Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

bu ürünü bende sipariş verdim...yarın ya da yarından sonra elimde olacak deneyip göreceğiz bakalım...ama merak ediyorum acaba saçın hızlı uzamasınada faydası varmı acaba fikri olan var mı?

Ne zamandır biliyorumbu ürünü, Kılıçbalığı'nın da tavsiyelerine gözüm kapalı uyarım zaten ama bi türlü alıp denemek nasip olmamıştı. Sonunda aldım ve denedim, inanılmaz bi ürünmüş, niye bu kadar beklemişim anlamış değilim :KK70: Yaşadığım yerde malesef sular çok kötü, saçları da mahvediyo ama, selective'i iki kez banyoda saç kremi olarak kullanmama ve 20 dk değil 5 dk bile bekletmememe rağmen inanılmaz sonuç aldım, saçlarım parladı, yumuşadı, elektriklenmedi bile..

$2013-04-07 22.03.18.jpg $2013-04-07 22.00.55.jpg

$Selective-Ammino-Keratin-Maschera-Sac-Maskesi__55340346_0.jpg $SELECTIVE-PROTEK-DUE-PHASETTE-MAVI-SU-FON-SUYU__50773020_0.jpg buldum sonunda aldım hemen satıcı suyunuda çok tavsiye etti durulanmayan gliss kullanıyorum zaten bitmişti onun yerine bunu kullanırım diyerek suyunuda aldım ve hemen bugün kullanamaya başladım ikisinide :KK9:

Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten urunu buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyordum. neyseki artik Turkiye ye de geldi. Mane`n Tail…at sampuani olarak bilinir ancak korkmayin insanlar icin fomulize edildi:) bazi internet sitelerinde satiliyor
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi.
onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar..

Arkadaşlar, saçımda keratin bakımı var. Ama keratin bakımı yaparken saçımı çok yüksek sıcaklıkta (232 derece) presleyip yaktılar. Saçım yer yer yumuşak, bazı yerlerde de saçlarım koptu ve her biri bir tarafa gidiyor. Belime yakın olan saçlarımı 15-20 cm. kadar kısaltmak zorunda kaldım. Ne kadar kestirsem de hala kestirmem gerekiyor. Ama daha da kestirmek istemiyorum.

Bu konuyu okuyunca çok sevindim ve umutlandım. Belki saçımı kurtarabilirim diye. Ürünü ısmarladım, geldi, ama henüz kullanmadım. Üç konuda çekincem var:

1) İçindekiler kımında Sodium Chloride yazıyor. Yani tuz. Keratin bakımını saçtan söken bir şey. Saçlarımın az bir kısmı keratin bakımı etkisiyle yumuşak. İçindekilerde 5. sırada yazıyor. Yani üründe en bol bulunan 5. madde buymuş. Şimdi bu ürünle bu keratin çıkacak. Yani keratinin pozitif etkisi saçımdan gidecek ve negatif etkisiyle (saçımın yanması ve kopmayan kısmın kopmaya çok müsait hale gelmesi)

2) Ayrıca içinde 4 çeşit paraben de varmış ve paraben benim saçlarıma yaramıyor. İçinde paraben olmayan ürünler saçıma daha iyi geliyor.

3) İçinde bir de buğday proteini var. Buğdaya intoleransım var. Alerji seviyesinde değil ama intolerans. İçinde buğday olmayan ürünler saçıma çok daha iyi geliyor.

Şimdi ben ne yapsam bilemedim. Benim durumumda olup, yani keratin bakımı yaptırıp üstüne bu ürünü kullanan var mı? Keratini çıkardı mı?

Buğday alerjisi veya intoleransı olup kullanan var mı?

Veya genel olarak, saçımı daha kötü yaptı veya bir etkisi olmadı diyen kimse var mı? Konunun tamamını okumaya çalıştım ve ben rastlamadım ama varsa belki kaçırmışımdır.

Aslında çok iyi bir kremim var. O olmasa şu ana kadar çoktan kestirmek zorunda kalmıştım muhtemelen. Ama saçlarım daha ne kadar dayanır bilmiyorum. Ve o kremden sonra bunu uygulasam ve gece de bekletsem harika olur diye düşünmüştüm. Artık emin değilim.

