Valla anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az Birsen.. Daha kac defa anlatmam gerekiyor? Simdiye kadar, hatta uc senedir yaziyorum burada, hic birine de mi denk gelmedin? Hic birini de mi okumadin? Simdi cikmis soruyorsun karanligin esiginden donmek midir bu hal diye? Doguda sinir kapilarinda denetimin kalmadigini, elini kolunu sallaya sallaya herturlu pisligin iceri alindigini gecen yildan beri yaziyorum. Her taraf terorist doldu diyorum, sadece PKK degil, envai cesit Islami teror orgutune goz yumuluyor diyorum, ic savasa gidiyoruz diyorum, okumadin mi hic? Bunlara goz yuman bir hukumetten, bir liderden sen butun yetkiyi tek basina eline alip baskanligini ilan etse Turkiyeyi nereye goturmesini bekliyorsun? Bu yolun nereye gittigi hala belli degil mi? Kac kisinin daha olmesi gerekiyor? 500? 1000? 1 000 000?
Dehsete keske dussen, dusseniz, aylardir, yillardir ben ve arkadaslar burada yazip duruyor sizler gulup geciyorsunuz, ceremesini de bu halk cekiyor, hergun onlarca sehit vererek..