Selamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?

Selamlar İzmir'den Konya'ya taşınıcam Konya'da komşuluk ilişkileri nasıldır ,çat kapı gelen misafire ne ikram edilir ? Sunumlara özenli midir ?
Ben daha çok 2016 da katılmanıza rağmen buraya böyle bir soru sormanıza güldüm yeni üye olsanız anlarım ama böyle bir soruya kimse ciddi şekilde yorum yapmaz ki KK oldu yeni gelinlerin tatlı telaşı

Yat geber ekmeği iyimiş

sunumlara özenli midir nasıl bir soru cümlesi yahu.
başlığı yanlış yazdığınızı düşünmüştüm içerikte aynı.
türkçeye de sunuma verdiğiniz özeni verseniz keşke.

Ben daha çok 2016 da katılmanıza rağmen buraya böyle bir soru sormanıza güldüm yeni üye olsanız anlarım ama böyle bir soruya kimse ciddi şekilde yorum yapmaz ki KK oldu yeni gelinlerin tatlı telaşı
Gerçeği söylemek gerekirse böyle bir soruyu ancak burda sorabilirdim yeni gelin demişsiniz ,iltifat kabul ettim evliliğimin 26 . Yılında

Sanki Finlandiyadan Taylanda taşınır gibi bir komedi
Size kötü bir haberim var. İzmirde ne yiyorsanız Konyada da aynısını yiyeceksiniz. Aynı şey misafirleriniz için de geçerli.

Konu sahibesi pembik gelinlerden galiba sunumsever
Ahh keşke olsaydım tuttuğumuz ev ve konumu biraz beni endişelendirdi açıkçası komşuluk ilişkileri epey iyiymiş ,açıkçası kültür farklılıkları nedeniyle komik duruma düşmek istemediğimden şurda bir fikir alıyım dedim . Çevreye göre tutum ve davranışlar değişiklik gösterdiğinden bir fikir alıyım dedim . Kahvenin yanında likör ikram edende var ,soda ikram eden de şerbet ikram eden de . Biz çok renkli bir toplumuz sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…