Ne yapsam bilemedim. Bir fikri olan var mı? Saçlarım bu hale gelince ağladım. Keratinin çıkmasına ve sonra da daha kötüye gitmesine dayanamam.

taylor;
merhaba. öncelikle keratini bozan SLS diye adlandırılan sodium laureth sulfate'tır. yani saçındaki keratine zarar verip bozulmasını sağlamayacaktır. ben de 3 yıldır keratin uyguluyorum saçıma ve bu maskeyi de 1 aydır kullanıyorum. hiç bir yan etkisini görmedim. aksine saçlarım kolay taranıyor, parlak ve yumuşacık oldular.

paraben kısmına gelince; evet içeriğini görünce bende bir ''of yaa bunda da mı var, mükemmel ürün diye bir şey yokmuş'' dedim. kullandığım ürünlerin parabensiz olmasına çok özen gösteren biriyim çünkü. ama başka parabenli ürün kullanmıyorum. bu da olsun artık dediğim bi ürün.

intolerans konusunda hiç bir şey diyemem yalnız alerji seviyesinde değil demişsin. bu da bir bakıma iyi. ama bu kadar endişeliysen yine de doktoruna bir danış bence.

sonuç olarak ben çok memnunum üründen şimdilik. 1 aydır kullanıyorum, toplamda 3 defa kullandım. hala da devam etmekteyim..

thirteenrenia, çok teşekkür ediyorum.

Maalesef Sodium Chloride de keratini saçtan söken maddeler arasında. Hatta adında sodium (sodyum) ve sulphate (sülfat) geçen her madde böyle. Hatta Sodium Chloride (tuz) zararlı olduğu için saçınızı deniz, okyanus suyuyla temas ettirmeyin diye tavsiye ederler. Hatta daha az zarar versin diye denize vs. girmeden önce saçınıza sodyum ve sülfatsız krem sürün veya ıslatın da, saç doygunluğa ulaşsın, denizdeki tuzu çok çekmesin bile derler.

Bazı insanlar keratin bakımını saçından çıkarmak istiyor ve onlara tuzlu (Sodium Chloride) suyla saçlarını yıkamaları öneriliyor.

İnternette "Sodium Chloride" ve keratin diye aratınca hepsi çıkıyor.

O yüzden ben şimdilik Protek'i kullanmıyorum. 5-6 ay sonra keratin bakımı saçtan çıkmaya başlayınca veya tamamen çıktığında deneyeceğim. O zaman baktım kuaförün keratin bakımından bile daha güzel yapıyor, o zaman sadece bu ürünle devam ederim, daha ucuza gelir. Ama keratin bakımıyla bu ürünü bir arada kullanmaya karar verdim. Kendimce böyle bir yol buldum.

thirteenrenia, senin de bir ay olmuş, kuaförün yaptığı keratinin süresini zamanla kısaltıyor olabilir. Yani internettekiçok fazla sayıda kaynak böyle söylüyor. Ama belki keratinden de iyi gelen bir üründür de hepimizin saçı süper olur ve başka bakımlara gerek kalmaz.

thirteenrenia, çok teşekkür ediyorum.

Maalesef Sodium Chloride de keratini saçtan söken maddeler arasında. Hatta adında sodium (sodyum) ve sulphate (sülfat) geçen her madde böyle. Hatta Sodium Chloride (tuz) zararlı olduğu için saçınızı deniz, okyanus suyuyla temas ettirmeyin diye tavsiye ederler. Hatta daha az zarar versin diye denize vs. girmeden önce saçınıza sodyum ve sülfatsız krem sürün veya ıslatın da, saç doygunluğa ulaşsın, denizdeki tuzu çok çekmesin bile derler.

Bazı insanlar keratin bakımını saçından çıkarmak istiyor ve onlara tuzlu (Sodium Chloride) suyla saçlarını yıkamaları öneriliyor.

İnternette "Sodium Chloride" ve keratin diye aratınca hepsi çıkıyor.

O yüzden ben şimdilik Protek'i kullanmıyorum. 5-6 ay sonra keratin bakımı saçtan çıkmaya başlayınca veya tamamen çıktığında deneyeceğim. O zaman baktım kuaförün keratin bakımından bile daha güzel yapıyor, o zaman sadece bu ürünle devam ederim, daha ucuza gelir. Ama keratin bakımıyla bu ürünü bir arada kullanmaya karar verdim. Kendimce böyle bir yol buldum.

thirteenrenia, senin de bir ay olmuş, kuaförün yaptığı keratinin süresini zamanla kısaltıyor olabilir. Yani internettekiçok fazla sayıda kaynak böyle söylüyor. Ama belki keratinden de iyi gelen bir üründür de hepimizin saçı süper olur ve başka bakımlara gerek kalmaz.

yalnız şöyle bir şey var; ben düzenli olarak keratini saçıma kendim uygularım. günlük keratin bakımı değil, bildiğimiz saçta 3 gün bekletilen brezilya fönü.. ve saçlarım epey dalgalıdır. geçen sene yazlıkta sülfatsız şampuanım bitince amaan 3-4 kereden bir şey olmaz diyerek SLS ve türevlerini içeren şampuanla yıkadım. saçlarım 2-3 yıkamadan sonra bariz eski haline döndü. bundan tekrar keratin uyguladım ve şampuanımı hep SLS'siz seçtim.
adında sodium (sodyum) ve sulphate (sülfat) geçen her madde böyle demişsin. fakat brezilya fönü için kullandığımız meşhur nude şampuanımızda da bolca sülfat ve sodyumlu içerikler var. ama keratine zarar vermiyor. çünkü bunlar çok ayrı maddeler.
hatta nudenin içinde geçen sodyum ve sülfatlı içerikleri yazayım; sodium methyl, disodium, sodium lauryl sulfoacetate, sodium benzoate
demem o ki içeriğinde yazan her sodyum ve sulfat saçtaki keratine verseydi eğer saçım geçen seneki gibi 3 yıkamada eski bol dalgalı haline dönerdi.

