Selahattin Demirtaş Türkiye'yi felakete sürüklüyor!

Huyum kurusun.. Ben her zaman cok acik yazarim. Yani aslinda carpitmak icin ozel ugrastigini gorunce senin adina uzuldum... Burada benim fikirlerimi bilmeyen yoktur, hic lafimi dolandirmadigim ve malum kisinin bile anlayabilecegi sekilde acikladigim icin... Seninki beyhude bir ugras olmus, anca yandas saksakcilarin alkislamasini duyabilmissindir. Onlari muhattap almadigim icin bana biraz kizginlar o yuzden, yoksa seni cok hakli bulduklari icin degil yani..:KK66:

Bu beğeni butonunu çok büyütüyorsunuz.. Madem bu kadar kıymetli bilmem kaçıncıda madalya takılsın.
Bir cümlesini beğenirsin kişinin basarsın, onaylarsın hepsi bu. Karşıt görüş bile olsa defalarca beğeni yapmışımdır.
Beğeni yapıldığında ise aa ne iyi konuşmuşum aklında değilim saraylı. ( Bence ismini bu saraydan sonra değiştirmelisin , her defasında aklıma bu geliyor :) )

Ben neyi cımbızladım mesajında anlayamadım ki ? Ayrıca forumda yazılanları yazdım. Sadece senin mesajlarının toplamı budur demedim.

Gece yarisi millete kime oy verip vermeyecegimin hesabini veriyorum, düstügümüz duruma bakin.

Olivvv yapma bunu :)) ben farkindaysan hangi partiye oy veriyorsun söylersen seni ona göre anlayacagim diye sormadim sorumu. Dedim ki bu hamlen başarılı olursa bir sonraki hamlen ne olur secmen olarak. Yani oynadigin oyunun bir kaç adim sonrasini görebiliyor musun? Merak ettiğim buydu yosam senin hangi partiye oy verdiğin beni zerre ilgilendirmiyor....

M minnakkelebekim , eger akp tek basina iktidar olmazsa, bende göbek atacagim.
Baktim hepiniz bizim oylarimizla cok ilgileniyorsunuz. Simdide ben ilgileneyim bakalim dedim.
Yarin is güc var ben kaciyorum, dilerim baris kazansin, ülkeme huzur, mutluluk vaad eden kazansin cünkü 13 senedir gülmeye hasret kaldim. Daha ben bunu diyorsam vataninda yasayan ne diyor acaba ?
Ha sizler memundunuz degilmi ? Pardon, genelleme yapmiyayim, benim gibi düsünenler ne desin ?

M minnakkelebekim , eger akp tek basina iktidar olmazsa, bende göbek atacagim.
Baktim hepiniz bizim oylarimizla cok ilgileniyorsunuz. Simdide ben ilgileneyim bakalim dedim.
Yarin is güc var ben kaciyorum, dilerim baris kazansin, ülkeme huzur, mutluluk vaad eden kazansin cünkü 13 senedir gülmeye hasret kaldim. Daha ben bunu diyorsam vataninda yasayan ne diyor acaba ?
Ha sizler memundunuz degilmi ? Pardon, genelleme yapmiyayim, benim gibi düsünenler ne desin ?

Iyi geceler olivvv :)

marilyn monroe marilyn monroe , videoyu izleyeceğim. İzlediğim zaman yazarım.

Anlamak istediğim gibi anlamıyorum, seçimlerden beri yazılanlar aynen böyle.
Hdp tek başına iktidar olmayacağını biliyorum. Chp nin de mhp nin de. Bu açık zaten.

Ben bu kısmı zaten anladım. Ve yine diyorum , hdp gelsin yeter ki akp gitsin deniyor işte her defasında.
Başka çözüm yok; Tayyip tek başına gelmemeli. Ee burayı da anladım.

Benim sorduğum ise şu ; pkk yı desteklediğini düşündüğünüz bir partiden kurtulmak için pkk nın kucağındaki hdp den neden medet umuluyor ?

Hadi medet umuluyor , Cumhuriyeti kurtarmak için bunu yapıyoruz neden deniyor ?

