Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha da abartalım mı kız ?Bazı alternatifler..
Herkes senin gibi NARSİST mi???Artık çat kapı misafir gelmiyor. 90larda kaldı o. Gelene de "müsait değilim gelmeden arayın " deyip kapıyı kapatıyoruz.
Herkes senin gibi NARSİST mi???
Konu sahibi yani bence bunu çok takmayın. Tabi evinize gelen insanlara kirli kırık dökük tabak çanakla bir şeyler ikram etmezsiniz ama hiçbir şehirde insanların yanarlı dönerli sunum bekleyeceğini, olmazsa ayıplayacağını sanmıyorum. İzmir dünyanın diğer ucu değil. Konya'da nasıl yapıyorsanız yine öyle yapın.
çocukluğumun konyasında akşam oldu mu mahalleler birbirine "akışır"dı.Ne desem bilemedim misafir ağırlama her yerde aynı değil mi şehirden şehire farklılık mı gösteriyor
Bi tasininda gorursunuz anyayi konyayi ancak oyle tanirsinizSelamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?
Selamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?
Hahaha narsistlik bu muydu çatkapı gelen kişi bu ne oluyo bu durumda . Ben de açmam heran evım misafır kabulune hazr olmak zorunda mı ,yüzsüzlük düşünceszlık resmen
Ben hoşuma gitmeyen biri geldiğinde kapıyı bile açmıyorum işte o kadar NARSİST biriyim
İzmirdeyim. Yaşamayacagım illerin başında Konya geliyor. İzmir'den sonra insan ilişkileri olarak bence zorlanırsınız.Selamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?
Selamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?
Baget baget olalı böyle zulüm görmemiştir sjksjksjk
Hahaha narsistlik bu muydu çatkapı gelen kişi bu ne oluyo bu durumda . Ben de açmam heran evım misafır kabulune hazr olmak zorunda mı ,yüzsüzlük düşünceszlık resmen
of haykırdımŞükür?