sodium chloride'den emin değilim ama dediğim gibi benim saçlarımda henüz bi bozulma yok. ben ve bir çok keratin bakımı uygulayan arkadaşım sadece SLS adı verilen sodium laureth sulfate'tan kaçınıyoruz...

bu ürünü kullandım kırıklarım kalmadı/epey azaldı çok memnunum diyen var mı arkadaşlar

ben ürünü dün ilk kez kullandım hakkaten cok cok güzel yumuşattı saçımı ancak dediğiniz gibi kokusu yaılmıo hatta hiç kokmuo çok hafif bi muz kokusu var acaba bzoukmu dedim sizinki aşırı bı kokumu yayıyo:44::44:

kılıcbalıgı:
sana nekadar tesekkur etsem azdır herhaldeee. dun konuyu okudum ve hemen zazahandan gıdıp aldım urunuu:) evdee buyuk bır heyecanla uyguladım 2 saat ttuttum kafamda ve soncu harıkaaa otesııı... saclarım calı supurgesı gıbı olmustuu artık ve kullanmadıgım urun yaglar maskeler kalmamıstıı okadar mutluyum kııı :KK36:
boyle guzel bılgılerı bızımle paylastıgın ıcın cok cok tesekkurler canım sevgılerrrr...

kızlar ben tam emın degılım ama sanırım gratıste gordum bu urunu ızmırde,benım de saclarım mahvoldunucları catal catal ve kopuyo lastık gıbı mutlaka alıcam bunuda daha yenı down under naturals argan oıl sac bakım maskesını aldım daha bır kere kullandım suanda saclarım yumusacık ama uclara pek etkısı olmadı tabı bu ılk kulllanımım bakalım ne olucak bu maskeyı ızmırde bulan varmı acaba ? gratıs ede tekrar bakıcam varsa ızmırdekılere umut olsun :)

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır selective keratin saç bakım maskesini almayı düşünüyordum ve sonunda dün sipariş verdim bugün elime ulaştı hemen denedim ve sonuç gayet başarılı :KK9: saçlarm ince telli ve elektriklenmeye kabarmaya müsait bir yapıda, her banyodan sonra kuruyunca kabarık kabarık bir görüntü oluşuyor:KK50: ama bu maske öyle güzel yumuşattı ve kabarmayı önledi ki ben bile bu kadarını beklemiyordum umarım ileriki günlerde kullanmaya devam ettikçe etkisi artar
Bu arada nemi saçmda 20 dk sıcak havluyla bekletip duruladm teşekkürler kılıçbalığı :KK34:

kızlar ben tam emın degılım ama sanırım gratıste gordum bu urunu ızmırde,benım de saclarım mahvoldunucları catal catal ve kopuyo lastık gıbı mutlaka alıcam bunuda daha yenı down under naturals argan oıl sac bakım maskesını aldım daha bır kere kullandım suanda saclarım yumusacık ama uclara pek etkısı olmadı tabı bu ılk kulllanımım bakalım ne olucak bu maskeyı ızmırde bulan varmı acaba ? gratıs ede tekrar bakıcam varsa ızmırdekılere umut olsun :)

canım gratiste buldun mu ürünü acaba ben sorduğumda yoktu da?

1 ay içinde 2. röflem olduğu için kuaförde kendi kendime dedim ki; " tamam trianka saçlarınla vedalaş kesin kopacak, kopmazsa bile eski ışıltısı canlılığı kalmayacak... "

kuaförüm: " korkma bana güven ışıl ışıl çıkacaksın buradan " dedi...

içimden " klasik kuaför lafları " dedim ama....

bakımdan sonra ( bakım dediğim de Amminoyu ıslak saçlarıma sürdü taradı streçledi ve 20 dakika boyunca fön makinası tuttu kafama ) röflesiz saçlarımda bile görmediğim ışıltı canlılık ipeksilik... Ammaan Allahım dedimm... bu nası bişeydir... Bu canlılık neredeyse 4 / 5 yıkamaya kadar kaldı saçımda... bayıldımm inanın ki..
hemen kremin adı alındı ve netten araştırma başladı..
24 Tl ye bir sitede buldum cumartesi sipariş verdim, bugün pazartesi az önce kargom geldi... akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...

X