- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
-
- Konu Sahibi Sadecesen2
Arkadaşlar bir konuya deyinmek istiyorum selam vermek benim için önemli sonuçta aynı okulda çalışıyoruz yüz yüze bakıyoruz yanından öyle geçmek olmuyor .Ben böyle şeylere dikkat ediyorum ve selam vermeye çalışıyorum arkadaşlarıma fakat benim selam verdiğim erkek meslektaşım bana selam vermiyor yanımdan yüzüme bakıp kafasını öne eğip geçiyor hanı aramızda bir tartışmada geçmedi çünkü okulda yenı sayılırım ,diğer erkek meslektaşlarımda ne tuhaf kı ben geldiğim ilk günden selamı bırakın hoşgeldın bıle demedıler.Diğer bayan arkadaşlarlada mı konuşmuyorlar dıye dıkkat edıyorum onlarla araları gayet ıyı ben bu durumu yadırgıyorum açıkçası bizler birer eğitimci olarak bir birimize selam veremeyeceksek,yenı gelen arkadaşımıza hoş geldin demeyeceksek buna nedenır ? Ortada bır tuhaflık var anlamış degılım bugun okadar uzuldum kı artık bakmıyorum yüzlerine bile ,hanı evlı olsalar anlıyacagım yanlış anlaşılır dıye ama oda degıl .Yüzlerine de bişey dıyemıyorum siz böyle şeylerle karşılaştınız mı ne yapmamı önerirsiniz ? Ben artık hıç konuşamadım zaten selam da vermeyı düşünmüyorum çünkü onlar hıç vermıyor günaydın bıle demıyorlar .
Ilk defa kalabalık bir ortamdayım yeni yeni tanıyacağım .Alışamadım hiç bu duruma.Bu bizim ogretmen camiasinda cok oluyor nedense.bende cok tuaf meslektaslarimla karsilastim bu anlamda kompleksten midir asosyallikten midir gruplasmadan midir anlayamiyordum ama artik oyle insanlar gorunce takmiyorum mesafe iyidir deyip konusanla konusuyorum konusmayanla konusmuyorum taaaakkmaaa
Bunlar sadece bana karşı yapınca sinirleniyorum.Dİğer bayanlarla öyle değiller .Bir Hoşgeldiniz demeyi bile esirgediler.Bende onlar gibi görmezlikten gelmek istiyorum ama çok zoruma gidiyor.Düşünsene yanından geçiyor ama yokmuşsun gibi davranıyor .Değişik değişik insan var. Benim okulumla başka bir okul birleşti yeni gelen erkek ogretmen arkadaşlar bi tuhaf, selam verirsen verir vermezsen görmemezlikten gelir, bayan hocalarla pek diyaloğa girmezler. Sanki art niyetli davranıcak insanlar var.Boşver selamını ver geç
Cimbizla cekip almissiniz sizde ogretmen mekanik mi ya hata yaamazBir öğretmen bunu bu şekilde yazıyorsa vay eğitim sistemimizin haline. Öğrencilerin yazdıklarına kızmamalı.
Selam vermek zorunda değiller. Siz verin. Karşılık vermezlerse o zaman sorun olur.
Alisirsin canim daha neler goreceksin milli egitime hos geldin.tavsiyem su olur ancak unideki arkadaslik iliskilerini cok arama bulamazsin uzaktan izle sana uygun oldugunu dusundugun birkac kisi ile konus sohbet et gerisini gormezden gel simdilik seni tanidikca onlarda sana yaklasirlar zaten bahar ayi girsin muhabbetler artar yil sonuna dogru goy goy seminer zamanida hoyloyloy bitti gittiIlk defa kalabalık bir ortamdayım yeni yeni tanıyacağım .Alışamadım hiç bu duruma.
Cimbizla cekip almissiniz sizde ogretmen mekanik mi ya hata yaamaz
Alisirsin canim daha neler goreceksin milli egitime hos geldin.tavsiyem su olur ancak unideki arkadaslik iliskilerini cok arama bulamazsin uzaktan izle sana uygun oldugunu dusundugun birkac kisi ile konus sohbet et gerisini gormezden gel simdilik seni tanidikca onlarda sana yaklasirlar zaten bahar ayi girsin muhabbetler artar yil sonuna dogru goy goy seminer zamanida hoyloyloy bitti gitti
Baksana burda bile 2. mesajda hemen bir meslektaşından laf işittin.....Arkadaşlar bir konuya deyinmek istiyorum selam vermek benim için önemli sonuçta aynı okulda çalışıyoruz yüz yüze bakıyoruz yanından öyle geçmek olmuyor .Ben böyle şeylere dikkat ediyorum ve selam vermeye çalışıyorum arkadaşlarıma fakat benim selam verdiğim erkek meslektaşım bana selam vermiyor yanımdan yüzüme bakıp kafasını öne eğip geçiyor hanı aramızda bir tartışmada geçmedi çünkü okulda yenı sayılırım ,diğer erkek meslektaşlarımda ne tuhaf kı ben geldiğim ilk günden selamı bırakın hoşgeldın bıle demedıler.Diğer bayan arkadaşlarlada mı konuşmuyorlar dıye dıkkat edıyorum onlarla araları gayet ıyı ben bu durumu yadırgıyorum açıkçası bizler birer eğitimci olarak bir birimize selam veremeyeceksek,yenı gelen arkadaşımıza hoş geldin demeyeceksek buna nedenır ? Ortada bır tuhaflık var anlamış degılım bugun okadar uzuldum kı artık bakmıyorum yüzlerine bile ,hanı evlı olsalar anlıyacagım yanlış anlaşılır dıye ama oda degıl .Yüzlerine de bişey dıyemıyorum siz böyle şeylerle karşılaştınız mı ne yapmamı önerirsiniz ? Ben artık hıç konuşamadım zaten selam da vermeyı düşünmüyorum çünkü onlar hıç vermıyor günaydın bıle demıyorlar .
Yeni gelen bir arkadaşla değil de benim gibi 8-9 yıllık bir arkadaşla aynı şeyi yaşadım ben bu olayı. Konuşuyorsun, cevap vermiyor. Ertesi gün gayet güler yüzlü gelip bir şeyler soruyor. Duyma problemleri fln mı var acabaBen de yeni gelen arkadaşlara teker teker hayırlı olsun hoşgeldiniz dedim, ertesi gün günaydın dedim birine, yüzünü çevirdi gitti,,sen kimsin yaaa dedim içimden çok da tınlamadım, ertesi gün geldi okulla ilgili bişey soruyo bana , cevabını verdim bi daha da muhattap olmadım
Bence siz çocuktan önce okula gidip öğretmenlere sınav yapın geçer not alırlarsa yollayın almazlarsa da MEB e şikayet edin hatta kpss ve alan sınavına soru hazırlayan komisyonu siz seçinHata yapan, hızlı yazan insan ğ tuşunun yanındaki tuşlara basar. Ben çocuğumun böyle bir öğretmeni olsun istemem. Sizin içiniz rahat edecekse o sizin bileceğiniz iş. Cımbızla çektim çünkü meslektaşız ve topluma örnek olmamız gerektiğini düşünüyorum.