Selahattin Demirtaş Türkiye'yi felakete sürüklüyor!

Inan zor degil Sare Lavinya Sare Lavinya . Gercekten devletin halkini korudugunu artik insanlar hissetmek istiyor. Ayirimin yapilmadigini devlet halkina yansitmali, bölmemeli.

Mitin bu olayı bilip izin vermesi ihtimali mi daha korkunç, yoksa başkentte gezinen canlı bombadan haberinin olmaması mı? İsteyen istediğini seçip inanabilir. Benim için ikisi de yeterince korkunç ve ülkenin çivisinin çıktığına dair kanıt niteliğinde.

Birde şu var. 'Elimizde canlı bombacıların listesi var. Ama eylem yapmadan onları tutuklayamayız' Bu sözlerin sahibi Başbakan Davutoğlu.

Evet, Allah`a sükürler olsun olmadi, Insallahda olmaz. Eeeee konu bu ya, hic bir mitingde olmamasi gerekir.
Devlet ayni hasassiyeti her meclisde olan partiye saglamali. Güvenlik, koruma esit sekilde yapilmali.
Sence cokmu zor ?
Esit sartlarda partiler secim zamanini gecirmeli, ayni güvenlik, ayni cercevede olmali bütün sartlar, yoksa bu bizim gibi derin ve hassas düsünen halkin gözünde esitsizlik olarak algilanir ve demokrasiyede aykiridir.
bu mesajına katılıyorum olivia, ama mesajın sanki akp hariç diğer tüm mitinglerde bomba patlıyor gibi alıglanıyor. örnek veriyorum yaşadığım il küçük, başbakan geleceği zaman alınan önlemlerin hepsi ki şikayetçiyiz neredeyse sokağa çıkamıyoruz, Kılıçdaroğlu geldiğinde de alınıyor. aynısı, eşimden biliyorum hep görevli oluyor çünkü. Bahçeli gelmedi onun bişi diyemeyeceğim.

parkon politika cok dürüst yapildiginda cok güzel bir meslekdir ama dürüst yapilmadiginda dünyanin en adi meslegidir.
Ben mantik olarak bu cümleni dogru bulmuyorum. Istihbarat aldiklarinda bu devletin görevindedir halkini korumak ister, hdp mitingi olsun, ister akp mitingi olsun.
Esit sartlarda güvenlik devletin görevidir. Cünkü yoksa Anayasa`nin 10 maddesini ihlal etmis olunur devlet olarak.
Ben bu Hükümet'ten eşitlik beklemeyi bırakalı çok oldu olivia.
Söylediklerin demokraside geçerlidir evet. Ama gezi olaylarından beri bu ülkede hiçbirimizin canının , malının güvenliğinin devletin güvencesinde olmadığını biliyorum artık.
Kader, takdir , fıtrat ve mukadderat diyerek yaşıyoruz ülkede.

örnek veriyorum yaşadığım il küçük, başbakan geleceği zaman alınan önlemlerin hepsi ki şikayetçiyiz neredeyse sokağa çıkamıyoruz
Sana hak veriyorum, aslinda bu önlemler halki kisitlayan unsurlar. Ne zaman koruma olunur, korkuldugu zaman !
Benim yasadigim ülkede hic bir koruma yok, politikacilar korkmuyorlar halkindan, mitinglerdede koruma yok, cünkü kimse canli bomba olmuyor.
Merkel gayet rahat her insan gibi, gittigimiz alisveris yerlerine giriyor, domatesini aliyor, patatesini ve soganini alip sirada bekliyor herkes gibi. Resmini bulursam uraya atarim, belki görmüssündürde.
Yani demek istedigim Insallah o günleri bizim halkimiz ve devletimizdede görecegiz. Iste o zaman huzur, esitlik, baris icinde yasadigimiz bir ülke olacak.

