• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Kızlarrr, Kınam için fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım!!!

Cokkkooomeeelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
50
0
46
İstanbul
Düğün öncesi stres sanırım her evlenecek bayanın başına geliyor. Ben de bunlardan sadece biriyim ve aranızda yeniyim :)
Benim derdim aslında sadece kına değil ama önceliğim şu an bunu halletmek.. 23 Haziran'da kınam olacak ve ben bindallı giymek konusunda çok kararsızım. Damat tarafının da maddi durumu çok iyi değil maalesef. Hem hesaplı bir şeyler olsun hem de güzel olsun istiyorum. Kına da bindallı giymesem sadece şık güzel bir elbise alsam acaba yıllar sonra bunu yaptığıma pişman olur muyum?
Yardımlarınızı bekliyorum kızlar..
Şimdiden çok mersi :)

Düğün öncesi stres sanırım her evlenecek bayanın başına geliyor. Ben de bunlardan sadece biriyim ve aranızda yeniyim :)
Benim derdim aslında sadece kına değil ama önceliğim şu an bunu halletmek.. 23 Haziran'da kınam olacak ve ben bindallı giymek konusunda çok kararsızım. Damat tarafının da maddi durumu çok iyi değil maalesef. Hem hesaplı bir şeyler olsun hem de güzel olsun istiyorum. Kına da bindallı giymesem sadece şık güzel bir elbise alsam acaba yıllar sonra bunu yaptığıma pişman olur muyum?

Canim benim arkadasim evlenmisti kina gecesinde kirmizi elbisede giydi bindalli da bence durumunuz musade ederse orta halli bir kirmizi elbise al sonra kina yakilirken ustune bindalliyi giy hem bindalliyi kiralayan yerler bile oluyo..bence kinada bindalli giymek cok hos oluyo

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmm :) Bir tanıdığın yeni düğünü oldu. Kınasında bindallı giymişti. Ondan rica ettim bakalım o verirse giyicem inşallah :)

kınada bindallımı ben kiralamıştım erkek mi alıyor 50 60 tl den başlıyorce bir kere oluyor bir daha nerde istesende giyememezsin farklı şeylerden kısıp onunda tadına bak derimmm

Kınada şimdi Hürrem Sultan kıyafetleri gibi kıyafetler oluyor hem abiye gibi hem bindallı gibi hemde gelinlik gibi bundan alıpta 1 elbiseyle 2 sini aradan çıkarabilirsin.Birde Hürrem tacı gbi tac takarsın.Hemde kına gecesi havasına uygun nostaljik birsey olabilir bu benim fikrim.Ben kırmızı bir abiye giyeceğim inşallah,kına yakılırkende klasik bindallı basında fes vs sevmediğim için hürrem elbisesi gibi birsey alacağım ve tacım olacak basımda inşallah :16:

canım bende nişanlımı çok zora sokmak istemedim 100 tlye bindallı buldum çokta hoş öle kötü felan değil giydim ooh oturdu üzerime:=)
birde elbise alıcam oda zaten 30 40 tllik sade birşey alıcam misafrleri karsılar hemen ardından bindallımı giyerm 1 saat sonra oldu bitti işte:)

benimde kınam haziranda kısmetse bende bindallı giymicem kırmızı güzel bir elbise diktiriyorum:) maddiyatla alakası yok kendi tercihim bindallı giymek yerine kırmızı elbise daha hoş bana göre tabi zevk meselesi eğer yürekten giymek istiyosan o ayrı inşallah gönlüne göre olur:)

canım har vurup harman savur demiyorum ama içimde kalır mı ki dediğin her şeyi bi şekilde yapmaya çalış çünkü kalıyo. ya bi elli lira verip kiralasaydık keşke dersin. bi daha o günler geri gelmicek. senin durumun iyiyse sen git kirala bi şekilde aileni idare edersin. önemli olan bu süreçte aranız bozulmasın. ben istediklerimin olmamasından, kavga etmemizden çok korkuyodum çok şükür hasarsız ama stres dolu atlattık o zamanları :)

cnm bence bindallı giy bende istemiyordum diyorum ama iyikide giymişim bindallıyı onunla oynamak onu giyerken yapılan hazırlıklar falan çok hoş ve anlamlı cnm yani en azından ben böyle düşündüm kınamda iyiki giymişim dedim:34:

kınadaki elbiseleri damat tarafı değil kız tarafı alır. sizde adet farklı sanırım.
bindallıda çok pahalı bişey değil 50 liraya kiralayan yerler var ha çok şatafatlı bişi istersen 200 300e olanlarıda var. ben kendiminkini 100liraya satın aldım mesela çarşıdan. bunu sizde alabilirsiniz illa damada aldırmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

merhaba kızlar izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek söyle kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınamda kiralamayı düsünüyoruz bildiğiniz...

Back