AKP giderse ne olacak dedin? AKP gelmeden once nasil idiyse bu ulke en azindan oyle olacak, begenmiyor musun? AKP bu ulkeyi 2002 yilinda sadece yillik 7 sehit sayisi ile devraldi diye kac defa yazdim. Aylik 100 daha iyi mi gorunuyor oradan?
HDPnin PKK ile bir gobek bagi oldugunu herkes biliyor. Saklamiyorlar ki.. HDP secimlerden once de mecliste idi, simdi de mecliste. HDP halihazirda tuzugu olan, legal bir parti. O yuzden HDP=PKK degildir. HDP Guneydogu illerinin tamaminin, ilaveten bir kac dogu Anadolu ilinin de oyunu alarak gelmis bir parti. Oradaki insan 10 yil once de ayni insan.. 13 yildir AKPye oy veren insan. Bu yil HDPye oy verince mi PKK li oldular? HDP bugun mecliste o insanlari temsil etmiyor mu? Guneydogu ve Dogu Anadoluyu yok mu sayacagiz? Dun AKPye oy verirlerken iyiydi, vatanseverlerdi, temsil ediliyorlardi, bugun HDPye oy verdikleri icin hepsi de terorist mi oldu?
Begensen de, begenmesen de bugun Tayyip ulkenin rejimini degistirip tek adamligini ilan edemediyse biz bunu HDPye ve sozunun arkasinda duran Selo'ya borcluyuz. Bu yuzden, her ne kadar CHPye oy atmis olsam da benim ona bir minnet borcum var. Bana gore PKKyi bile karsisina alarak takindigi bu kararli tutumuyla ulkeyi karanligin esiginden dondurmustur. Yoksa biz, Ataturk Cumhuriyetine rahmet okuyor olacaktik bugun.. Abesle istigal dedigin iste budur.