Ayy Bilemiyorumya Bekle Diyor Herkes Ama Beklemekte çok Zor Geliyor Belki Dayanamayip Yarin Yaptiririm Kan Testi .... Işalllah Oda Pozitif çikar ..
Hepinize Teşekkür Ederim ... Yanimda Olduğunuz Için .. Ve Işallah En Kisa Zamanda Sizlerdende Böyle Pozitif Sonuçlar Aliriz .. Allah'in Kndisi Bilir Bak Ben Hiç Beklemediğim Bi Anda Oldu Hiç Beklemiyordum Hatta Mayis Yada Haziran Gibi Tüp Bebeğe Başlicaktik O Kadar Aşilama Yaptim Olmadi Ve Bak Kendiliğinden Oldu Herşeyin Hayirlsii Ya Mucize Oldu Bu Bana Işallah Olur Daha Doğrusu Kesin Emin Olamiyorum ..
Ayy Bilemiyorumya Bekle Diyor Herkes Ama Beklemekte çok Zor Geliyor Belki Dayanamayip Yarin Yaptiririm Kan Testi .... Işalllah Oda Pozitif çikar ..
Hepinize Teşekkür Ederim ... Yanimda Olduğunuz Için .. Ve Işallah En Kisa Zamanda Sizlerdende Böyle Pozitif Sonuçlar Aliriz .. Allah'in Kndisi Bilir Bak Ben Hiç Beklemediğim Bi Anda Oldu Hiç Beklemiyordum Hatta Mayis Yada Haziran Gibi Tüp Bebeğe Başlicaktik O Kadar Aşilama Yaptim Olmadi Ve Bak Kendiliğinden Oldu Herşeyin Hayirlsii Ya Mucize Oldu Bu Bana Işallah Olur Daha Doğrusu Kesin Emin Olamiyorum ..
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve hepinize yürekten dua ediyorum allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın .. dün dayanamadım bi tahlildaha yaptım oda 2 çizgi çıktı ama onca zaman sonra 3 yıldır olmuyordu bendeki sorun sebepsiz gebe kalamamaydı aşılamalar sonuç vermöedi tüp bebek aşamasına başlıcakken böle oldu allahım isteyen herkese nasip etsin .. Şuna inanın bence hiç düşünmediğiniz bi anda geliyor psikolojik bence kafanıza takmamaya çalışın sizlerde ..
ve ben dayanamadım dün saat 23:00 gidip kan verdik ve sonucu bugün alacağız hayırlısıyla ... ve oradaki bayanhemşirede dedi idrarda bu şekilde çıktıysa kesin vardır bence siz üstüne görme olayı var onun gibi olmuşsunuz dedi .. hayırlısı dua edin bana sonuç umarım poz,itif olur kandada .. ve bende sizler için hep dua ediyorum zaten ..
Arkadaşlar Kan Tahlil Sonucum Geldi Veeeee Hamileyimmmm % 100 Dedi Doktorumm Inanamiyorum Ya şaşkinlik Içerisindeyim Allahim Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsin ..dualarim Sizlerle Darisi Sizlerin Başina ......
:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey:
yaşasınnnnnnnn demekki neymiş kızlar herşey kafadan bitiyormuş... valla canım benim çok sevindim.....darısıda başımıza inşallah....
Arkadaşlar Kan Tahlil Sonucum Geldi Veeeee Hamileyimmmm % 100 Dedi Doktorumm Inanamiyorum Ya şaşkinlik Içerisindeyim Allahim Herkese Bu Mutluluğu Yaşatsin ..dualarim Sizlerle Darisi Sizlerin Başina ......