Aşılamada 10. Gün belirtiler

Birde arkadaşlar şu çok kafamı kurcaladı ben 28 Mayısta Salı günü yumurta kontrolüne gittim doktor 16 mm 17 mm saydı gonal f kullanıyordum bugün kullanma çarşambaya kadar yine büyür çarşambada çatlatma iğnesi vurursun dedi cuma da aşılama oldu sormak istediğim benim Salı ve çarşamba günü uzayan şeffaf akıntım oldu yumurtlama dönemindeki acaba diyorum geç mi yaptılar benim erken çatlamış olabilir mi aşılama günü de geç kalmış olabilir mi ama aşılama sonrasıda sorduğunda çatlamışmıydı yumurtam diye evet çok iyi geçti dedi 🙈

Biraz önce Aradım bugün yaptırabilirsiniz kan testi dediler benim için dua eder misiniz adet ağrım var içim buruk ama inşallah pozitiftir ❤️🤲

Merhaba test yaptırdınız mı merak ettim 🤗
Merhaba ben aşılama gününü saymaz isek 11 İnci gün kan testi yaptırdım maalesef negatif çıktı doktorumu aradım protestona devam et bir hafta için adet olmaz isen tekrar test yapalım geç döllenme olabilir dedi tek sorun şu ben adetimden en fazla 2 gün önce hafif ağrı yaşar lekelenme gelir peşine adet olurdım şimdi yaklaşık bir haftadır ağrı yaşıyorum hatta test verdiğim gün dedim kesin adet olucam büyük bir ağrı değil ama adet ağrısı hafif olmadım Şuan hafif kahve akıntım var ama adet olmadım bir umut bekliyorum 🥹🤲

Merhaba ben aşılama gününü saymaz isek 11 İnci gün kan testi yaptırdım maalesef negatif çıktı doktorumu aradım protestona devam et bir hafta için adet olmaz isen tekrar test yapalım geç döllenme olabilir dedi tek sorun şu ben adetimden en fazla 2 gün önce hafif ağrı yaşar lekelenme gelir peşine adet olurdım şimdi yaklaşık bir haftadır ağrı yaşıyorum hatta test verdiğim gün dedim kesin adet olucam büyük bir ağrı değil ama adet ağrısı hafif olmadım Şuan hafif kahve akıntım var ama adet olmadım bir umut bekliyorum 🥹🤲
Kahve akıntım da şöyle başladı testimin negatif olduğu gün çok moralim bozuldu baya ağladım eşim hava alalım diye dışarı çıkardı çıkmamızın üstünden yarım saat sonra karnıma aşırı bir kramp sancı girdi nefes alamadım 15 dk sürdü hastaneye gidecektim nerde ise sonra geçti öyle bilmiyorum sonuç ne olacak ama herşey Allahtan 🥹

Benim de gögüs uçlarım çok hassaslaştı hatta kararmaya da başladı sağ tarafımda yumurta vardı sağ tarafım ağrı yapıyor bazen ve idrar rengim koyulaştı sizce var mıdır bişeyler

Ya arkadaşlar ben aşılamanın 11 günü kan testi yaptım negatif çıktı sonrasında doktor ile görüştüm geç döllenme olabilir dedi 1 hafta kadar kullan adet olmaz isen test yapalım tekrar dedi oldum olacağım gibi ama olamıyorum sadece açık kahve akıntım oluyor progestan mı engelliyor acaba adet olmamı kafam çok karıştı bu arada hap şekilinde kullanıyorum ilacı

Merhaba arkadawlar bende 11 temmuzda awilama yaptirdim bu gun catlatma iynesinin 9cu asilamanin 7ci gunu dayanamayib test yaptim silik cizgi cikti sizce hala iynenin etkisimidir cok umutlanmak istemiyorum ama test yapmadanda duramiyorum Allah isteyen her kesi bebek sahibi yapsin 🤲

X