Ha tamam anladım tabi, evet başka çözüm yok.

Keşke yılan değilde sarılacak başka birşey bulunsaydı o kafanızdaki hesaplar için.
bizim düşündüğümüz AKP'den kurtulmak değil ki. AKP 13 yıl tek başına iktidardı kimse gidip HDP'ye oy vermedi. sorun AKP tek başına iktidar olsun mu olmasın mı değil.
Başkanlık Sistemi olsun mu olmasın mı?
olmasın.

bizim düşündüğümüz AKP'den kurtulmak değil ki. AKP 13 yıl tek başına iktidardı kimse gidip HDP'ye oy vermedi. sorun AKP tek başına iktidar olsun mu olmasın mı değil.
Başkanlık Sistemi olsun mu olmasın mı?
olmasın.

Aynı kapı aynı dert.. Hdp ne olursa olsun merdiven olarak kullanılıyor.
Ama zamanında söylenen herşey yalayıp yutularak.
Ak partiyi itham ettikleri herşeyi kendileri yapıyor.

Çok kez, akp terör örgütüyle alakalı ona oy verenlerin vicdanı v.s diye ağıtlar yakılmıştı burada.
Şimdi aynı kişiler diyor ki " Hdp pkk ile göbek bağı var , bu inkar edilemez ama vallahi başka çare yok. Akp tek başına gelmesin.

Aynı kapı aynı dert.. Hdp ne olursa olsun merdiven olarak kullanılıyor.
Ama zamanında söylenen herşey yalayıp yutularak.
Ak partiyi itham ettikleri herşeyi kendileri yapıyor.

Çok kez, akp terör örgütüyle alakalı ona oy verenlerin vicdanı v.s diye ağıtlar yakılmıştı burada.
Şimdi aynı kişiler diyor ki " Hdp pkk ile göbek bağı var , bu inkar edilemez ama vallahi başka çare yok. Akp tek başına gelmesin.
aynı kapı aynı dert değil 1sen.
eğer AKP başkanlık sistemi diye tutturmasaydı ve insanlar sadece bak ne diyorum sadece AKP tek parti olmasın, gitsin vs diye HDP'ye oy verseydi
derdim ki haklısın.
ama şu anda kaygı AKP tek parti olsun mu olmasın mı değil.
Sayın Burhan Kuzu'nun anlattığı Başkanlık Sistemi.

kızlar sakınnn,demirtaş ulkeyı hiç bir yere sürükleyemez,barış istemıyorki,bundan beslenıyor,Reis var,bu ükenın ta kendısı bizler varız,bu ulkeyı üçbeş sarhoşla,üçbe çapulcuya bırakırmıyız,sakinnnn,

kızlar sakınnn,demirtaş ulkeyı hiç bir yere sürükleyemez,barış istemıyorki,bundan beslenıyor,Reis var,bu ükenın ta kendısı bizler varız,bu ulkeyı üçbeş sarhoşla,üçbe çapulcuya bırakırmıyız,sakinnnn,
sakın sonra insanlar size sıkmabaş deyince gelip burada ağlamayın olur mu? sen kimsin insanlara ayyaş, çapulcu falan diyorsun?

sakın sonra insanlar size sıkmabaş deyince gelip burada ağlamayın olur mu? sen kimsin insanlara ayyaş, çapulcu falan diyorsun?
aaa kzı ne zaman ağladım sıkma baş dediler dıye,halbukı bunu deme hakkına,bana küfür hakaret etme hakkına sahıp dedim,benı sevmeme hakına sahıp dedim,lafımın tamamını ver,ben kımmıyım?ben bu Milletın TA Kendısıyım,memnun oldum,

