Amiiinnnn . Eve gelecek ilk misafirlerim eşimin patronuyla ev sahibimiz olacak o yüzden düşünüyorum. Komşuluk ilişkileri de pek sıkı fıkıymış ,üstelik site de biraz üst segment .Daha taşınmadan misafirlere yapacağınız sunumu mu düşünüyorsunuz? Allah başka dert vermesin.
İzmir bile kesim kesim ;hatta kısım kısım .Eğitim, sosyal imkan, geçim koşulları soran çok görmüştük. İlk defa biri komşuya ne ikram edilir diye soruyor. İzmir'de ne ikram ediyorsunuz?
Muhitten muhite bileNe desem bilemedimmisafir ağırlama her yerde aynı değil mi şehirden şehire farklılık mı gösteriyor
İş sadece işAradığım yorum.
Neden gerçekten
İzmir bile kesim kesim ;hatta kısım kısım .
Değiiillll birazda ekstrem durumlar varŞakadır inşallah
Aaayyy keşke olsaydımmmKonu sahibesi pembik gelinlerden galibasunumsever
Önem verdiğiniz misafirleri İzmir’de nasıl ağırlıyorsanız Konya’da da öyle ağırlayın. İsterseniz Muş’a gidin, bu tamamen sizinle alakalı.Amiiinnnn . Eve gelecek ilk misafirlerim eşimin patronuyla ev sahibimiz olacak o yüzden düşünüyorum. Komşuluk ilişkileri de pek sıkı fıkıymış ,üstelik site de biraz üst segment .
Örneğin kahve ikram ediliyorsa yanında mutlaka bir tatlı, çoğunlukla sütlü bir tatlı genellikle su yerine soda, bazıları da evde hazırlanmış meyve şurubuyla birlikte ikram ediliyor . Misafir çat kapı da gelse çayın yanına mutlaka ikram tabağı hazılanıyo tatlı tuzlu atıştırmalık gibi .Tamam işte siz sizin kesiminizde ne ikram ediyorsunuz?
Her zaman bulunduğum yere uyumlu davranmayı severim . Zamanında fazla izzeti ikramda bulunmamın farklı yorumlandığı da oldu . O yüzden ne eksik olsun ne fazla .Önem verdiğiniz misafirleri İzmir’de nasıl ağırlıyorsanız Konya’da da öyle ağırlayın. İsterseniz Muş’a gidin, bu tamamen sizinle alakalı.
Nasıl yorumlandıZamanında fazla izzeti ikramda bulunmamın farklı yorumlandığı da oldu
Nasıl yorumlandı
Hayatında hiç incelik görmemiş bazı kişilerden bir kısmı misafirperverliğiminve izzeti ikramımın karşılığında bir şey isteyeceğini zannedip uzaklaştı ,bir kısmı da yemekteyiz programında zannettiler kendilerini aynı o tarz yorumlar yapmaya başladı. O yüzden herkesin nabzına göre şerbet şart ,alışık oldukları şekilde davranmayı ve gittiğim yere uyumlu olmayı tercih ediyorum.Nasıl yorumlandı
Ya o bakışlar hep var bende açığım ve Ankara'da inanılmaz derecede bakışlara maruz kalmıştım. Demek ki iç anadolu bölgesine has bir şey sjsjsjsDaha once de gitmistim, o zaman açıktım, fena bakışlara maruz kalmıştımUzun zamandir kapaliyim, geçen yaz gittim, yine ayni dehşet bakışlar Teyzeler, genç kızlar durmadan usanmadan kınamalı gözlerle bakıyor, bakıyor, bakıyor Ay yoksa tipimde mi sorun var
Enerjisi yormuştu beni, niye öyle oldu ki
Meram tarafında mı oturacaksınız?Amiiinnnn . Eve gelecek ilk misafirlerim eşimin patronuyla ev sahibimiz olacak o yüzden düşünüyorum. Komşuluk ilişkileri de pek sıkı fıkıymış ,üstelik site de biraz üst segment .
İşte aradığım tam olarak bu yorum çok teşekkür ederim. Kuru yemişi hiç eksik etmicem . İnanın verdiğiniz bilgi çok kıymetli çünkü ilk misafirlerim eşimin patronu ev sahibimiz olacak, komşuluk ilişkileri de çok iyiymiş biraz kalburüstü bir siteye gidiyorum . Tedirginliğim de bu yüzden. Uyumlu olmayı her zaman severim . Tekrar teşekkürlerEvde bol kuruyemis olsun severler,comert insanlar yemeklerde falan bol tutuyorlar sizde oyle yaparsiniz ayrica bamyayi ozel seviyorlar onlar icin etli bamya dugun yemegidir
EvetMeram tarafında mı oturacaksınız?
İyi de bu İzmir’le Konya’yla alakalı değil ki. Onların kendi öz dangalaklıkları. Bu gelecek olan insanların da nasıl olduğunu bilemezsiniz. Siz yine içinize nasıl siniyorsa öyle yapın.Hayatında hiç incelik görmemiş bazı kişilerden bir kısmı misafirperverliğiminve izzeti ikramımın karşılığında bir şey isteyeceğini zannedip uzaklaştı ,bir kısmı da yemekteyiz programında zannettiler kendilerini aynı o tarz yorumlar yapmaya başladı. O yüzden herkesin nabzına göre şerbet şart ,alışık oldukları şekilde davranmayı ve gittiğim yere uyumlu olmayı tercih ediyorum.
O bahsettiğim insanlarla o olayları İzmir de değil başka bir şehirde yaşadım . O yüzden kendim gibi değil topluma göre davranmak istiyorum. İllaki benim gibi davranan ve düşünen insanlarla tanışıcam ama o zamana kadar aptal durumuna düşmek istemiyorum.İyi de bu İzmir’le Konya’yla alakalı değil ki. Onların kendi öz dangalaklıkları. Bu gelecek olan insanların da nasıl olduğunu bilemezsiniz. Siz yine içinize nasıl siniyorsa öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?