Selahattin Demirtaş Türkiye'yi felakete sürüklüyor!

Aha mit dedi valla :))) Demirtaş da mit mit diyordu en son twit atanlardan biri hdpli çıkınca, ' yani şey olmuş olabilir şeyi de denk gelmiş olabilir. Öyle bir twit atmasi onun suçlu olduğu anlamina gelmez. Denk gelmiş olabilir' diye açıklama yaptı en son.

Twiti pkk destekçisi olanlar atıyor. Siz diyorsunuz ki mit biliyordu. Zaten size göre mit yeri gelince hükümet için yeri gelince de pkk için hizmet eden kafasi karışık bir yapi de mi?

oky bir haber paylaştı okumadın sanırım.MIT hükümete hizmet ediyor, ve blidiği halde izin vermesi de bunu gösteriyor.

oky bir haber paylaştı okumadın sanırım.MIT hükümete hizmet ediyor, ve blidiği halde izin vermesi de bunu gösteriyor.

Mit biliyormuş bak sen. Devletin saldırı yaptığına inaniyorsunuz ama PKK'nın yaptigina inanmiyorsunuz.

Yahu saldırıyla ilgili hangi taşı kaldirsak altindan pkk çıkıyor siz hala mit diyorsunuz. Hastalikli düşünce. İktidar nefreti ne hale getirmiş sizi böyle.

Bu arada medyaya inanmayi birakali çok oluyor.

Mit biliyormuş bak sen. Devletin saldırı yaptığına inaniyorsunuz ama PKK'nın yaptigina inanmiyorsunuz.

Yahu saldırıyla ilgili hangi taşı kaldirsak altindan pkk çıkıyor siz hala mit diyorsunuz. Hastalikli düşünce. İktidar nefreti ne hale getirmiş sizi böyle.

Bu arada medyaya inanmayi birakali çok oluyor.

Medyaya inanmayı bırakalı çok oluyor ama tweet atanların hdp ile bağlantılı olduğunu medya söylüyor.

Saldırıyı Pkk yaptı, izni MIT verdi.
Suça yardım ve yataklıkda bir suçtur. Ankara da MIT in haberi olmadan kuş uçacağını inanıyorsanız yine MIT suçlu. haberi olsa da olmasa da suçlu. İşi bu çünkü. Kapiş?

Medyaya inanmayı bırakalı çok oluyor ama tweet atanların hdp ile bağlantılı olduğunu medya söylüyor.

Saldırıyı Pkk yaptı, izni MIT verdi.
Suça yardım ve yataklıkda bir suçtur. Ankara da MIT in haberi olmadan kuş uçacağını inanıyorsanız yine MIT suçlu. haberi olsa da olmasa da suçlu. İşi bu çünkü. Kapiş?

Medya söylemiyor bu ulkenin basbakani söylüyor. Sorgulamadan cikan sonucu anlatıyor Demirtaş gibi aklina geleni söylemiyor.

Mit.in ihmali olduğunu soyleyebilirsiniz ama mit yapti demeniz densizliktir. İnsan içinde yaşadığı devleti bu kadar rahat suclayamamali.

Ayrıca profilinden dedikodumu yapmak yakismiyor sana. Ne soyleyeceksen yüzüme söyle kaçak savasma. Okiş??

Allah askina, Hadi Özisik kim ya ??? Böyle bir adamin yazdigi yalan yanlis hikayelerini dinleyip inananlara, gercekten dogru dürüst elle tutulur bir gazetecinin, bir habercinin yorumlarini ve görüslerini okumasini tavsiye ederim.

Medya söylemiyor bu ulkenin basbakani söylüyor. Sorgulamadan cikan sonucu anlatıyor Demirtaş gibi aklina geleni söylemiyor.

Mit.in ihmali olduğunu soyleyebilirsiniz ama mit yapti demeniz densizliktir. İnsan içinde yaşadığı devleti bu kadar rahat suclayamamali.

Ayrıca profilinden dedikodumu yapmak yakismiyor sana. Ne soyleyeceksen yüzüme söyle kaçak savasma. Okiş??
Bana ne yakisip yakismadigini sen soyleyemeyecegin icin istedigim yerde istedigim seyi yaparim. Kaca savasmayi hemen taniyorsun, kisi kendinden bilir isi.

Bak bak benimle konusamazmis havalara bak :))

Ne yapsin savaşıyor iste ama siz tabii bu sirada barış diye haykirdiginiz için bunu gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Ha ankara saldırısında tabiiki de hükümetin hatası var istihbaratin hatası var. Yok demiyorum. Ama bu durum saldiriyi yapanlari aklamaz.

