• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi selanik göçmenlerinin söz adetleri

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Arkadaşlar selanik göçmenlerinin söz adetleri nelerdir ? Sözde bana önerebileceğiniz bir şey var mı yapmam gereken ? Kız tarafı olarak bir şey yapmam gerekiyor mu ? Biz selanik göçmeni değiliz,mahçup olmakta istemiyorum onlara...

Arkadaşlar selanik göçmenlerinin söz adetleri nelerdir ? Sözde bana önerebileceğiniz bir şey var mı yapmam gereken ? Kız tarafı olarak bir şey yapmam gerekiyor mu ? Biz selanik göçmeni değiliz,mahçup olmakta istemiyorum onlara...

valla selanik göçmenlerinin pek adeti yoktur canım :)
ben selanik göçmeniyim ve ailede de tek kızım:)
hani genelde konuşup orta yolu bulmayı tercih ederler:)
iki taraf mutlu olsunda diye düşünürler:) bende sözlencem önümüzde ki ay inan bohça vs hiçbirşey istemedi ailem:)
son 4-5 senedirde evlenenlere yapılmadı.
çok korkma :) uyumludur:)
istanbulda yetiştilerse benim dediğim gibi:)
ama orda hala aile varsa yunanistandaki türkler biraz altına dikkat eder. hani onlar ne taktıysa eşdeğer birşey ister...
he bunun lafını yapmaz ama ilerde birgün yüzüne vurur:)

çok teşekkür ederim canım :) söz oldu şimdi sıra nişanda 1-2 ay sonra nişan olacak Allah nasip ederse,peki erkek tarafına siz neler koyuyorsunuz herkese alınıyor mu tüm aile akrabalar falan ? hiç bilgim yok da ne biliyosanız bana söylerseniz çok makbule geçer :) herşey için çok teşekkür ederim :)

Back
X