- 4 Mayıs 2014
- 131
- 26
Sorun yoksa gelir inşallah tez vakitteeBebis icin dua ediyoruz canim cok sukur bi sorunumuz yok 3 . Denememiz bu sefr okur insallah
♥♥♥♥♥
Allah kabul etsin canımmmBende namazimi kildim tövbemi yaptim niyet ederek isimlerimizi okudum ve basladim okumaya. Hepimiz için en hayırlısı olsun arkadaslarim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sorun yoksa gelir inşallah tez vakittee
Allah kabul etsin canımmmİçten hissettim valla, bende yarın akşam başlıyacam inşallah. Rabbim kabul etsin tez vakitte gelsin bebişlerimiz inşallah
Adetliyim yalniz ben...404 tane cekecegim dogru dimi.hatunlar
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ben gönullu olarak yardım ederım istersenız sızletre(lıste dışı)
Sağol canım hepimizin sayısı var ama dua bu etmek istersen tabikide memnun oluruz yalnız ben bilmiyorum sayıyı aşmamak mı gerek asiladabilir mi :))
Bebis icin dua ediyoruz canim cok sukur bi sorunumuz yok 3 . Denememiz bu sefr okur insallah
♥♥♥♥♥
Bende namazimi kildim tövbemi yaptim niyet ederek isimlerimizi okudum ve basladim okumaya. Hepimiz için en hayırlısı olsun arkadaslarim..
ben gönullu olarak yardım ederım istersenız sızletre(lıste dışı)
Canim hosgeldin bitanem ,sayilari dagittik keske dun yada bu sabah yazmis olsaydin :) :) O zaman soyle yapalim biz basliyoruz ya eksigi olan olutsa aramizdan seninde duan olsun sen okursun biz sana soyleriz :) :) Bir sonrakine mutlaka seninlede okuyalim heppp beraber :) :)
inş arkadaşım allahım ne muradınız varsa hayırlısı ıle versın ...
Aminnn cumlemizin INSALLAH.sen evlimisin bekarmisinbebis varmi ?
ben evlıyım 13 yıldır bebegım olmuyor ...o yüzden sızlere bır katkım olsun ısterım
kuzummm ALLAHim bizden once sana versin bebegim cok beklemissin bitanem ALLAHim kurban oldugum bu mubarek aylarda sevindirsin seni bitanem.ben 404okuyacagim ya 202sen oku 202 ben okuyayim tamammi bitanem :) :) :) :)
ben evlıyım 13 yıldır bebegım olmuyor ...o yüzden sızlere bır katkım olsun ısterım