Evet, Allah`a sükürler olsun olmadi, Insallahda olmaz. Eeeee konu bu ya, hic bir mitingde olmamasi gerekir.
Devlet ayni hasassiyeti her meclisde olan partiye saglamali. Güvenlik, koruma esit sekilde yapilmali.
Sence cokmu zor ?
Aslinda chplileribde oldugu terde oldu en son ankara katliaminda

Aha mit dedi valla :))) Demirtaş da mit mit diyordu en son twit atanlardan biri hdpli çıkınca, ' yani şey olmuş olabilir şeyi de denk gelmiş olabilir. Öyle bir twit atmasi onun suçlu olduğu anlamina gelmez. Denk gelmiş olabilir' diye açıklama yaptı en son.

Twiti pkk destekçisi olanlar atıyor. Siz diyorsunuz ki mit biliyordu. Zaten size göre mit yeri gelince hükümet için yeri gelince de pkk için hizmet eden kafasi karışık bir yapi de mi?

Mit biliyormuş bak sen. Devletin saldırı yaptığına inaniyorsunuz ama PKK'nın yaptigina inanmiyorsunuz.

Yahu saldırıyla ilgili hangi taşı kaldirsak altindan pkk çıkıyor siz hala mit diyorsunuz. Hastalikli düşünce. İktidar nefreti ne hale getirmiş sizi böyle.

Bu arada medyaya inanmayi birakali çok oluyor.
selam nickimikim7 nasılsın? konuşalım mı?
basın sansüründen kaçan haberler MİT'le ilişkili kişilerin de bu işin içinde olabileceğini gösteriyor. Benim şaşırdığım ise PKK'nın da bu işin altında olması.
PKK terör örgütü ona bir lafım yok, biliyorsun. sadece bence PKK'nın IŞİD'le iş tutması manasız. aralarında çıkar çatışması var.
yakalanan (patlayan olacaktı) 2 kişinin telefonları dinleniyormuş öğrendik. PKK ile de ilişkileri varsa, ya da ilişkisi olan biriyle konuştularsa o da çıkar ortaya.
bu yakalanan 2 kişiye gelince.
iki hesabı da kontrol ettim, biri esasında anti-apocu denilen tipten. PKK'ya ve HDP'ye bayağı verip veriştirmiş ama sosyal medya bu, güvenemezsin, sırf böyle bir rol üstlenip kim neci tespit etmek istemiş bile olabilir.
o kısım zaten ortaya çıkar.
burada asıl vahim olan.
öğrendik, eğer emniyetten sızan bilgiler doğruysa, ki kimi zaman olamıyor, bu iki isim de pkk da aktif şekilde görevde, eylemlere katıldıkları falan söyleniyor ve adamlar nette fink atabiliyor.
ne yazık ki hangi taşı kaldırsak altından PKK çıkmıyor.
iki canlı bomba da IŞİDçi, defalarca şikayet edilmişler. anaları babaları evladımı alın içeri demiş. daha ne olacaktı?
tamam bak ben ne diyorum
bence Orta Doğu'nun hali düşünülünce PKK-IŞİD denklemi çok saçma, ama olabilir de her gün bir şey değişiyor. IŞİD düne kadar ÖSO ile iyi anlaşıyordu, bugün vuruyor.
PKK'nın içindeki bir grup ve IŞİD içinden bir grup anlaşıp yapmış bile olabilir, olur.
ama bu o canlı bombaların IŞİDçi olduğu, takip listesinde olduğu ve kendilerini patlatıp 100 küsur insan öldükleri gerçeğini değiştirmiyor.
PKK terör örgütü, her tür kalleşlik beklenir, kendi halkını öldürmek dahil, her haltı yedi bu örgüt, o yüzden en başından dediğim gibi, bence orta doğudaki dengelere ters ama terör zaten mantıksal bir şey değildir.
ama hükümet ve MİT sorumludur.
engellenebilecek bir saldırıydı çünkü.
bu adamlar bu listenin içindeyse MİT'in aldıkları nefesi biliyor olması lazım.
o iki adam PKK'lı ise MİT'in o adamlar bilgisayarı açar açmaz haberinin olması lazım. eğer olmuyorsa akla iki seçenek geliyor, ya MİT işini yapmıyor, ya da birileri bu adamlara göz yumuyor. komple bir teşkilattan bahsetmiyorum ama ihmal çok hafif bir kelime değil mi?
iki örgüt bir olmuş 100den fazla insan öldürmüş, PKK'nın 2 adamı twitter'da bir gece önce şöyle olacak böyle olacak diye yazmış ve MİT görmemiş, duymamış, bilmemiş?
mümkün mü?
bence öğrenmemesinden çok, içerideki kötü niyetli birilerinin susması daha aklı yakın.
en azından ben böyle olmasını umuyorum.
neden biliyor musun? teşkilatı temizlemek kolay, bu adamları kim izlemeliydi de izlemedi, bulunur, el çektirilir, cezalandırılır, yerlerine yeni eleman konur.
ama şu olaylardan MİT'in haberinin olmadığını düşünmek bile istemiyorum.
aksi durumda bugün HDP'ye yakın, sol görüşlüler ölür.
yarın pazar yerinde patlar, sen ben ölürüz.
ama ölürüz.