aaa kzı ne zaman ağladım sıkma baş dediler dıye,halbukı bunu deme hakkına,bana küfür hakaret etme hakkına sahıp dedim,benı sevmeme hakına sahıp dedim,lafımın tamamını ver,ben kımmıyım?ben bu Milletın TA Kendısıyım,memnun oldum,
sen bu milletin ta kendisi falan değilsin, endülüs.
çık artık şu sarhoşluk hezeyanından. bilmem farkında mısın? %60 istemiyoruz dedi. hani hep milli irada falan diyorsunuz ya
ondan dedim. dikkatini çekerim totale vurduğumuzda azınlıktasınız, 3-5 tane olan sizsiniz yani.
yoksa sizden geriye kalan %1 bile olsa sen ben milletin ta kendisiyim 3 tane ayyaşa bırakmam bu ülkeyi diyemezsin.
senin gibi düşünenler demokrat falan değil. sorsak demokrasi tanımını yapamazsınız, gelir burada özgürlük, demokrasi falan diye yazarsınız sonra.
işte bu yüzden Başkanlık Sistemi gelmesin.
senin elinde o sistemin ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.

sen bu milletin ta kendisi falan değilsin, endülüs.
çık artık şu sarhoşluk hezeyanından. bilmem farkında mısın? %60 istemiyoruz dedi. hani hep milli irada falan diyorsunuz ya
ondan dedim. dikkatini çekerim totale vurduğumuzda azınlıktasınız, 3-5 tane olan sizsiniz yani.
yoksa sizden geriye kalan %1 bile olsa sen ben milletin ta kendisiyim 3 tane ayyaşa bırakmam bu ülkeyi diyemezsin.
senin gibi düşünenler demokrat falan değil. sorsak demokrasi tanımını yapamazsınız, gelir burada özgürlük, demokrasi falan diye yazarsınız sonra.
işte bu yüzden Başkanlık Sistemi gelmesin.
senin elinde o sistemin ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.
sarhoşluk hezeyanı derken?kız kırk yılda bır sarhoş olmuşum,bırak sarhoş kalayım,yuzde 60 ebedi sarhoş ya

işte onu diyorum, 8 haziran sabahı ayılman lazımdı. neyse kısmet 2 Kasım'a.
kız nıye 7 hazıran,oy verdiğim partı bırıncı parti çıkmış,neyın ayılması,sız halennn ayılamadınız,dıyorum ebedi sarhoş,daimi sarhoşsunuz,ne zaman ayılacağınızı yazarımda olmuyor dını yasak ya,o bakımdan,ayette de var ne zaman ayılayacağınıza dair,tabııı kide o yaetler ınananı bağlar,oda ayrı mesele

kız nıye 7 hazıran,oy verdiğim partı bırıncı parti çıkmış,neyın ayılması,sız halennn ayılamadınız,dıyorum ebedi sarhoş,daimi sarhoşsunuz,ne zaman ayılacağınızı yazarımda olmuyor dını yasak ya,o bakımdan,ayette de var ne zaman ayılayacağınıza dair,tabııı kide o yaetler ınananı bağlar,oda ayrı mesele
eeee?
1. parti çıktınız? sonuç? bak sizinkiler sonuçları beğenmedi, yeniden seçim yapıyoruz.
valla senin adamın gol diyor endülüs.

hmmmm AKP'li olmayan herkes cehenneme gidecek yani... biri şirk koşmak mı demişti?

eeee?
1. parti çıktınız? sonuç? bak sizinkiler sonuçları beğenmedi, yeniden seçim yapıyoruz.
valla senin adamın gol diyor endülüs.

hmmmm AKP'li olmayan herkes cehenneme gidecek yani... biri şirk koşmak mı demişti?
[/QUOTE
aaa cidden mı öylemiş,şok oldum,akplı olmayan cehenneme gidecekmiş,kız saçmalama,lafına dıkkat et,çok iddalı laflar edıyorusnuz,marı,ooo,Allah bılır kız,bence kafını geri al

sen milletin ta kendisi falan degilsin..bu ullenin ta kendisi olsan herkes senn görüsünde olurdu.ayrica sen ne hakla ayyas capulcu diyebiliyosun? kendi dogrularina saygi bekliyosunz ama agzinizi acinca hakaret.yter ama .burda fikirlerini söyleyebilirsin tbiki ama kimseye hakaret edemezsn.. sen dogrularina gore yasiyosan bskalari da kendi dogrusuna gore yasar.sanane milletin ictigi ickiden ayyasmis.konustugun kelimelere dikkat et.

X