Selahattin Demirtaş Türkiye'yi felakete sürüklüyor!

% 60 akp ye oy vermedi de sanki gidip tek partiye mi oy verdiler. Bütün partilerin aldığı oy oranini toplayip sonra asil azınlık sizsiniz denmesi gerçekçi değil, komik ve de acizce kusura bakmayin. Dedim ya daha bir araya gelip koalisyon bile kuramadiniz. Ki Devlet Bahçeli'nin konu ile ilgili beyanati da ortada. Bari MHP'nin oy oranini cikarip hesap yapin. O bile ne kadar sacma olsa da en azından daha kabul edilebilir :)

Madem ak partiyi istemeyenler olarak bu kadar güçlü hissediyorsunuz kendinizi o zaman bir parti kurun bir araya gelin alin yüzde altmisi. O zaman ak partiye oy verenlere azinlik diye hitap edersiniz ve de hakli olursunuz. Bu durumda kusura bakmayın sadece komik oluyorsunuz.

Bizim cafede çalışan koyu chpli eleman bile 7 haziranda CHP'ye sinirlenip gidip oyunu ak partiye vermiş. Keza chpli bie öğretmen arkadasim secimin ertesi günü hdp baraji geçti diye bizimkiler halay cekip kutlama yapti resmen delirmis bunlar diye isyan ediyordu.

Yani secmenlerin bu reaksiyonlarina bakınca aslında yüzde altmış diye bir şey olmadığı daha iyi anlaşılıyor.

Bu mantıkla %75 te chp yi istemiyor,% 84 te mhp.yi istemiyor,onları napıcaz :KK59:

%40>%25>%16>%13.1
Sanki matematik problemi çözüyoruz da, yüzde 40 sizin partinizin yüzdesinden büyük susun tamam mı Tarzı çocukça Yarışlar.
Bakın çok sevgili akp fanatiği arkadaşlar,
Kimsenin derdi akp Olmasın değil.
Akp tek başına iktidar Olmasın, bizi temsil eden partilerin de ülke hakkında söz Hakkı olsun istiyoruz.
Bunun neresi kötü?
Akp sizleri temsil eriyor olabilir, bizim gibi %60 ı temsil etmiyor ki ona oy vermiyoruz.
Hdp'ye oy vereni akp, chp ve mhp etmiyor.
Chp'ye oy vereni akp, hdp ya da mhp etmiyor.
Mhp'ye oy vereni akp, hdp ya da Chp temsil etmiyor.
Sizi temsil eden parti sizlerin isteklerinizi dile getiriyor, yapıyor ya.
Biz de kendi isteklerimiz olsun istiyoruz ülkede.
Ama sizin mantığınıza göre susmamız mı Lazım? ya da yok olmamız?
Çünkü siz %60 ı yok kabul ediyorsunuz.

Zaten baştakiler yok sayıyor normal değil mi böyle olması? Bir de koalisyon kurmayı beceremediler diyenler var pardon da kurma yetkisi verildi de ben mi kaçırdım. Verilmedi böyle saçma şey olabilir mi bu yok saymaktır işte

kızlar sakınnn,demirtaş ulkeyı hiç bir yere sürükleyemez,barış istemıyorki,bundan beslenıyor,Reis var,bu ükenın ta kendısı bizler varız,bu ulkeyı üçbeş sarhoşla,üçbe çapulcuya bırakırmıyız,sakinnnn,

Capulcuyum ve gurur duyuyorum memleketin geldigi bu halde, bu dokulen kanlarda, cıkarılan bu ic savasta bir payım, bir destegim olmadıgı icin.

Sİzin gibi her daim dinden imandan bahseden vatan haini kesimden olmadıgım icin vicdanım cok rahat.

Sİzler vatanın ta kendisi degilsiniz..
Sizler, ruzgar nereden eserse o tarafa suruklenen iki yüzlü kesimsiniz.

Tıpkı teroristlerin demokrasi davularıyla karsılanmasına, apoyla masa basına oturulmasına, barıs sureci adı altında pkknın silahlandırılmasına, bizim baskanımız apo diyenlere meclis yolunun acılmasına gıkınızı cıkarmayıp, isler tersine döndügünde hepinizin birden terorist dusmanı, pkk dusmanı olması gibi.

Boyle yanar donersiniz sizler.

O nedenle canakkale ve kurtulus savaslarının kanıyla beslenen ve kurulan bu topraklarda, sizler vatanın ta kendisi degilsiniz, olamayacaksınız. Az kaldı devrinizin bitmesine.

O "sarhos" kelimesinin altındaki imayı ben anladım. Ayyas diyememissin de, sarhos diyivermissin. Bidaha satır arasında laf atma O' na emi? Hic usenmem, yediririm o lafları.

