Selam yakışıklı!

index.php

bu kıza benziyor yahuu çoğu kızdan güzel

Kim bu konuyu actiysa, Alllaaahhhh ne muradi varsa versin, tüm dilekleri yerine gelsiiinnnn, su güzellerden bir tanesinideee nasiippp eylesin Ya Rabbiiimmmmm.
Ne büyük iyilik yaptin Oky`m :KK50::KK19:

Kim bu konuyu actiysa, Alllaaahhhh ne muradi varsa versin, tüm dilekleri yerine gelsiiinnnn, su güzellerden bir tanesinideee nasiippp eylesin Ya Rabbiiimmmmm.
Ne büyük iyilik yaptin Oky`m :KK50::KK19:
aminn. dedim gözlerimiz şenlensin. ne o siyaseset siyaset,burası ayrıca,dünya gündemi bölümüde. dünyanın metro gündeminide biz yakalayalım dedim:))

Ya hep erkeklermi begenecek, laf atacak, kadinlari sex objesi olarak görecek. birazda bizim gönlümüz senlensin yahu.
Birde bu kadar yakisikli yanyana vallahi kalbim dayanamaz patida kütüde giderim kalp krizinden ayol.:KK53:

Ya hep erkeklermi begenecek, laf atacak, kadinlari sex objesi olarak görecek. birazda bizim gönlümüz senlensin yahu.
Birde bu kadar yakisikli yanyana vallahi kalbim dayanamaz patida kütüde giderim kalp krizinden ayol.:KK53:
Erkekleri itinayla seks objesi yaparım:KK53: Mesela yukarıdaki abiyi yaptım gitti :KK5:

:KK42::KK42:Tanrim neden cirkinleri bize verirsinde, elin kadinlarina böyle yakisiklilarini ?
Cogu kisa boylu, göbekli bunlarin. Revami yani, gelde isyan etme ama.....:KK12::KK12:

X