Herkese merhaba;
Ben de saç yanığı dertlilerindenim. Benimki biraz kendim ettim kendim buldum durumu.
..Yaz sonu saçlarıma su dalgası yaptırmak istedim, kuaför "saçın kaldırmaz,yanar" demesine rağmen ısrarcı oldum. Çünkü bir saç yanınca ne hale gelir daha önce hiç tecrübe etmemiştim, en fazla ne olabilir ki diye düşündüm ama manzara korkunçtu tabii..hamur gibi saçlar koptu löp löp elimde kaldı...Gerisi, bu faciayı yaşayan tüm bayanlarla aynı...Depresif haller, saça bakıp ağlamaklı olmalar, nasıl kurtarırım araştırmaları..vs..vs..
Ben saçımı çene hizama adar kestirdim. Uzadıkça da ufak ufak kestirmeye devam ediyorum. Şu an saçlarım ensemi kapatacak durumda.Uçlarda hala ıslakken lastik, kuruyunca süpürge gibi olan bölgeler var. Cuma günü gittim Brezilya fönü yaptırdım, yapan kuaföre de saçımın elektriklenmeden kurumasından mutlu olacağımı ancak illa dümdüz olması gibi bir derdim olmadığını(su dalgasından nerelere eldik..
), sadece keratinin düzeltici etkisiyle ilgilendiğimi söyledim. Sağolsunlar ilgilendiler. Klasik brezilya fönü süreçlerinin ardından şu anda görünümden memnunum.
Bu süreçte farkında olmadan yazılarıyla beni yönlendiren Kılıçbalığı başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bugün de Selective ammino keratin saç maskesini satın aldım (Gratisten, 29.90'a), hemen sürüp gece yıkarım, etkisini de size bildiririm.