Selamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?

Amiiinnnn . Eve gelecek ilk misafirlerim eşimin patronuyla ev sahibimiz olacak o yüzden düşünüyorum. Komşuluk ilişkileri de pek sıkı fıkıymış ,üstelik site de biraz üst segment .
Önem verdiğiniz misafirleri İzmir’de nasıl ağırlıyorsanız Konya’da da öyle ağırlayın. İsterseniz Muş’a gidin, bu tamamen sizinle alakalı.

Tamam işte siz sizin kesiminizde ne ikram ediyorsunuz?
Örneğin kahve ikram ediliyorsa yanında mutlaka bir tatlı, çoğunlukla sütlü bir tatlı genellikle su yerine soda, bazıları da evde hazırlanmış meyve şurubuyla birlikte ikram ediliyor . Misafir çat kapı da gelse çayın yanına mutlaka ikram tabağı hazılanıyo tatlı tuzlu atıştırmalık gibi .

Önem verdiğiniz misafirleri İzmir’de nasıl ağırlıyorsanız Konya’da da öyle ağırlayın. İsterseniz Muş’a gidin, bu tamamen sizinle alakalı.
Her zaman bulunduğum yere uyumlu davranmayı severim . Zamanında fazla izzeti ikramda bulunmamın farklı yorumlandığı da oldu . O yüzden ne eksik olsun ne fazla .

Nasıl yorumlandı
Hayatında hiç incelik görmemiş bazı kişilerden bir kısmı misafirperverliğiminve izzeti ikramımın karşılığında bir şey isteyeceğini zannedip uzaklaştı ,bir kısmı da yemekteyiz programında zannettiler kendilerini aynı o tarz yorumlar yapmaya başladı. O yüzden herkesin nabzına göre şerbet şart ,alışık oldukları şekilde davranmayı ve gittiğim yere uyumlu olmayı tercih ediyorum.

Ya o bakışlar hep var bende açığım ve Ankara'da inanılmaz derecede bakışlara maruz kalmıştım. Demek ki iç anadolu bölgesine has bir şey sjsjsjs

Evde bol kuruyemis olsun severler,comert insanlar yemeklerde falan bol tutuyorlar sizde oyle yaparsiniz ayrica bamyayi ozel seviyorlar onlar icin etli bamya dugun yemegidir
İşte aradığım tam olarak bu yorum çok teşekkür ederim. Kuru yemişi hiç eksik etmicem . İnanın verdiğiniz bilgi çok kıymetli çünkü ilk misafirlerim eşimin patronu ev sahibimiz olacak, komşuluk ilişkileri de çok iyiymiş biraz kalburüstü bir siteye gidiyorum . Tedirginliğim de bu yüzden. Uyumlu olmayı her zaman severim . Tekrar teşekkürler

İyi de bu İzmir’le Konya’yla alakalı değil ki. Onların kendi öz dangalaklıkları. Bu gelecek olan insanların da nasıl olduğunu bilemezsiniz. Siz yine içinize nasıl siniyorsa öyle yapın.

İyi de bu İzmir’le Konya’yla alakalı değil ki. Onların kendi öz dangalaklıkları. Bu gelecek olan insanların da nasıl olduğunu bilemezsiniz. Siz yine içinize nasıl siniyorsa öyle yapın.
O bahsettiğim insanlarla o olayları İzmir de değil başka bir şehirde yaşadım . O yüzden kendim gibi değil topluma göre davranmak istiyorum. İllaki benim gibi davranan ve düşünen insanlarla tanışıcam ama o zamana kadar aptal durumuna düşmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…