Samimiyet ancak dürüst insanlardan beklenir oli.
Ben bu mesajına gerçek bir cevap geleceğini düşünmüyorum.
Sevgili Kakao ve Ben Kakao ve Ben , senin o gün banli oldugunu görmemistim ama sonra anladim ve mesajlara begendi olunca silemedimde. Aklinda bulunsun ben banli insanlarin arkasindan yazmayi sevmem yapanida kücük görürüm.
Uslup siyset tartisirken, ülke konusulurken cok önemli bir unsur, yani burasi geyik yapilan bir yer degil, onun icin sendeki ricam yazistigimizda uslubuna dikkat et. Yukaridaki cümlen cok banal.
Senin anlayacagin tarzda yazayim, cicim bak, sen benimle birlikte, ikimiz hdp baraji assin dedikmi, dedik ? Ben tek basina iktidar olmasini istemedim hükümetin ve nihayetindede olmadi, hdp sayesinde. Sende gelsinler konussunlar derdi ne bunlarin, dedinmi demedinmi ?
İlk seçim olmadan ,işten çıkıp evime giderken bir yasli amca elinde HDP broşürü ve o tatlı bakışıyla ve yarım yamalak Türkçesiyle HDP ye destek ver dedi.. Ve ben amca ben oyumu AKP ye vereceğim ama sizin mecliste cogalmanizida istiyorum dedim.. Ve o amca masum gulusuyle tesekkur etti ve ayrıldık.. Olivya ben senin gibi AKP tek başına iktidar olmasın diye değil.. HDP yi abdullah ocalani unutturacak bir parti gözüyle gordum. Doğu yöresini iyi tanıdıkları için mecliste daha iyi temsil ederler düşüncesiyle oraların kalkınmasını gerçek anlamda istediklerini sandığım içindi seninle o konusmamiz.. Bunu sende bal gibi biliyorsun ve sen OO yazismalarimizda aslında chpli olduğunu ve sırf AKP ye inat olsun diye hdp yi istediginden bahsetmemistin..sen aynı benim gibi dusundugunu sandigimdan dolayı çok güzel bir yazışma geçmişti aramızda.ciddi bir cevap istedin verdim.. Haa birde@Hayyal Ne zaman birakacaksin şu hakaret laflarını cokmu yakistiriyorsun. Kendine..tarzın bumudur senin durust olmak filan...
Samimiyet ancak dürüst insanlardan beklenir oli.
Ben bu mesajına gerçek bir cevap geleceğini düşünmüyorum.
Nedir yanı hazmı aliyorsun.. Bide senin şu yazdıklarını begenenler.. Onlarda ayrı bir cins.

