• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorumm

Owww bide üşengeçlik varsa daha da zor olur.Gerçi 5 yılda bekleseniz erken gelicek sorumluluk olduğu için.

Ama erken anne olmakta güzel bunlarıda düşünün.35 yaşındayım kızım 13, oğlum 10 yaşında.Kızımla abla kardeş gibi duruyoruz.:KK59:Jenerasyon farkı az olduğu için çocuklarla iletişim de daha kolay oluyor.Bunlarıda düşünün derim.
Genç anne olmak çok güzel bir şey ama bana uzak bir ihtimal. Önce bir evliliğimin tadını çıkarayım düşüncesindeyim. Yani evlendikten sonra 2 3 sene çocuk yapmayız büyük ihtimalle :)

9.senemizde evlendik 😊 ikimizde 27 yaşındaydık. Bi buçuk seneyi geçti evliliğimiz. Allaha şükür bi sorun yaşamadık. Yaşınız çokta büyük değil bence. Bana kalırsa önümüzdeki yaz nişan sonrada düğün yapın. Parada biriktirmiş olursunuz. Düğün sonrasına çok bişey kalmasın ki rahat edin. Bi buçuk sene nişanlı kaldık. Bu sürede de eşyalarımızı herşeyimizi hallettik. Düğünden sonra kafamızda rahattı.
İlişkinizin uzun olmasının hiçbir zararını görmediniz mi? Mesela monotonluk gibi ya da aklınıza gelen başka şeyler varsa

İlişkinizin uzun olmasının hiçbir zararını görmediniz mi? Mesela monotonluk gibi ya da aklınıza gelen başka şeyler varsa
Zaten lise sonda tanışmıştık. Gerçekten düşünüyorum da yaşamadık. Zaten 5-6 senesi okulla geçti. Tabi bu süre zarfında birbirimizin en kötü hallerinide gördük. Ben kayıplar yaşadım aile içinde her zaman yanımda oldu.
Bizde evlendikten sonra değiştin lafıda olmadı. Hatta ben değişir diyede bekliyodum burda okuduklarımdan dolayı 😅. Her hafta sonu aile olarak bize aittir. Şehir içi yada yakın şehirlere gider gezeriz ama mutlaka bişey yaparız. Zaten şimdi kızımızda var monoton takılamıyoruz 😁Ha biz aynı şehirdeydik haftada bir görüşürdük. Siz farklı şehirlerdesiniz.
Bana kalırsa aynı şehir yada farklı şehir , uzun ilişki yada kısa sürede evlilik bunların bi standartı yok. Önemli olan kafa yapılarının uyumu. 6 ayda hiç uzatmadan evlenip boşananlarda var 7 sene çıkıp 2 ayda boşananlarda.

Back