Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeklerinizi kendi kültürünüze göre yapmıyor musunuz? Gittiğiniz yere göre şekillenmez,kendi kültürünüzü gittiğiniz yerde yansıtırsınız
Gelmez olur mu hiç ?İzmir den konyaya? Bu kadar radikal Bi değişim ağır gelmez mi.
Keşke benden pembik kayınvalide olacak ama oğlumla kızımın evlenmesi lazım .Konu sahibesi pembik gelinlerden galiba sunumsever
Hdşlsadlşasşfalşsdflşsadşl bu neeeeeeeee hahahahahahahahaha
Bu sitede ilk kez bir soru sordum ve çok eğlendim sayenizdeCat kapı da gelse önüne en az 3 çeşit koymazsaniz ayiplanirsiniz. dışlanır hor görülür itilir kakılırsiniz. Konyalilar sunuma çok dikkat eder. İyi ki actiniz bu konuyu. Konya'ya yerleşmek isteyenler varsa onlar da nasiplensin. Komşuluk ilişkileri de aynı dogrultudadir. Her konuşmadan önce efendimesoyleyeyim demeniz gerekir. Örneğin : efendimesoyleyeyim nasılsınız bugün ?
Aklima daha gelirse yazarım.
49 yaşındayım daha yeni başladım duuurrr ne bılmasıŞu sunumdan bir bıkmadılar hâlâ değil mi bana böğğğ geldi
Eğer komşuluk ilişkilerine önem veriyosaniz siz de onlar gibi davranırsınız şerbette koyarsınız likör de.. Sevmiyorsanız da zaten bastan ilişki kurmayın gidip gelmeyin başınızasilah dayayacak değiller ya☺Ahh keşke olsaydım tuttuğumuz ev ve konumu biraz beni endişelendirdi açıkçası komşuluk ilişkileri epey iyiymiş ,açıkçası kültür farklılıkları nedeniyle komik duruma düşmek istemediğimden şurda bir fikir alıyım dedim . Çevreye göre tutum ve davranışlar değişiklik gösterdiğinden bir fikir alıyım dedim . Kahvenin yanında likör ikram edende var ,soda ikram eden de şerbet ikram eden de . Biz çok renkli bir toplumuz sonuçta .
Genelleme yapmayı sevmem ama İç Anadolu insanı olmama rağmen Konya deyince irkilirim Konyalilarin kendilerinin bile eleştirdiği ağır bi yobazlik sözkonusu bazi yerlerde. Tabii ki her yerin iyisi de var kötüsü de, inşallah sevimli insanlara denk gelirsiniz.Ahh keşke olsaydım tuttuğumuz ev ve konumu biraz beni endişelendirdi açıkçası komşuluk ilişkileri epey iyiymiş ,açıkçası kültür farklılıkları nedeniyle komik duruma düşmek istemediğimden şurda bir fikir alıyım dedim . Çevreye göre tutum ve davranışlar değişiklik gösterdiğinden bir fikir alıyım dedim . Kahvenin yanında likör ikram edende var ,soda ikram eden de şerbet ikram eden de . Biz çok renkli bir toplumuz sonuçta .
Daha taşınmadan ne kadar iyi geldi bir de taşınsaniz neler olacak hayal edinBu sitede ilk kez bir soru sordum ve çok eğlendim sayenizde
Daha once de gitmistim, o zaman açıktım, fena bakışlara maruz kalmıştım Uzun zamandir kapaliyim, geçen yaz gittim, yine ayni dehşet bakışlar Teyzeler, genç kızlar durmadan usanmadan kınamalı gözlerle bakıyor, bakıyor, bakıyor Ay yoksa tipimde mi sorun varKahvenin yanında likör abes karşılanır.
Çat kapı gelen bi misafirde duruma göre bir şey hazırlanır. Mesela çarşı ekmeğini dilimleyip, süzme yoğurt sürüp üzerine pul biber nane atıp ikram edebilirsiniz. Konya'da bu normaldir (eski nesile göre)
Komşularla sebzeli bulgur pilavı yenir bir de.
Sosyal medyada çok fazla yobaz diye bilinir Konya ama esasında öyle değil.
Başka bir şey sormak isterseniz cevaplarım
Dur daha yeni başladım ve çok eğlenceli buldumŞu sunumdan bir bıkmadılar hâlâ değil mi bana böğğğ geldi
sen bizi güldürdün allahta seni güldürsü
Ayyy keşke olsaydımKonu sahibesi pembik gelinlerden galiba sunumsever