- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
kızlar italyada metro varmı ki. varsa orayıda merak ediyorum:)
2 hat var hem de çarprazlama
A ve B hattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar italyada metro varmı ki. varsa orayıda merak ediyorum:)
Adaletin bu mu dünya Kaç yüro ulen bir Paris metro bileti O değilde şeyi merak ettim. Bunlarda evlenince dötü göbeği saliyomudur
Kız bune direk link vermiş Allahım
Çıtır çıtır en sevdiğimdenTabi ki saliyor bak hic 40+var mi iclerinde
Her daim gül dadlum o sahne koparıyor beni aman tanrım didim den sonraki laf Olayaynen aman tnarim didim buraya cok yakisti @Bi kahve hatirliyormusun o sahneyi, hani doktora anlatirken kazayi aaayyyyy Allah iyiligini versin emi, beni cok güldürdün.
Komşuda pişer bize de düşergel gel yerin benden ava çıkalım
Kız bune direk link vermiş Allahım
Komşuda pişer bize de düşer
Bunlara az biyeriniz düştü biraz daha düşsün diuor galibaHahahah kovasiyla vermis kiz
Dimi bi hintli içinya bi an kendime geldim ya ben napıyorum dedim gül gibi çocukların arasındayken oturmuş kime canımı sıkıyorum dedim
Hiiii duymamış olayım can sıkıntısı falan Just cennettesin bacım ya ne can sıkıntısı. Metro ta bin metroyaya bi an kendime geldim ya ben napıyorum dedim gül gibi çocukların arasındayken oturmuş kime canımı sıkıyorum dedim
Dimi bi hintli için
Hiiii duymamış olayım can sıkıntısı falan Just cennettesin bacım ya ne can sıkıntısı. Metro ta bin metroya
Tabi ki saliyor bak hic 40+var mi iclerinde