Banliydim anca geldim.. Ahh oli ne olacak senin bu halin bu konuyu defalarca konuştuk dimi.. Sıkıştin yandasmi ariyon kendine.. Allttaa neden oy vereceğini aciklamissin zaten.. Böyle devam et cicim sen..
Sevgili Kakao ve Ben Kakao ve Ben , senin o gün banli oldugunu görmemistim ama sonra anladim ve mesajlara begendi olunca silemedimde. Aklinda bulunsun ben banli insanlarin arkasindan yazmayi sevmem yapanida kücük görürüm.
Uslup siyset tartisirken, ülke konusulurken cok önemli bir unsur, yani burasi geyik yapilan bir yer degil, onun icin sendeki ricam yazistigimizda uslubuna dikkat et. Yukaridaki cümlen cok banal.
Senin anlayacagin tarzda yazayim, cicim bak, sen benimle birlikte, ikimiz hdp baraji assin dedikmi, dedik ? Ben tek basina iktidar olmasini istemedim hükümetin ve nihayetindede olmadi, hdp sayesinde. Sende gelsinler konussunlar derdi ne bunlarin, dedinmi demedinmi ?

Senin anlayacagin tarzda yazayim, cicim bak, sen benimle birlikte, ikimiz hdp baraji assin dedikmi, dedik ? Ben tek basina iktidar olmasini istemedim hükümetin ve nihayetindede olmadi, hdp sayesinde. Sende gelsinler konussunlar derdi ne bunlarin, dedinmi demedinmi ?

Samimiyet ancak dürüst insanlardan beklenir oli.
Ben bu mesajına gerçek bir cevap geleceğini düşünmüyorum.

Sevgili Kakao ve Ben Kakao ve Ben , senin o gün banli oldugunu görmemistim ama sonra anladim ve mesajlara begendi olunca silemedimde. Aklinda bulunsun ben banli insanlarin arkasindan yazmayi sevmem yapanida kücük görürüm.
Uslup siyset tartisirken, ülke konusulurken cok önemli bir unsur, yani burasi geyik yapilan bir yer degil, onun icin sendeki ricam yazistigimizda uslubuna dikkat et. Yukaridaki cümlen cok banal.
Pardon ysnlış alıntı

Capulcuyum ve gurur duyuyorum memleketin geldigi bu halde, bu dokulen kanlarda, cıkarılan bu ic savasta bir payım, bir destegim olmadıgı icin.

Sİzin gibi her daim dinden imandan bahseden vatan haini kesimden olmadıgım icin vicdanım cok rahat.

Sİzler vatanın ta kendisi degilsiniz..
Sizler, ruzgar nereden eserse o tarafa suruklenen iki yüzlü kesimsiniz.

Tıpkı teroristlerin demokrasi davularıyla karsılanmasına, apoyla masa basına oturulmasına, barıs sureci adı altında pkknın silahlandırılmasına, bizim baskanımız apo diyenlere meclis yolunun acılmasına gıkınızı cıkarmayıp, isler tersine döndügünde hepinizin birden terorist dusmanı, pkk dusmanı olması gibi.

Boyle yanar donersiniz sizler.

O nedenle canakkale ve kurtulus savaslarının kanıyla beslenen ve kurulan bu topraklarda, sizler vatanın ta kendisi degilsiniz, olamayacaksınız. Az kaldı devrinizin bitmesine.

O "sarhos" kelimesinin altındaki imayı ben anladım. Ayyas diyememissin de, sarhos diyivermissin. Bidaha satır arasında laf atma O' na emi? Hic usenmem, yediririm o lafları.
Cok korktum

sanki 7 hazirana kadar kuşlar,böcekler,çiçekler içinde lazı kürdü,türkü,alevisi,sünnisi birbirimize sarılmış şarkılar türküler eşliğinde dans edip yaşayıp gidiyorduk.7 haziranda bu büyü bozuldu birbirimize düşman olduk:KK51:
13 yıldır zaten ayrıştırıldık hanımlar.benim yüzde bilmem kaçım diyerek.farkında değil misiniz.akepeye oy veren ne olursa olsun iyi,vermeyenlerin hepsi tüü kaka birilerinin gözünde.akepeye oy vermiyorsan başörtün ve ibadetlerin bile sorgulanıyor,
:mad:

7 haziran dan bu yana kısmı dikkatini çekmedi mi? HDP neden patlatsın her yanı? meclise girdiler bu adamlar? Sence de garip değil mi?

Ankara patlaması ile ilgili son haberleri okudunuz mu? Ankara'da patlama olacağını yazan hesaplardan birinin kullanıcısı hdp ile bağlantılı çıkmış. Cok garip bir tesadüf değil mi bu?

X