Selahattin Demirtaş Türkiye'yi felakete sürüklüyor!

Üzülüyorum, hemde çok.
Düşmanlık yapa yapa barış diyorlar.
Barışı da düşmanın en hasından bekliyorlar.

Hdp li olan oy veriyorsa partisine birşey deme hakkını bulamıyorum kendimde ama inanmayıp hesap yaparak veriyorsa o zaman çok şaşırıyorum ve üzülüyorum.

Aslında barışı zerre umursamiyorlar. Onların tek derdi ak partiden kurtulmak. Sağlıksız bir düşünce.

Kafalarinda 40 tilki....

Bu inandığını , savunduğunu bile yok saymaktır.

Cumhuriyet için hdp demek akıl durdurur. Ne kan donduran hesaplar bu böyle?
Siyaseti siyasetçiden iyi yapıyorsunuz.

O kadar vatan bölünmez diyenlerin dediğine bakın . ; " hdp , pkk ile ilişkiler içinde. Amaçları belli. Ekmekleri, silahları onlardan. Ama akp geleceğine hdp gelsin.
Çünkü akp vatan böler. Ben akp ye düşmanlığından pkk yi affediyorum.
Ata'mı çok seviyorum. Sevmeyen akp , ben çok seviyorum.
Ee şehitlere de çok üzülüyorum. Boğazım düğüm düğün hdp yi destekliyorum."

Böyle 50 tane karışık cümle toplanır buradan , birbiriyle alakasız cümleler topluluğu.
kimse böyle bir şey söylemiyor. 50 kere söylendi, eğer anladığınız buysa, orası kimseyi bağlamaz.
bizim yazdıklarımızı tartışacaksak tartışalım yok biz kendi anladığımızı size yükleyeceğiz diyorsanız, benim kendi adıma vicdanım rahat.

AKP giderse ne olacak dedin? AKP gelmeden once nasil idiyse bu ulke en azindan oyle olacak, begenmiyor musun? AKP bu ulkeyi 2002 yilinda sadece yillik 7 sehit sayisi ile devraldi diye kac defa yazdim. Aylik 100 daha iyi mi gorunuyor oradan?

HDPnin PKK ile bir gobek bagi oldugunu herkes biliyor. Saklamiyorlar ki.. HDP secimlerden once de mecliste idi, simdi de mecliste. HDP halihazirda tuzugu olan, legal bir parti. O yuzden HDP=PKK degildir. HDP Guneydogu illerinin tamaminin, ilaveten bir kac dogu Anadolu ilinin de oyunu alarak gelmis bir parti. Oradaki insan 10 yil once de ayni insan.. 13 yildir AKPye oy veren insan. Bu yil HDPye oy verince mi PKK li oldular? HDP bugun mecliste o insanlari temsil etmiyor mu? Guneydogu ve Dogu Anadoluyu yok mu sayacagiz? Dun AKPye oy verirlerken iyiydi, vatanseverlerdi, temsil ediliyorlardi, bugun HDPye oy verdikleri icin hepsi de terorist mi oldu?

Begensen de, begenmesen de bugun Tayyip ulkenin rejimini degistirip tek adamligini ilan edemediyse biz bunu HDPye ve sozunun arkasinda duran Selo'ya borcluyuz. Bu yuzden, her ne kadar CHPye oy atmis olsam da benim ona bir minnet borcum var. Bana gore PKKyi bile karsisina alarak takindigi bu kararli tutumuyla ulkeyi karanligin esiginden dondurmustur. Yoksa biz, Ataturk Cumhuriyetine rahmet okuyor olacaktik bugun.. Abesle istigal dedigin iste budur.

Demiştim yine diyorum

PKKYI COK GÜZEL SAVUNUYORSUN bütün alkışlar sana...

Demiştim yine diyorum

PKKYI COK GÜZEL SAVUNUYORSUN bütün alkışlar sana...
Iltifat ediyorsun.. Sizin reis daha guzel savunuyor bence..

image00121.jpg

Cözüm nedir ? Ne yapsin secmen ? Senin kafandaki 40 tilkiyi ögrenelim ?

Benim kafamda tilki yok olii ben düz bir insanım :)

Diyelim ki ben CHP'yi destekleyen biriyim ve ak partiden kurtulmayi çok istiyorum. Bunun için ben gidip çeşitli hesaplarla farklı bir partiyi desteklemem. Tercihimi yine destekledigim partiden yana kullanırım.

kimse böyle bir şey söylemiyor. 50 kere söylendi, eğer anladığınız buysa, orası kimseyi bağlamaz.
bizim yazdıklarımızı tartışacaksak tartışalım yok biz kendi anladığımızı size yükleyeceğiz diyorsanız, benim kendi adıma vicdanım rahat.

Yapmayın lütfen. Bu benim anladığım cümleler değil. Bizzat ayrı ayrı kurulan cümleler.