Olivya ben senin gibi AKP tek başına iktidar olmasın diye değil.. HDP yi abdullah ocalani unutturacak bir parti gözüyle gordum. Doğu yöresini iyi tanıdıkları için mecliste daha iyi temsil ederler düşüncesiyle oraların kalkınmasını gerçek anlamda istediklerini sandığım içindi seninle o konusmamiz.. Bunu sende bal gibi biliyorsun ve sen OO yazismalarimizda aslında chpli olduğunu ve sırf AKP ye inat olsun diye hdp yi istediginden bahsetmemistin..sen aynı benim gibi dusundugunu sandigimdan dolayı çok güzel bir yazışma geçmişti aramızda.ciddi bir cevap istedin verdim.
Aynen Kakao ve Ben Kakao ve Ben söylediklerin dogru. Ama gercekten, ilk etapda AKP tek basina iktidar olmasin benim icin en önemli konuydu ve ikincisi ayni senin dedigin gibi, gelsinler bakalim, ne diyecekler dedim. dagda degil, meclisde konussunlar vs. vs. konustuk.
Fakat benim üzüldügüm ben hala ayni görüsteyim ama sen sanki o konusmalar hic olmamis ve bir kin/öfke karisimi yazilarini okuyunca sok oldum.
Anladigim kadariyla bu görüslerini tamamen degistirdin. Peki neden ?
Hani insanin bir hayat görüsü vardir, bu hemen degisebilirmi ? O degisimi merak ediyorum sende.

Selahattin Demirtaş haklı!
Ankara'da patlayan bomba alçak...
Tıpkı PKK'nın patlattığı bombalar, mayınlar gibi...
Ankara'da 95 insanımızın canını alan o bombanın bir benzeri, Türkiye'nin dört bir yanında 7 Haziran'dan bu yana can alıyor...
Terörün bu yaptığı kahpeliktir...
Ha PKK...
Ha İŞİD...
HA DHKP-C...
Birine iyi, bir diğerine kötü demek ise, daha büyük kahpeliktir...
Hal böyleyken, siyasilerin bu kahpeliği siyasi ranta çevirmek istemesi, teröre karşı birleşmek yerine, iktidar sıkıntıya düşsün diye, ayrı saflara ayrılması, hiç kimseye bir şey kazandırmaz.
Türkiye kaybediyor!
Ülke idaresini elinde bulunduran Ahmet Davutoğlu çağrı yapıyor.
Teröre karşı birlik istiyor.
Barışa katkı olsun diye dirlik istiyor.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'dan sonra izlediği doğru politikanın bir benzerini yapıyor.
"Önce Türkiye" diyor.
Açık çek veriyor...
"Terörü yok etmek için" bütün kapıları aralıyor...
Bir tek Kılıçdaroğlu...
Ya diğerleri?
Devlet Bahçeli...
Selahattin Demirtaş...
MHP lideri kestirip atıyor:
-Hayır!
Şaşırmadım...
Bahçeli "evet" deseydi şaşardım asıl...
O yüzden kısa kesiyorum...
Demirtaş'a gelince...
Akıl sağlığının yerinde olduğundan şüphe ediyorum artık.
Ankara kan gölüne dönmüş...
Selahattin Bey, başka telden çalıyor:
-Bu saldırı Türkiye'ye karşı yapılmış bir saldırı değil!
Ya nedir?
-Devletin halka saldırısıdır Ankara'da patlatılan bomba...
Tahrik ediyor HDP lideri!
Kışkırtıyor!
Galeyana getiriyor halkı!
İstiyor ki, seçime 19 gün kala, halk sokağa dökülsün!
İstiyor ki, 6-7 Ekim benzeri olaylar olsun!
İstiyor ki, daha fazla can toprağa düşsün!
Bu sözlerin başka tercümesi yok.
Cumhurbaşkanı'nı suçluyor...
Ankara'daki patlamanın faturasını Başbakan'a çıkarıyor.
"Kelepçe" diyor...
"PKK yapınca iyiydi" demek de alçaklık.
PKK'nın yaptığı alçaklığa ses etmemek daha büyük alçaklıktır.
Demirtaş bunu diyebiliyor mu?
PKK'ya laf ediyor mu?
Türkiye onca şehit verdi...
Feryat evlerindeki çığlıklar arş-ı âlâya yüsseldi...
Vicdanı, izanı kelepçelenmemiş herkes lanet okudu, okuyor...
HDP liderinin sesi çıkıyor mu?
"Barış" diyor ya!
Doğru diyor...
Panzerin arkasında sürüklenen insanlığı sahiplendiği doğru...
Barışı baltalayan, oluk oluk kan içen PKK'ya bir şey diyemiyor ama...
"Terörün, dini, imanı, mezhebi yok"diyemiyor ama...
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ektiğini biçti Selahattin Bey...
7 Haziran seçimlerinde ektiklerini biçmek yerine savuruyor, kırıp geçiyor...
Ve tabii ki, "kibir abidesi" kesilen Demirtaş, bu çıkışlarıyla kaybediyor...
Kaybedecek!
Demedi demeyin!
Yazımı noktalarken, Ankara'daki kahpeliği bir kez daha lanetliyorum.
Şifa diliyorum yaralılara...
Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına.
O bomba hepimizin canını aldı...
Başımız sağolsun...

