Selam Arkadaşlar Sizce Hamilemiyim??? Mucizemi Gerçekleşiyor Yoksa ???

ben o ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
29
0
41
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben mart 8.de en son adet olmuştum bugün nisan 8 ve adet olmadım normalde ben adet günümden 4-5 gün önce adet olurdum hiç aynı güne kalmazdı bu ay hala olmadım ayın 5inde belimde ve bacaklarımda çok ağrı vardı adet olacakmışım gibi hatta ağrı kesici almıştım ogün sonrasındada hafif hafif ağrı var karnımda ama hala adet olmadım ilkk kez bu kadar geç kaldı ? sizce hamilemiyim ... yoksa bi mucizemi gerçekleşiyor .. mayıs yada haziranda tüp bebek yaptırmayı düşünürken .. yoksa gebemiyim .. ne zaman test yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim ..

allahım isteyen herkese nasip etsin yarabbim..

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben mart 8.de en son adet olmuştum bugün nisan 8 ve adet olmadım normalde ben adet günümden 4-5 gün önce adet olurdum hiç aynı güne kalmazdı bu ay hala olmadım ayın 5inde belimde ve bacaklarımda çok ağrı vardı adet olacakmışım gibi hatta ağrı kesici almıştım ogün sonrasındada hafif hafif ağrı var karnımda ama hala adet olmadım ilkk kez bu kadar geç kaldı ? sizce hamilemiyim ... yoksa bi mucizemi gerçekleşiyor .. mayıs yada haziranda tüp bebek yaptırmayı düşünürken .. yoksa gebemiyim .. ne zaman test yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim ..

allahım isteyen herkese nasip etsin yarabbim..

Selam canım suan kan testi yaptırırsan cıkar gabelik varsa kan testinde adet gecikmesi olmadan da cıkıyor Allah hayırlısını versin canım. İnsallah hamişsşndira.s.

canım benim bence hemen bir kan tahlili yaptır... olumlu yada olumsuz çıkar zaten..kafandaki soru işaretlerinden kurtulursun.... inşallah hamişsindir canım.... :dance:

inşallah hamilesindir canım. rabbim istedikten sonra neden olmasın? sende mucizene kavuşursun.
bencede tahlil yaptır veinşallah müjdeli haberi bizlere ver.

Çokk teşekkür ederim arkadaşlar ... bugün işyerindeyim ancak yarın sabah yada akşam yapabileceğim tahlili umarım hamileyimdir ve mucizem gerçekleşir ve umarım hepiniz mucize yaşarsınız ... herşeyin hayırlısı yarın size yazarım sonucu .. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ..

KENDİ İŞYERİNSE EN UAKIN ECZ DEN BİR İDRAR TESTİ ALIP HEMEN YAP BENCE .İYİ DURABİLİYOSUN VALLA BEN OLSAM ÇATLARDIM MERAKTAN. SONUCU BİZE YAZARSIN CANIM ALLAH GÖNLÜNE VERSİN.Şeniz

test aldım ama akşam yapacağım işallah güzel haberlerle dönerim ....

Bende çok merak ediyorum aslında sabah yapmayı düşünüyordum ama dayanamıyorum merak ediyorum o yüzden akşam yapacam ... çok zor beklemek yaa birde net sonuç vermez diye korkuyorum ..

canım ya bende çok merak ediyorum yarını bekleyemeyeceğim ve akşam yapacağım testi :) işallah hayırlı sonuçlarla dönerim .. ama ya testte çıkmazsa sonuç diye korkuyorum

canım ya bende çok merak ediyorum yarını bekleyemeyeceğim ve akşam yapacağım testi :) işallah hayırlı sonuçlarla dönerim .. ama ya testte çıkmazsa sonuç diye korkuyorum

canım bence en sağlıklısı yarın sabah kan verip akşam sonucunu alıp öyle görmek.... a.s

hakkında hayırlısı oslun inşallah...

GÜnaydın kızlarrrr.... Dün kendim eczaneden test aldım ve yaptım sonuç pozitif yani iki çizgi çıktı .. sanırım hamileyim 3 yıl sonra hala inanamıyorum yaaa... ama yinede cumaya kadar bekleyip kan testi yaptıracağım kesin sonuç için ... Allahım herkese nasip etsin ve herkese bu duyguyu yaşatır inşallah..

canım çok sevindim.... gözün aydın.... allah sağlıcakal kucağına almayı nasip etsin inşallah.... niye cumayı bekliyorsunki hemen yaptırsana kan tahlilini...idrarda bu kadar net çıktıysa kanda değerin baya yüksek çıkabilir.... a.s.

keşke bende sizler gibi hissetsem ve yürekten istesem anne olmayı.... aksine her ay regli alayım diye dua eden biriyim..(((
anneliği yaşamak istemeyen benim gibi kaç kişi vardır acaba..çocuklardan nefret.eden..eşiyle sırf benden çocuk istiyor diye ayrılmayı düşünen kaç kişi vardır..halbuki iyi bir veliliğim var...ama ben istemiyorum çocuk ve anne olmak ebediyyennnn(((((

hadi gözün aydın canımm aman dikkat et kendine olurmuu....... yeme içme falan...... inşallah sorunsuz bi şekilde bebeğini kucagına alırsın canım.

Ayy Bilemiyorumya Bekle Diyor Herkes Ama Beklemekte çok Zor Geliyor Belki Dayanamayip Yarin Yaptiririm Kan Testi .... Işalllah Oda Pozitif çikar ..
Hepinize Teşekkür Ederim ... Yanimda Olduğunuz Için .. Ve Işallah En Kisa Zamanda Sizlerdende Böyle Pozitif Sonuçlar Aliriz .. Allah'in Kndisi Bilir Bak Ben Hiç Beklemediğim Bi Anda Oldu Hiç Beklemiyordum Hatta Mayis Yada Haziran Gibi Tüp Bebeğe Başlicaktik O Kadar Aşilama Yaptim Olmadi Ve Bak Kendiliğinden Oldu Herşeyin Hayirlsii Ya Mucize Oldu Bu Bana Işallah Olur Daha Doğrusu Kesin Emin Olamiyorum ..

tebrikler canım anne oluyorsun allah tamamınada erdirsin rabbim biz isteyenlerede nasip etsin allah kimseyi evlatsız bırakmasın

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr. allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…