Selam Arkadaşlar Sizce Hamilemiyim??? Mucizemi Gerçekleşiyor Yoksa ???

Senin adına çoook çoook sevindim:teytey: .Allh seni sonunda maradına kavuşturuyo darısı anneliği bekleyen bütün KK üyelerine......Şeniz...

tebrik ederim canım .allan inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder.darısı başımıza

Tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dünden beri 9 doğurttun valla.Kan testi yaptırmana gerek var mı acaba?Çünkü idrarda birkaç gün geçince belli oluyor zaten.Yani bir iki gün sonra zaten keseyi görürsün doktora gitsen.

ben OOOOoooo ben :)
Hayırlı olsun canım,allah kucağına almayı da nasip etsin.

İsrarda çıktıysa kesin vardır.

Bende adet günü yapmıştım silik çıkıştı.

hayırlı olsun ya..şimdi ne kadar heyecanlısındır...sırnaşık şeysenin adına çok sevindim,kendi adıma da ümitlendim..yerimsenibensorun neydi peki...?darısı diğer bekleyenlere,umudunu yitirmemişlere...:içelim:

valla ben kesinlikle dayanamazdım ii bukadar bekledin önce sabrından dolayı tebrikler sonrasında anneliğin hayırlı olsun güzelim allah kucağına almayıda nasip etsin

kanda ki değer 20 nin üzerindeyse idrar tahlilindede çıkıyor demekki senin değerin baya yüksek tekrar tebrikler...........

Canım tebrikler,gözünaydın allah kucağına almayı nasip etsin.Sen hamişsin canım çünkü pozitifi görmüşsün.Darısı başımıza inşallah amin

canım tebrik ederim. gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun.
Mutluluğun daim olsun. Allahım bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısı ile.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve hepinize yürekten dua ediyorum allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın .. dün dayanamadım bi tahlildaha yaptım oda 2 çizgi çıktı ama onca zaman sonra 3 yıldır olmuyordu bendeki sorun sebepsiz gebe kalamamaydı aşılamalar sonuç vermöedi tüp bebek aşamasına başlıcakken böle oldu allahım isteyen herkese nasip etsin .. Şuna inanın bence hiç düşünmediğiniz bi anda geliyor psikolojik bence kafanıza takmamaya çalışın sizlerde ..
ve ben dayanamadım dün saat 23:00 gidip kan verdik ve sonucu bugün alacağız hayırlısıyla ... ve oradaki bayanhemşirede dedi idrarda bu şekilde çıktıysa kesin vardır bence siz üstüne görme olayı var onun gibi olmuşsunuz dedi .. hayırlısı dua edin bana sonuç umarım poz,itif olur kandada .. ve bende sizler için hep dua ediyorum zaten ..

ayyy sonunda kanda verdin iyi....:dance: hadi ondada hayırlı haberleri bekliyoruz.... a.s. canım tekrar gözün aydın... allah sonunu getirsin inşallah....

Arkadaşlar Kan Tahlil Sonucum Geldi Veeeee Hamileyimmmm % 100 Dedi Doktorumm Inanamiyorum Ya şaşkinlik Içerisindeyim Allahim Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsin ..dualarim Sizlerle Darisi Sizlerin Başina ......

Arkadaşlar Kan Tahlil Sonucum Geldi Veeeee Hamileyimmmm % 100 Dedi Doktorumm Inanamiyorum Ya şaşkinlik Içerisindeyim Allahim Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsin ..dualarim Sizlerle Darisi Sizlerin Başina ......

:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey:

yaşasınnnnnnnn demekki neymiş kızlar herşey kafadan bitiyormuş... valla canım benim çok sevindim.....darısıda başımıza inşallah....

:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey:

yaşasınnnnnnnn demekki neymiş kızlar herşey kafadan bitiyormuş... valla canım benim çok sevindim.....darısıda başımıza inşallah....

hayırlı olsun canım allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat versin... kan değerin kaç çıktı?

Allah'in sana armağanı işte onun mucizesi bu.:teytey:Kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı bizlerinde başına:çok üzgünüm:.

Arkadaşlar Hcg Sonucum 800.91 çikti Dokrorum % 100 Gebelik Dedi Yarin Doktora Gideceğim Muayene Için Sanirim Ultrasonda Görmeden Inanamayacağim Hala şoktayim .. Allahim Hepinize Nasip Etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…