrüğe takılmamıştır.

gerçektende mükemmel ötesi bir ürün... saçım resmen canlandı.kabarması gitti. bir de düzleşti biraz neden bilemiyorum ama herkese tavsiye ediyorum:KK16:

Bende kızcağız niyeti bozdu sabaha kadar havlu nöbetine mi girecek acaba dedim :KK9::KK9::KK9:

Bir dene tatlım, daha iyi olacak...

Ben bu iş için elektrikli bir saç bonesi sipariş ettim ama daha ses seda yok inşallah gümrüğe takılmamıştır.

Eveet kesinlikle dediğin gibi daha etkili :KK76: Bundan sonra boyle kullanıyım bitene kadar, gerçekten iyi bi ürün. Ben yanında ek olarak bc acil kurtarım kürü ve şampuanını kullanıyorm 3 haftada saçlarım toparlandı, düzleştiricisiz dışarı çıkamıyordum ya, hatta onda bile saçım kötü duruyordu. şimdi sadece kurutuyorum :KK8: Elektirikli saç bonesi de neymiş, canım bı kullanda memnun kalırsan bende alıyım :)

Son düzenleme:
gerçektende mükemmel ötesi bir ürün... saçım resmen canlandı.kabarması gitti. bir de düzleşti biraz neden bilemiyorum ama herkese tavsiye ediyorum:KK16:

Eveet kesinlikle dediğin gibi daha etkili :KK76: Bundan sonra boyle kullanıyım bitene kadar, gerçekten iyi bi ürün. Ben yanında ek olarak bc acil kurtarım kürü ve şampuanını kullanıyorm 3 haftada saçlarım toparlandı, düzleştiricisiz dışarı çıkamıyordum ya, hatta onda bile saçım kötü duruyordu. şimdi sadece kurutuyorum :KK8: Elektirikli saç bonesi de neymiş, canım bı kullanda memnun kalırsan bende alıyım :)

Onları bende kullanıyorum şampuan hariç, başarılı... Elektrikli saç bonesi güzel bir şey, ısı verip bakımların daha iyi nufuz etmesini sağlıyor, verdiğim sipariş elime ulaştı 10 günde ama daha deneyemedim. Yarın deneyeyim yorumumu yaparım. 10$ a aldım :)

$bone.jpg

merhaba kızlar özellikle kılıçbalığım,

evde keratin bakımında sonra bu başlıkta da senin deyeimlerinden faydalanmak beni çok mutlu etti.benim şampuanım da bitti ve yanık tülü tülü kabarık kalın telli saçlarıma gerçekten iyi gelicek ürün arayışı içersindeyim. saç kremi niyetine selevtice kesinlikle sepette lakin benim sorum şöle ki;
selective markanın şampuanların nasıldır? şampuan tercihim de aynı markanın olmalı mı sence? ya da kızlar sizce:)

merhaba kızlar özellikle kılıçbalığım,

evde keratin bakımında sonra bu başlıkta da senin deyeimlerinden faydalanmak beni çok mutlu etti.benim şampuanım da bitti ve yanık tülü tülü kabarık kalın telli saçlarıma gerçekten iyi gelicek ürün arayışı içersindeyim. saç kremi niyetine selevtice kesinlikle sepette lakin benim sorum şöle ki;
selective markanın şampuanların nasıldır? şampuan tercihim de aynı markanın olmalı mı sence? ya da kızlar sizce:)

Şampuanını hiç kullanmadım canım, esasında denemek lazım ama... Bence şampuan ve saç kreminin aynı marka olması luzumlu değil ama sen bilirsin tabii...

Herkese merhaba;

Ben de saç yanığı dertlilerindenim. Benimki biraz kendim ettim kendim buldum durumu.:KK14:..Yaz sonu saçlarıma su dalgası yaptırmak istedim, kuaför "saçın kaldırmaz,yanar" demesine rağmen ısrarcı oldum. Çünkü bir saç yanınca ne hale gelir daha önce hiç tecrübe etmemiştim, en fazla ne olabilir ki diye düşündüm ama manzara korkunçtu tabii..hamur gibi saçlar koptu löp löp elimde kaldı...Gerisi, bu faciayı yaşayan tüm bayanlarla aynı...Depresif haller, saça bakıp ağlamaklı olmalar, nasıl kurtarırım araştırmaları..vs..vs..

Ben saçımı çene hizama adar kestirdim. Uzadıkça da ufak ufak kestirmeye devam ediyorum. Şu an saçlarım ensemi kapatacak durumda.Uçlarda hala ıslakken lastik, kuruyunca süpürge gibi olan bölgeler var. Cuma günü gittim Brezilya fönü yaptırdım, yapan kuaföre de saçımın elektriklenmeden kurumasından mutlu olacağımı ancak illa dümdüz olması gibi bir derdim olmadığını(su dalgasından nerelere eldik..:KK14:), sadece keratinin düzeltici etkisiyle ilgilendiğimi söyledim. Sağolsunlar ilgilendiler. Klasik brezilya fönü süreçlerinin ardından şu anda görünümden memnunum.

Bu süreçte farkında olmadan yazılarıyla beni yönlendiren Kılıçbalığı başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bugün de Selective ammino keratin saç maskesini satın aldım (Gratisten, 29.90'a), hemen sürüp gece yıkarım, etkisini de size bildiririm.

