selam vermeden dibimden geçen meslektaşlarım.

İnsan olan selamını verir geçer, karşılık beklemez. Ben de iş yerine girince günaydın derim karşılık gelmese de önemsemem başkaları beni bağlamıyor bu benim karakterim, insanlara göre şekillenecek değilim. Şunu diyebilirim ki artık "selam vermeyen suratsız" diye tabir edilen kişiler bile selam verirler bu biraz kişinin kendisiyle alakalı, çok önemsemeyen tavırla sadece kendine olan değerle bir iş yapınca bu takdir görür, görmezse de sorun olmamalı.:KK39:
Ayrıca benim de dikkatimi ilk çeken şey "deyinmek" kelimesiydi. Algıda seçicilik olsa gerek HoppaHoppa

Bir öğretmen bunu bu şekilde yazıyorsa vay eğitim sistemimizin haline. Öğrencilerin yazdıklarına kızmamalı.

Selam vermek zorunda değiller. Siz verin. Karşılık vermezlerse o zaman sorun olur.
Geçmiş mesajlarınız yazım hatası dolu :)) hak etmek ayrı yazılır bitişik yazmışsınız diğer hatalarınıza bi ara bakın çocuklarımız size denk gelmesin :)

Hata yapan, hızlı yazan insan ğ tuşunun yanındaki tuşlara basar. Ben çocuğumun böyle bir öğretmeni olsun istemem. Sizin içiniz rahat edecekse o sizin bileceğiniz iş. Cımbızla çektim çünkü meslektaşız ve topluma örnek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Bir omru nasil gecireceksiniz bu sekilde bilmiyorum allah etrafinizdakilere yardim etsin mukemmelliyetci insanlar hayati zehir eder cunku etrafina Bilmeden adam adami olduruyor kanunlar onu bile affediyor.bende cocugumu ben asla hata yapmam sende yapmayacaksin tarzinda dusunen bir ogretmene emanet etmek istemem .eminim siz hic hata yapmamis bir egitimcisinizdir hocam sayet ben oyle degilim seven hosgorulu ve iyimser bir ogretmenim saygilar

Onlarla samimiyetleri vardır siz yenisiniz haliyle alışma devresi olmalı kaynaşabilesiniz siz yine de selamınızı verin benim okulumda da var böyleleri yüz göz olmak istemiyorlar belki de

Egede calistim. Herkes birbirine selam verirdi, sicak bir ortam vardi.

Ic anadoluda calistim. Hosgeldiniz , iyi aksamlar demek, selam vermek-almak parayla sanirim. Ben de fazla muhattap olmuyorum.

Bos ver. Her turlu insan var. Sonucta iş yeri. Sen genel selamini ver topluluga, gerisini salla.
Bu durumun bölgeye göre değiştiğine ben de katılıyorum.

İnsan olan selamını verir geçer, karşılık beklemez. Ben de iş yerine girince günaydın derim karşılık gelmese de önemsemem başkaları beni bağlamıyor bu benim karakterim, insanlara göre şekillenecek değilim. Şunu diyebilirim ki artık "selam vermeyen suratsız" diye tabir edilen kişiler bile selam verirler bu biraz kişinin kendisiyle alakalı, çok önemsemeyen tavırla sadece kendine olan değerle bir iş yapınca bu takdir görür, görmezse de sorun olmamalı.:KK39:
Ayrıca benim de dikkatimi ilk çeken şey "deyinmek" kelimesiydi. Algıda seçicilik olsa gerek HoppaHoppa
Bu karşılık beklemek değil. Bence"insan olan" Allah'ın selamını almakta bu kadar zorlanmaz.

vay be olanlara bak yeni nesil böyle egosu yüksek öğretmenlerle mi büyüyecek şimdi? bu çok kötü sizin adınıza cidden üzüldüm ama sizin yapabileceğiniz birşey yok ki oturup muhabbet etmek varken.benim lise hocalarım olsun ilk okul hocalarım hç öyle değillerdi gayet samimiydiler keza bizlede öyle.hala görüştüklerim de vardır.bence bu durum sizle alakalı değil karakter meselesi ama bunlar size denk gelmiş sanırım ama umarım ders sırasında da böyle değillerdir.