Doğruyu görünce saçmalama diyorsun , neden ki ? Birebir kullanılan cümleler değil miydi saraylı ?
Valla birsen... seni digerlerinden daha ciddi gordugum icin muhattap almistim. Ama yazdiklarinla cimbizlama filanla ugrasip sacma sapan laflarinla beni nerdeyse terorist olmakla filan suclamaya calistigini gordum. Bol vaktim oldugu zaman oyle bir muhabbete de girerim seninle, hosuna giden tarz buysa sorun yok, yani eglenmek istedigim zaman. Ama simdi havamda degilim, az sonra da ise gidecegim, iki gun buralarda yok sayilirim. Donunce hatirlat da eglence baslasin.. Istedigin dilden konusalim canimcim..:KK53:

Diyelim ki ben CHP'yi destekleyen biriyim ve ak partiden kurtulmayi çok istiyorum. Bunun için ben gidip çeşitli hesaplarla farklı bir partiyi desteklemem. Tercihimi yine destekledigim partiden yana kullanırım.
Ama o zaman ak partiden kurtalimiyorumki. Ama ismimmelek ismimmelek hdp 20 % alacak dedi. O zaman akp`den kurtuluyorum ve rahatlikla chp`ye verebilirim. Baagggg kafamdaki 40 tilkiyi anladinmi simdi ? :KK53:

Valla birsen... seni digerlerinden daha ciddi gordugum icin muhattap almistim. Ama yazdiklarinla cimbizlama filanla ugrasip sacma sapan laflarinla beni nerdeyse terorist olmakla filan suclamaya calistigini gordum. Bol vaktim oldugu zaman oyle bir muhabbete de girerim seninle, hosuna giden tarz buysa sorun yok, yani eglenmek istedigim zaman. Ama simdi havamda degilim, az sonra da ise gidecegim, iki gun buralarda yok sayilirim. Donunce hatirlat da eglence baslasin.. Istedigin dilden konusalim canimcim..:KK53:

İki gün sonra değilde Türkiye ' nin bu kara günleri bittiğinde , öyle ya da böyle , elbette eğlenmek isterim. Her zamanda buradayım.
Hatırlatmaya gerek yok ben kesin sataşırım sana :)

Terörist demedim , bu haddim değil. Pkk yı desteklediğini düşündüğün bir partiyi ekarte edip, pkk nın göbek bağı olan başka bir partiye sarılmanın çok anlamsız olduğunu söylüyorum.

Çok açık yazıyorsun bende çok açık cevap veriyorum. Cımbız yok, kesmek yok..

Ama o zaman ak partiden kurtalimiyorumki. Ama ismimmelek ismimmelek hdp 20 % alacak dedi. O zaman akp`den kurtuluyorum ve rahatlikla chp`ye verebilirim. Baagggg kafamdaki 40 tilkiyi anladinmi simdi ? :KK53:

Çok zekice bravoo :)) peki sonrasında hdp.den kurtulmak için hangi partiyi desteklemeyi dusunuyorsunuz?

Yapmayın lütfen. Bu benim anladığım cümleler değil. Bizzat ayrı ayrı kurulan cümleler.
peki tek tek açıklayalım o zaman:

O kadar vatan bölünmez diyenlerin dediğine bakın . ; " hdp , pkk ile ilişkiler içinde. Amaçları belli. Ekmekleri, silahları onlardan. Ama akp geleceğine hdp gelsin.
AKP geleceğine hdp gelsin demek = AKP tek başına iktidar olacağına HDP tek başına iktidar olsun demektir. kimse bunu söylemedi.
AKP'nin 1. parti olacağı şu an kesin gibi, tartıştığımız, tek başına mı iktidar olacak, koalisyon mu olacak.
eğer HDP barajı aşarsa koalisyon olur, aşmazsa koalisyon olmaz, tek başına iktidar olur.
demek ki neymiş, bu kısımda kendi anladığın gibi yazmışsın.
geçelim:

Çünkü akp vatan böler. Ben akp ye düşmanlığından pkk yi affediyorum.
kimse PKK'yı affediyorum demedi.
PKK zaten 30 yıldır var, yeni ve güncel bir sorun değil, PKK'yı yeni keşfeden AKP seçmeni dediler.
kaldı ki bir AKP seçmeninin PKK konusunda CHP'yi eleştirmesi kendi ayağına sıkmaktır. daha kaç ay oldu Dolmabahçede mutabakat imzalayalı?

Ata'mı çok seviyorum. Sevmeyen akp , ben çok seviyorum.
Ee şehitlere de çok üzülüyorum. Boğazım düğüm düğün hdp yi destekliyorum."

bugün sana bir video göndermiştim. çözüm sürecinde döşenen mayınlarla ilgili, istersen, önce onu bir izle, sonra devam edelim.