HADİ ÖZIŞIK

http://www.internethaber.com/selahattin-demirtas-turkiyeyi-felakete-surukluyor-1477741y.htm
Yalnızca demirtaş kaybetsin inş. Bu ülkenin bu milletin kanını sömüren halktan görünüp bombalayıp patlatan ardından öldürdükleri canın hesabını başkalarından sormaya çalışan halkımızı sömürgeleştirip evlatlarımızı barış diyerek kandırıp dağa çıkaran bu adi insanlar kaybetsin artık kendi kanlarıyla boğulsun ve ülkemiz terör belasından kurtulsun artık ülke istikrarı ve halkın gerçekten refah içinde yaşaması için uyan ey halkım ve doğruyu gör.ZaLimlere FIrSat verMe ALLAH'ım...

Aynen Kakao ve Ben Kakao ve Ben söylediklerin dogru. Ama gercekten, ilk etapda AKP tek basina iktidar olmasin benim icin en önemli konuydu ve ikincisi ayni senin dedigin gibi, gelsinler bakalim, ne diyecekler dedim. dagda degil, meclisde konussunlar vs. vs. konustuk.
Fakat benim üzüldügüm ben hala ayni görüsteyim ama sen sanki o konusmalar hic olmamis ve bir kin/öfke karisimi yazilarini okuyunca sok oldum.
Anladigim kadariyla bu görüslerini tamamen degistirdin. Peki neden ?
Hani insanin bir hayat görüsü vardir, bu hemen degisebilirmi ? O degisimi merak ediyorum sende.
Değişen bir şey yok olivya keşke ve keske o ilk başta dusundugum gibi olsalardı.. Ve HDP ye oylarını veren o masum amcanın gözlerinde gordugum o umut Işığı.. Kendilerini içlerinden birinin temsil etmesini istediklerini. Kurt,,Türk kardeş olalım ve mecliste Elele verilip kararlar alınmasının ışığını gordum..yoksa benim oyuum o amcaya dediğim gibi AKP ye gitti Sonra ne oldu. Olivya HDP o umut Işığı gibi çıkmadı..Olivya ben 2.seçimi istemeyenlerdenim.. Ortaklık yazismalarima bak AKP nin ortaklığı CHP ile kurmasından yanayım.. Bunu hep belirttim..Biz Türkiyeli olarak zengin bir renklilige sahip insanlarız her ayrı fikirlerin ortak paydada birleşip yönetilmesi kadar mükemmel bir durum varmıdır önce..