Her konu açtığım da mutlaka ağır eleştiriler Yapılıyor bu kadar acımasız olmayın .Derdimiz var paylaşmayalım mi ? Bir anlatabileceğim yer burası .MUtsuzum,yalnızım konuşacak insana hasretim yapmayın böyle ya.diger Arkadaşlara teşekkür ederim derdime ortak oldukları için benim neler çektiğimi bilemessiniz her şey bukadar olsa keske dosta olan hasretim Hic bitmeyecek

Her konu açtığım da mutlaka ağır eleştiriler Yapılıyor bu kadar acımasız olmayın .Derdimiz var paylaşmayalım mi ? Bir anlatabileceğim yer burası .MUtsuzum,yalnızım konuşacak insana hasretim yapmayın böyle ya.diger Arkadaşlara teşekkür ederim derdime ortak oldukları için benim neler çektiğimi bilemessiniz her şey bukadar olsa keske dosta olan hasretim Hic bitmeyecek
Ne yazık ki burada herkesi azarlamayı alışkanlık haline getirmiş bir grup insan var. Derdini paylaşan insana "gitme o zaman, yapma o zaman, selam verme o zaman, öf, pöf" diye cıkışmayı görev edinmişler. Ya bizde problem var ya da onların hayatları o kadar berbat durumdaki buraya kendilerini rahatlatmaya geliyorlar

Allah karsina iyi dostlar cikarsin insallahh uzulme ilk yillar olur boyle gecer sonra daha arkandan konusanlar yuzune gulup dedikodunu yapsnlarda cikabilir dik durup takmamaya baslayacaksin bizim meslegin avantaji istemezsen gormezsin sinifta kuzularla vakit gecirirsin gorsende en fazla on dakkalik ...(ki dakkalik yazdim bilerekten )teneffuste bes kereden elli dakika gorursun sukur ki atanmissin eline ekmegini almissin ne sanslisin

Ne yazık ki burada herkesi azarlamayı alışkanlık haline getirmiş bir grup insan var. Derdini paylaşan insana "gitme o zaman, yapma o zaman, selam verme o zaman, öf, pöf" diye cıkışmayı görev edinmişler. Ya bizde problem var ya da onların hayatları o kadar berbat durumdaki buraya kendilerini rahatlatmaya geliyorlar
Üzüntümü dahada derinlestirmekten başka birsey yapmıyorlar .gun boyu ogrencilerleyim evde yalnız okulda öyle bir huzuru bulamadım yıllarca tek öğretmenli bir okulda çalıştım şimdi ise kalabalık içinde yalnızlığı oynuyorum tüm cabalarıma ragmen. Hayırlı bir yer diledik hayrın h si yok sanssizlik

Allah karsina iyi dostlar cikarsin insallahh uzulme ilk yillar olur boyle gecer sonra daha arkandan konusanlar yuzune gulup dedikodunu yapsnlarda cikabilir dik durup takmamaya baslayacaksin bizim meslegin avantaji istemezsen gormezsin sinifta kuzularla vakit gecirirsin gorsende en fazla on dakkalik ...(ki dakkalik yazdim bilerekten )teneffuste bes kereden elli dakika gorursun sukur ki atanmissin eline ekmegini almissin ne sanslisin

Okul öncesi olunca oda olmuyo iste iyice yabancılaşıyorum sığıntı gibi kalıyoruz ortada