Ve saldirinin olacağını önceden bilen kürt milletvekillerine de sormak lazım. Neden bildiğiniz halde yürüyüşü engellemediniz???

istihbarat hatasi oldugunu dusunuyosun ama bu senin icin bir sey ifade etmiyor. asil dehset dusunce bu. 97 insan olduu ya! Istifasini istemeyip gidip oy veriyosun. Hdpli vekillere gelince dava ac acmiyolarsa ayni yoldalar bunlari gorupte oy verenlerin aklina vicdanina sasarim.

Inan hic öyle degil, bu yazdiklarini ne yazikki ne yazikki dogrulamayamiyorum. Sunu bir kendine sor eger gercekten dürsütsen, neden AKP mitinglerinde hic bir sey olmuyorda, disk`in oldugu, solcularin oldugu, baris isteyen insanlarin mitinginde bombalar patiliyor ve insanlar parcalanarak ölüyor ? Ayni sagduyuyu neden orada akp mitingiymis gibi kollanmiyor ?

İnsan içinde yaşadığı devleti bu kadar rahat suclayamamali.
Evet demokraside yasadigimiz sürece yanlis yapilan her olayi halk kritize edebilir.

Bu tartışmada her iki tarafında ciddi haklılık payı var, tek sorun sadece bir taraftan bakmak bana göre.
Tartışma noktası çıkan haberler;
-Mit biliyordu
-Bazı Kürt milletvekilleri biliyordu
Her ikisininde doğruluk payı olma ihtimali çok yüksek.
- mit biliyordu
Mitin bu canlı bombayı bilmemesi zaten olanaksız değil mi? 3 ay önce 32 kişiyi öldüren kişinin ağabeyi de bir işid üyesi olduğu bilindiğine göre, Alagözün takip edilmemesi söz konusu olamaz.
Peki seçim öncesi bu patlama hdp yi mağdur gösterecekken neden buna izin verilsin ki? ( sesli düşünüyorum)
Anket sonuçları zaten hdp nin barajı geçeceğini ve AKP nin başkanlık sistemini getiremeyeceğini gösteriyor, belkide son çırpınışlardır ve içsavaşı bile göze almış olabilirler diyorum.
-bazı Kürt milletvekilleri biliyordu
Bu iddiada hiç mantıksız değil.Suruçta gördük, hdp yi mağdur gösterecek bir patlama sonuçta buda. Istihbarat aldıkları halde insanları uyarmamış olabilirler işlerine yarayacağı için.
Sonuç olarak bombayı patlatan İşid ama bunu bilip rant sağlayabileceğini düşündüğü için mit te hdp de insanların ölümünü izlemiş olabilirler.

Inan hic öyle degil, bu yazdiklarini ne yazikki ne yazikki dogrulamayamiyorum. Sunu bir kendine sor eger gercekten dürsütsen, neden AKP mitinglerinde hic bir sey olmuyorda, disk`in oldugu, solcularin oldugu, baris isteyen insanlarin mitinginde bombalar patiliyor ve insanlar parcalanarak ölüyor ? Ayni sagduyuyu neden orada akp mitingiymis gibi kollanmiyor ?

Evet demokraside yasadigimiz sürece yanlis yapilan her olayi halk kritize edebilir.
ee chp mitinglerinde de bişey olmuyor?

Esit sartlarda partiler secim zamanini gecirmeli, ayni güvenlik, ayni cercevede olmali bütün sartlar, yoksa bu bizim gibi derin ve hassas düsünen halkin gözünde esitsizlik olarak algilanir ve demokrasiyede aykiridir.

Istihbarat aldıkları halde insanları uyarmamış olabilirler işlerine yarayacağı için.
parkon politika cok dürüst yapildiginda cok güzel bir meslekdir ama dürüst yapilmadiginda dünyanin en adi meslegidir.
Ben mantik olarak bu cümleni dogru bulmuyorum. Istihbarat aldiklarinda bu devletin görevindedir halkini korumak ister, hdp mitingi olsun, ister akp mitingi olsun.
Esit sartlarda güvenlik devletin görevidir. Cünkü yoksa Anayasa`nin 10 maddesini ihlal etmis olunur devlet olarak.

ee chp mitinglerinde de bişey olmuyor?
Evet, Allah`a sükürler olsun olmadi, Insallahda olmaz. Eeeee konu bu ya, hic bir mitingde olmamasi gerekir.
Devlet ayni hasassiyeti her meclisde olan partiye saglamali. Güvenlik, koruma esit sekilde yapilmali.
Sence cokmu zor ?

X