Selam hanımlar akıllarınıza ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz?

076ece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
8
5
1
27
Öncelikle 2 senelik ciddi ilişkim var fakat sevgilimin en yakın arkadaşımdan hoşlandığını düşünmeye başladım resmen arkadaşıma sevgilisi gibi davranıyordu bende itiraf etsin diye onu zorlamaya başladım ve bana ben ona aşığım sevgiliyiz dedi o an ben bir şok oldum konuşmaların ekran görüntülerini arkadaşıma attım ama hepsini yalanladı sonra sevgilime arkadaşım bunları yalanladı dedim, sevgilimde daha açılmadım gibisinden sözler söyledi. Ertesi gün yüzleşmek için yan yana geldiğimizde arkadaşımla olan konuşmalarına baktım arkadaşım ona şaka mı yapıyorsunuz gibisinden sözler yazmış sevgilim olan şahısta ciddiye aldı şaka yapmıştım yazmış. Ben sevgilimin ona bu kadar yakın olmasından ona ilgi duyduğunu ve hoşlandığını çıkarıyorum amacım sadece ispatlamak ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Herşeyi yüzüne vurdum ve ayrılmak istediğimi söylediğimde ağlamaya başladı beni sevdiğini ve bırakamayacağını söyledi şaka yaptım bunları böyle düşünmen bile saçma dedi ,tekrar ağladı şuan arkadaşımla konuşmuyor ama ben bu gerçeği ispatlamak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz hanımlar cidden yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki..

Son düzenleme:
Ne mi yapacaksın???

Bu forumda duyduğum en saçma sorulardan biri oldu bu.

Bi düşün bakalım ne yapmak gerekir?

Yoo yardıma filan ihtiyacın yok
Sadece böyle boş işlerle boş insanlarla uğraşacağına sessizce acimadan acıtarak cekip gitmeye ihtiyacın var bitek

ben aralarında olan biteni ispatlamak istiyorum sadece yoksa peşimi bırakmayacak

Neyin ispatı bu bacım? Cinayet mahali neresi? Kanıtlar nirde? Herşey aşikar.

Ben zaten ayrıldım ondan amacım sadece ispat etmek yoksa peşimi bırakmayacak.
Gereği var mı? Yüz göz olmuşsun çok fazla boşver hiçbir şey yapmadsn uzaklaş.

Ben zaten ayrıldım ondan amacım sadece ispat etmek yoksa peşimi bırakmayacak.
Saçmalıyorsun resmen bu kafayla gidersen daha çok ispat etmekle uğraşırsın... seninde bırakma niyetin yok yüz veriyorsun ,peşini bırakmazmış mış mışta...

yaşlar kaç?
forumun en meşhur sorusu olan bu sorudan aşırı irite olurum ama cidden yaşlar kaç ?
15 den fazla olmadığını düşünüyorum. bence kk da yaş sınırı olmalı. ya da ayrıca çocuk bölümü açılmalı

İspatlasan ne olacak ki . Kendini boşuna yorma. Her şakanın altında bir gerçek yatar. Yol ver ve yoluna bak. Arada güven yok ki sevgi olsun. Şimdi arkadaşına göz koyan ilerde kardeşine kuzenine koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…