Üzüntümü dahada derinlestirmekten başka birsey yapmıyorlar .gun boyu ogrencilerleyim evde yalnız okulda öyle bir huzuru bulamadım yıllarca tek öğretmenli bir okulda çalıştım şimdi ise kalabalık içinde yalnızlığı oynuyorum tüm cabalarıma ragmen. Hayırlı bir yer diledik hayrın h si yok sanssizlik
Hiç öyle düşünme, bunda da bir hayır vardır emin ol. Biraz daha zaman ver. Ben de kalabalık bir okuldaki 2 yıllık deneyimin ardından yıprandım ama iyi oldu. İyi insanların kıymetini biliyorum şimdi. Zor insanlarla hiç bir arada olmamistim hayatım boyunca. Arkadaşlarım ve ilk 5 yilimdaki meslektaşlarım konusunda inanılmaz derecede sansliydim. Bu cinsleri de görmüş olduk :KK45:

bu her okulda var bence.nedenini bilmiyorum.ilk atandığımda günaydın diyorum cevap yok iyi günler diyorum cevap yok..merdivenlerden inip çıkarken merhaba diyorum gözlerini kaçıranlar var sırf selam almamak için.

baktım yok olmuyor saf gibi kendi kendime konuşuyor gibiyim,kestim selamı sabahı.ilk yorumumda dediğim gibi onlar selamını almıyorsa sen de verme.nereye kadar böyle sürecek ki?

ben de özel okulda çalişiyorum inan aynısı. anlamadım gitti. nezaketten bihaber kaba saba insanlar.. bunların neresi eğitimci diyorum. 6 ayda nelerine şahit oldum. selamı sabahı geçtim gözlerini dikip tehditvari konuşanlar oldu. sınıfıma girip dersimi bölüp bir özür bile dilemeden öğrencilere duyuru yapanlar da oldu.. koridorda omzuma çarpip dönüp bir kusura bakma demeyi çok gören oldu.. artık kafamdaki o "öğretmen örnek insandır" algısı ne yazık ki silindi..ben de görmüyorum artık böylelerini.. bunları kafamıza taksak yaşlanırız yahu ..

bu her okulda var bence.nedenini bilmiyorum.ilk atandığımda günaydın diyorum cevap yok iyi günler diyorum cevap yok..merdivenlerden inip çıkarken merhaba diyorum gözlerini kaçıranlar var sırf selam almamak için.

baktım yok olmuyor saf gibi kendi kendime konuşuyor gibiyim,kestim selamı sabahı.ilk yorumumda dediğim gibi onlar selamını almıyorsa sen de verme.nereye kadar böyle sürecek ki?
evet vermeyeceğim bende onlar gayet mutlular kendilerince olan bana oluyor,işleri düşer elbet ozaman görürüm onları,nasıl beyın onlardaki ne mantıkla bunu yapıyorlar anlamıyorum.Bir an önce tayinim çıksada kurtulsam.

ben de özel okulda çalişiyorum inan aynısı. anlamadım gitti. nezaketten bihaber kaba saba insanlar.. bunların neresi eğitimci diyorum. 6 ayda nelerine şahit oldum. selamı sabahı geçtim gözlerini dikip tehditvari konuşanlar oldu. sınıfıma girip dersimi bölüp bir özür bile dilemeden öğrencilere duyuru yapanlar da oldu.. koridorda omzuma çarpip dönüp bir kusura bakma demeyi çok gören oldu.. artık kafamdaki o "öğretmen örnek insandır" algısı ne yazık ki silindi..ben de görmüyorum artık böylelerini.. bunları kafamıza taksak yaşlanırız yahu ..
Bende hala şaşıyorum bir öğretmen nasıl böyle olabilir diye ama oluyormuş.Öğrencilerine selamlaşmayı öğretirken kendilerinin bır kulağından gırıp dıgerınden çıkıyor herhalde.

incimuygarim incimuygarim a katılıyorum kesinlikle. Keşke benim de branşım okul öncesi olsa. Kuzularla takilirdim tüm gün : )
bende onlarla takılıyorum tüm gün ,arkadaşım oldular.Yolda görünce onlar bana günaydın dıyolar ,el sallıyorlar içimden diyorum bizim öğretmen arkadaşlarımız bu çocuklar kadar olamıyor utansınlar.

X