- 30 Aralık 2012
- 30
- 0
- Konu Sahibi KilicBaligi
bu ürünü bende sipariş verdim...yarın ya da yarından sonra elimde olacak deneyip göreceğiz bakalım...ama merak ediyorum acaba saçın hızlı uzamasınada faydası varmı acaba fikri olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
thirteenrenia, çok teşekkür ediyorum.
Maalesef Sodium Chloride de keratini saçtan söken maddeler arasında. Hatta adında sodium (sodyum) ve sulphate (sülfat) geçen her madde böyle. Hatta Sodium Chloride (tuz) zararlı olduğu için saçınızı deniz, okyanus suyuyla temas ettirmeyin diye tavsiye ederler. Hatta daha az zarar versin diye denize vs. girmeden önce saçınıza sodyum ve sülfatsız krem sürün veya ıslatın da, saç doygunluğa ulaşsın, denizdeki tuzu çok çekmesin bile derler.
Bazı insanlar keratin bakımını saçından çıkarmak istiyor ve onlara tuzlu (Sodium Chloride) suyla saçlarını yıkamaları öneriliyor.
İnternette "Sodium Chloride" ve keratin diye aratınca hepsi çıkıyor.
O yüzden ben şimdilik Protek'i kullanmıyorum. 5-6 ay sonra keratin bakımı saçtan çıkmaya başlayınca veya tamamen çıktığında deneyeceğim. O zaman baktım kuaförün keratin bakımından bile daha güzel yapıyor, o zaman sadece bu ürünle devam ederim, daha ucuza gelir. Ama keratin bakımıyla bu ürünü bir arada kullanmaya karar verdim. Kendimce böyle bir yol buldum.
thirteenrenia, senin de bir ay olmuş, kuaförün yaptığı keratinin süresini zamanla kısaltıyor olabilir. Yani internettekiçok fazla sayıda kaynak böyle söylüyor. Ama belki keratinden de iyi gelen bir üründür de hepimizin saçı süper olur ve başka bakımlara gerek kalmaz.
kızlar ben tam emın degılım ama sanırım gratıste gordum bu urunu ızmırde,benım de saclarım mahvoldunucları catal catal ve kopuyo lastık gıbı mutlaka alıcam bunuda daha yenı down under naturals argan oıl sac bakım maskesını aldım daha bır kere kullandım suanda saclarım yumusacık ama uclara pek etkısı olmadı tabı bu ılk kulllanımım bakalım ne olucak bu maskeyı ızmırde bulan varmı acaba ? gratıs ede tekrar bakıcam varsa ızmırdekılere umut olsun :)
canım gratiste buldun mu ürünü acaba ben sorduğumda yoktu da?