Bunlari biliyorum Haklisinizda.
Mesleğim Güzellik Uzamnai ve Kuaförüm artik bunu demeye bin şahit lazim kendimi çok saldım, ve Hastaliğimdan dolayi hic yapamiyorum Mesleğimi Astim var bende, 3 bucuk yil çaliştim sonra Nefes darliği çekilçek gibi değildi, birakmak zorunda kaldim.
Babamdan biraz Miras kaldi, onlarla uğraşiyorum sürekli, Kira vermemeye diretiyorlar ki gercekten az kira ödiyorlar, Istanbulda Bayan olmak da cok zor. Ciddiye bile alinmiyorsunuz resmen, sürekli ağir konuşmaniz, yumrugnuzu masaya vurmaniz gerekiyor, okadar yorucu birşey ki. Kendimi bazen enayi gibi hissediyorum.
Hayatimin ucundan tutayim derken birşeyler yapim derken okadar tatsizliklar oluyor ki, Aile icinde sanki bir kiskanclik var ben kuzenim bana, sendeki imkanlar onlarda olsa ( yani diğer Kuzenlerimizde )
önlerinde duramazdik diyor, Havalarindan geçilmezdi diyor, benim, ailem maddi dururmumuzu kiskaniyorlarmiş, büyük Kuzenler durup durup bize birşeyler sattirmak istiyor, yani cökmemiz cok mu işlerine geliyor anlamiyorum. Cokda zengin degiliz anlamiyorum insanlarin neden bu gözüne batiyor.Bana sorarsaniz bizim birşeyimiz yok cünkü ben zaman zaman 5 tlyi bulamiyorum borc aliyorum, kredi karti kullaniyorum.
Burda hala bazi şeyler cok zoruma gidiyor, kimin dost kimin düşman oldunu cözemiyorum zaman zaman.