.. Haa birde@Hayyal Ne zaman birakacaksin şu hakaret laflarını cokmu yakistiriyorsun. Kendine..tarzın bumudur senin durust olmak filan...

Nedir yanı hazmı aliyorsun.. Bide senin şu yazdıklarını begenenler.. Onlarda ayrı bir cins.

Kusura bakma ama, ya da bak ayol!
Kendin bana ve buradaki Saraylim Saraylim olivia olivia ya da daha bir çok insana saldırıp çirkin sözler söyleyince iyi oluyor. Gerekeni yapmış oluyorsun, biz sana yapınca 'mağdur prenses' i oynuyorsun.
Senin başlattığın bir durum bu.
Sana yapılan hoşlanmadığın birşeyi bundan sonra başkasına yapma madem.
Böylece kimsenin tepkisini almamış olursun.

Kusura bakma ama, ya da bak ayol!
Kendin bana ve buradaki Saraylim Saraylim olivia olivia ya da daha bir çok insana saldırıp çirkin sözler söyleyince iyi oluyor. Gerekeni yapmış oluyorsun, biz sana yapınca 'mağdur prenses' i oynuyorsun.
Senin başlattığın bir durum bu.
Sana yapılan hoşlanmadığın birşeyi bundan sonra başkasına yapma madem.
Böylece kimsenin tepkisini almamış olursun.
hic agzimdan senin icin samimiyetsiz..durust degil laflarini duydunmu..hayyal birak artik dalga modlarini alay etme modlarini.inan sana bise katmicak bu davranislar..ve inan karsi goruslu birileri guzel bir yazi paylastimi begenin ve deyin evet arkadasim bu konuda su yorumuna hhak veriyorum...inanin karsit goruste begendiklerinizden dolayi burada linc edilmessiniz..

Kakao ve Ben Kakao ve Ben , Hayyal`i cok iyi taniyorum ve yorumlarini begenip begenmemiz sana kalmamis. Fakat sunu cok dogru tespit etmis @HayyaL, seni bazen tanimaktan zorlaniyorum dogrusu.
olivya ben burada marily monroe nin..hayyalin..kadesanin..duka teslanin .saraylimin yorumlarini takip edenlerdenim ve hak verdigim yazilarinida alkislarim.ve begendigimi belirtirim..ve bu arkadaslarda bunu bilir..

hic agzimdan senin icin samimiyetsiz..durust degil laflarini duydunmu..hayyal birak artik dalga modlarini alay etme modlarini.inan sana bise katmicak bu davranislar..ve inan karsi goruslu birileri guzel bir yazi paylastimi begenin ve deyin evet arkadasim bu konuda su yorumuna hhak veriyorum...inanin karsit goruste begendiklerinizden dolayi burada linc edilmessiniz..

Ben zaten samimi düzgün mesaj yazan karşıt görüşlü herkesi beğeniyorum. Seviye en önemli şey.
Ki benim sizin gibi fanatik olduğum bir taraf da yok.
Tuttuğum bir parti yok çünkü.
Ne yaptım dersen eğer...
Bana yazdıklarını biliyorum, durduk yere gelip sataşmalarını biliyorum.
Laf sokup amaçsızca hareket ettiğini biliyorum. Kaç kere yaptın bunu artık sayısını unuttum.
Saraylımı az evvel benim konumda küçük düşürmeye çalıştığını ve imalı çirkin sözler ettiğini görüyorum.
Sırf seninle aynı partiye oy vermiyor diye insanları aşağılıyorsun.
Bana işte bu yaptıkların samimiyetsiz geliyor.
Beni beğenen insanlar seni hakkında aynı görüşü paylaşanlar.
Kendini bir sorgula bu bakımdan. Tavrına Çeki düzen ver.
Tekrar ediyorum sen yapma ki, sana da yapılmasın.

X