ÇünküBöyle 50 tane karışık cümle toplanır buradan , birbiriyle alakasız cümleler topluluğu.
cümleler, dikkatle okursanız, anlamaya çalışırsanız, biraz daha geniş bir perspektiften bakarsanız karışık değil, çok net aslında.

döndüm en başından okudum yazdıklarımı
ve evet, gerçekten anlamak istediğini anlamışsın.

İki gün sonra değilde Türkiye ' nin bu kara günleri bittiğinde , öyle ya da böyle , elbette eğlenmek isterim. Her zamanda buradayım.
Hatırlatmaya gerek yok ben kesin sataşırım sana :)

Terörist demedim , bu haddim değil. Pkk yı desteklediğini düşündüğün bir partiyi ekarte edip, pkk nın göbek bağı olan başka bir partiye sarılmanın çok anlamsız olduğunu söylüyorum.

Çok açık yazıyorsun bende çok açık cevap veriyorum. Cımbız yok, kesmek yok..

Huyum kurusun.. Ben her zaman cok acik yazarim. Yani aslinda carpitmak icin ozel ugrastigini gorunce senin adina uzuldum... Burada benim fikirlerimi bilmeyen yoktur, hic lafimi dolandirmadigim ve malum kisinin bile anlayabilecegi sekilde acikladigim icin... Seninki beyhude bir ugras olmus, anca yandas saksakcilarin alkislamasini duyabilmissindir. Onlari muhattap almadigim icin bana biraz kizginlar o yuzden, yoksa seni cok hakli bulduklari icin degil yani..:KK66:

Sen ne düsünüyorsun ? AKP`yi cok seviyorsun biliyorum, peki bu yasadigin dönemlerden memnunmusun ?
Ben degilim.
Hdp meclisde olsun tabi, niye zoruna gidiyor ? Ha tek basina iktidarda olmayisinizmi seni korkuttu ? Gelecegi bilemem, bakip görecegiz. " demokrasi bir aractir, amac degil " derlerse o zaman oyumu Insallah o zamana kadar Türkiye`dede olur yesilcilere verecegim. Ama yesilciler partisi daha kurulmadi Türkiye`de. Istersen sana 100 yil sonra daha kime oy verip vermeyecegimin tahmininide yapayim.
Peki sen kime veriyorsun oyunu ?

Gece yarisi millete kime oy verip vermeyecegimin hesabini veriyorum, düstügümüz duruma bakin.

marilyn monroe marilyn monroe , videoyu izleyeceğim. İzlediğim zaman yazarım.

Anlamak istediğim gibi anlamıyorum, seçimlerden beri yazılanlar aynen böyle.
Hdp tek başına iktidar olmayacağını biliyorum. Chp nin de mhp nin de. Bu açık zaten.

Ben bu kısmı zaten anladım. Ve yine diyorum , hdp gelsin yeter ki akp gitsin deniyor işte her defasında.
Başka çözüm yok; Tayyip tek başına gelmemeli. Ee burayı da anladım.

Benim sorduğum ise şu ; pkk yı desteklediğini düşündüğünüz bir partiden kurtulmak için pkk nın kucağındaki hdp den neden medet umuluyor ?

Hadi medet umuluyor , Cumhuriyeti kurtarmak için bunu yapıyoruz neden deniyor ?

Ha tamam anladım tabi, evet başka çözüm yok.

Keşke yılan değilde sarılacak başka birşey bulunsaydı o kafanızdaki hesaplar için.

Sen ne düsünüyorsun ? AKP`yi cok seviyorsun biliyorum, peki bu yasadigin dönemlerden memnunmusun ?
Ben degilim.
Hdp meclisde olsun tabi, niye zoruna gidiyor ? Ha tek basina iktidarda olmayisinizmi seni korkuttu ? Gelecegi bilemem, bakip görecegiz. " demokrasi bir aractir, amac degil " derlerse o zaman oyumu Insallah o zamana kadar Türkiye`dede olur yesilcilere verecegim. Ama yesilciler partisi daha kurulmadi Türkiye`de. Istersen sana 100 yil sonra daha kime oy verip vermeyecegimin tahmininide yapayim.
Peki sen kime veriyorsun oyunu ?

Bu sorular bana heralde :) benim hangi partiye oy verdigim gayet açık sen de biliyorsun zaten sorma amacını anlamadım.

7 hazirandan önce ben de HDP de olsun mecliste tabii, kendilerini dağda değil mecliste ifade etsinler diye düşünmüştüm ama aptalmisim. Adamlar ikisini ayni anda yürütmeye başladılar.

Şimdi de diyorum ki gerekirse başa chp gelsin ama hdp baraji gecemesin. Seçim akşamı secimi kazanan chp hdp ise meclise giremedi anonsunu duyarsam eğer ak partinin aldığı oy umrumda bile olmaz, hdp meclise giremedi diye göbek atarim. Aha bu da benim adagim olsun hdp meclise giremezse kizimla birlikte göbek aticiim :))

X