selçuk üniversitesinde okuyanlar buraya=)

Merhaba bence her ailede Selcuk da okumus veya okuyan birileri vardir...:) Ben de Selcuk mezunuyum...aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

slm.konyalılar yada konyada okuyanlar.ben çocuk gelişimi okuyorum.bu yıl staj yapmam gerekiyor.özel bir kreşte hem çalışmak hemde stajımı gösretmek istiyorum.yardımcı öğrtmenlik çaycılık sekreterlik aşçılık hepsi olabilir.kreşte çalışan tanıdığınız yada kreş sahibi kimse varmı.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaslar ben 2 yıllık önlisans mezunuyum .Bu yıl inşallah Selçuk üniversitesi ilahiyat fakultesıne gecmek istiyorum .

ayh çok duygulandım. ben de 2 yıl olacak haziranda mezun olalı edebiyat fakültesinden. aslen izmirliyim ama tam gidiyorum derken iş buldum ve şimdi hala konyadayım çalışıyorum. gonyalı oldum artık yani bütün arkadaşlarım gitti memleketlerine ben kaldım (mezun olmama 3 ay kala valizlerimi hazırlayamaya başlayan ben )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…