Keratin almama ragmen hala uygulamadim cunku sacimi bi daha
boyatip keratini oyle uygulamak istiyorum.
KilicBaligi sayesinde bu markayida denemeyi aklima koymustum ki
dun almis bulundum.Bugunde banyodan sonra saclarim nemliyken
surdum streclemeden isi verdim bagladim okuluma gittim tabi
hal boyle olunca bi etki olmadi. Tarif edilen sekilde uygulayip goruslerimi
aktaririm. Sac konusunda verilen bilgilerde KilicBaligi'nin imzasi varsa
gozum kapali okeylerim :KK66:

Herkese merhaba;

Ben de saç yanığı dertlilerindenim. Benimki biraz kendim ettim kendim buldum durumu.:KK14:..Yaz sonu saçlarıma su dalgası yaptırmak istedim, kuaför "saçın kaldırmaz,yanar" demesine rağmen ısrarcı oldum. Çünkü bir saç yanınca ne hale gelir daha önce hiç tecrübe etmemiştim, en fazla ne olabilir ki diye düşündüm ama manzara korkunçtu tabii..hamur gibi saçlar koptu löp löp elimde kaldı...Gerisi, bu faciayı yaşayan tüm bayanlarla aynı...Depresif haller, saça bakıp ağlamaklı olmalar, nasıl kurtarırım araştırmaları..vs..vs..

Ben saçımı çene hizama adar kestirdim. Uzadıkça da ufak ufak kestirmeye devam ediyorum. Şu an saçlarım ensemi kapatacak durumda.Uçlarda hala ıslakken lastik, kuruyunca süpürge gibi olan bölgeler var. Cuma günü gittim Brezilya fönü yaptırdım, yapan kuaföre de saçımın elektriklenmeden kurumasından mutlu olacağımı ancak illa dümdüz olması gibi bir derdim olmadığını(su dalgasından nerelere eldik..:KK14:), sadece keratinin düzeltici etkisiyle ilgilendiğimi söyledim. Sağolsunlar ilgilendiler. Klasik brezilya fönü süreçlerinin ardından şu anda görünümden memnunum.

Bu süreçte farkında olmadan yazılarıyla beni yönlendiren Kılıçbalığı başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bugün de Selective ammino keratin saç maskesini satın aldım (Gratisten, 29.90'a), hemen sürüp gece yıkarım, etkisini de size bildiririm.

Saçlarının durumuna çok üzüldüm, keşke kestirmden önce brezilya fönü uygulatsaydın o zaman kestirmene gerek kalmayabilirdi veya zaman içerisinde yavaş yavaş keserdin benim gibi, ama olsun, o kadar kısa kestirmeye cesaret ettiğine göre eminim ki o model sana çok yakışmıştır :nazar:

Umarım bu maskeden memnun kalırsın canım...

Keratin almama ragmen hala uygulamadim cunku sacimi bi daha
boyatip keratini oyle uygulamak istiyorum.
KilicBaligi sayesinde bu markayida denemeyi aklima koymustum ki
dun almis bulundum.Bugunde banyodan sonra saclarim nemliyken
surdum streclemeden isi verdim bagladim okuluma gittim tabi
hal boyle olunca bi etki olmadi. Tarif edilen sekilde uygulayip goruslerimi
aktaririm. Sac konusunda verilen bilgilerde KilicBaligi'nin imzasi varsa
gozum kapali okeylerim :KK66:

Tatlım zaten ilk seferde ne kadar etkili olur bilemiyorum kullanmaya devam et yalnız sırf ben öneriyorum diye de körü körüne kullanmayın, başka kaynaklardan da araştırın derim. İnsanlık hali bana iyi gelen herkese iyi gelmeyebilir... Tabii mesajının beni son derece onore ettiğini de söylemeden geçemeyeceğim, çok teşekkür ederim :KK16:

Tekrar merhaba,

Sevgili kilicbaligi, cevabin icin sagol..Cok haklisin, eger senin yazilarindan ve keratinin etkilerinden haberdar olsaydim sacimi kestirmezdim..Ama sacimin yanip hamur olmasiyla benim hafif şoka girmis vaziyette her tuttugun bolumun kopup elimde kalmasini izledigimi goren kuafor 15 dk'da kisacik hale getirdi sacimi...:)..2 senr once onu uzun arkasi kisa o meshur kut kesimden yaptirmistim herkes cok sevmisti...Bu sefer yanik yuzunden kesildiginde de benden baska sorun eden olmadi:))

Ayrica maskeyi denedim ve cok sevdim..:)...Kokusu gercekten cok guzel, etkisini de sevdim..Sacimdaki yumusakligin ne kadar brezilya fonunden ne kadari maskeden cok objektif ayirdedemiyorum ama ozellikle brezilya fonunu destekleyici bir urun olarak kullanilmasini tavsiye ederim..Cok kolay durulanmakla birlikte saclarim islakken verdigi o ipek gibi hissiyat superdi:))..

Saclarim normalde hizli uzar ama hizini artirmak icin sinameki kurune de basliyorum bu hafta:))..Ben istikrarsiz bi tip oldugumdan kur ozurluyumdur ama bu haftada 1 kez yapiliyormus sanirim yapabilirim:))..

Kurun sacimdaki etkilerini de zaman icinde ilgili baslikta anlatirim size:)

X