- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.165
- Konu Sahibi elifim343434
Bizim oda gündüz de karanlıkBilmem ki, o sekilde bi hassasiyetim yok benim. Gunduz sevismisligimiz de coktur yani. Konu sahibinin durumu farkli olarak dusundum ben.
Nalet gele kuzey cephe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim oda gündüz de karanlıkBilmem ki, o sekilde bi hassasiyetim yok benim. Gunduz sevismisligimiz de coktur yani. Konu sahibinin durumu farkli olarak dusundum ben.
Ya doğumdan önce nasıldıYani denesemde cok utanırımyeni dogim yaptım gobegim var sanki begenmez gibi hissediyorum
Ay bi kuzey cephe mağduru da benimBizim oda gündüz de karanlık
Nalet gele kuzey cephe
Sen bana bakma bizim burasi 4. Ev Farkli mekan ve aydinlatmalarda yaptik yani, cok yuksek katlarda oldugumuzda ay ışığı dahilBizim oda gündüz de karanlık
Nalet gele kuzey cephe
Cancağızım, hiçbir erkek yatağındaki kadını-eşini göbeği var diye reddetmez. O bilmiyor mu sizin bedeninizi sanki?Yani denesemde cok utanırımyeni dogim yaptım gobegim var sanki begenmez gibi hissediyorum
Im yeh muhabbetini hatırlayanlar el kaldırsın??Onları madde madde yazalım istiyor herhalde ahhshah
Yani gobegim yoktu vardı ama böyle sezeryan gobegi degildi sanırım ozguven problemi yaşıyorum ya begenmezse konusursam yine sus derse bie daha yapamam sus derse bana sanırımYa doğumdan önce nasıldı
Yok doğumdan önce ışığı kapattırıyor muydunuz?Yani gobegim yoktu vardı ama böyle sezeryan gobegi degildi sanırım ozguven problemi yaşıyorum ya begenmezse konusursam yine sus derse bie daha yapamam sus derse bana sanırım
Guzel yorumunuz desteginiz icin teşekkür ederim deneyeceğimCancağızım, hiçbir erkek yatağındaki kadını-eşini göbeği var diye reddetmez. O bilmiyor mu sizin bedeninizi sanki?
Kompleksleri bırakıyoruz, dünyanın en güzel kadını olduğumuzu kendimize her fırsatta söylüyoruz. Göbek mi var? Tanrım bir göbek bir kadına ancak bu kadar yakışır diyoruz, ben diyorum mesela kendime. Eşim bile göbeğime sempati duyuyor artık
Bunlar detay.
Sevişmek utanacak bir şey değil çünkü ahlaksızlık değil. En doğal şey, tüm canlılarda.
evet ama gunduz olursa da olsaydi diyordum simdi sanki fobim oldu isikYok doğumdan önce ışığı kapattırıyor muydunuz?
Valla bunun üzerine gitmelisiniz yani ışık kapattırıyorsunuz konuşmuyorsunuz göbek de gider yani sorun değil biraz spor yapın günde 10 15 dk yapsanız oldukça erir o göbekevet ama gunduz olursa da olsaydi diyordum simdi sanki fobim oldu isik
Klâsik düşünün biraz ya aslanım, erkeğim, yiğidim diyin yavaş yavaş açılırsnz zatenNasil bir konu mesela biraz fikir verebilir misiniz ovecek seyler demissiniz mesela ne cok yakisilisin diyemem ya cok iyisin bunu anladim ama baska .Kelime dagarcigim yatak konusunda 0
Kurgulayacagim kafamda deneyeceğim tesekkur ederjmKlâsik düşünün biraz ya aslanım, erkeğim, yiğidim diyin yavaş yavaş açılırsnz zaten
Konu olarak da nasıl desem şuan şurdayz, yeni tanışıyoruz yada daha önceden çok hoşunuza giden ilişki yaşadığınız anlara gidin onu yeniden yaşıyormuş gibi anlatın abartabildiğiniz Kadar abartin.
Puhajanab troll dediğin böyle olmalı ım yehIm yeh muhabbetini hatırlayanlar el kaldırsın??
hahshshja çok doğru bakış açısıYardım vakfı mı kocası
Cok haklisiniz evet kavga esnasinda haed olabiliyorum rijit bir mizaca sahibim.Ama soz konusu yatak olunca kedi gibi oluyorum. Sizin gibi düşünüyor fakat uygulamakta zorluk cekiyorumNormalinde kavga ederken bağırıp çağırıyor musunuz? Ya da kötü sözler söylüyor musunuz, istedikleriniz olmayınca trip atıyor musunuz? Çünkü bizim kadınlar bana çok enteresan geliyor kötü olan her şeyi çok rahat yapıyorlar ama iş cinselliğe geldiğinde herkes inanılmaz çekingen.
Ben cinsellik söz konusuysa asla çekinmem hiçbir anlamda. Çünkü cinsellikte utanma duygusu olursa tatmin duygusu da bir o kadar düşük olur diye düşünüyorum. Bizim boşalmamız erkeklerinki gibi sadece fiziksel uyarılmayla olmuyor en azından çoğumuzun. İşin içine biraz da psikoloji giriyor, adaptasyon giriyor. O yüzden hem sözler duymak hem de dirty talk yapamıyorsanız bile en azından hissettiklerimizi anlatmak bence sevişmeyi alevlendiriyor. Aynı şekilde istediğiniz şeyleri talep edebilmek ya da atıyorum yönlendirmek de çok önemli. Sadece kendinize bunun bir tabu olmadığını ya da ayıp bir şey olmadığınızı telkin edin. İyi bir cinsellik ilişkinin en önemli parçası hatta bence yüzde 60ı.
E sana bakmasın, vücuduna bakmasın,yüzüne bakmasin, sesiji duymasın.Sorun bir isik açabiliyor muyum hic :) yuzume bakma orama bakma bueama bakma
İnanın erkeklerin çoğunun umrunda bile olmuyor böyle şeyler. Siz kendinize güvenin yeter, çünkü işin temeli fizik değil cazibedir. Mesela sevişmeye başlamadan ilk adımı siz atabilirsiniz, konuşurken çok sert şeyler değil de daha yumuşak konuşabilirsiniz “beni deli ediyorsun, sırılsıklam oldum” sadece bir iki kere peşpeşe inleyerek kocam aşkım gibi sözler bile söyleseniz onun hareketlerindeki farkı görürsünüz. Ya da ona soru da yönetebilirsiniz “içimde olmayı seviyor musun” gibi gibi sonsuz seçenek bulabilirsiniz. Bunlar gayet soft sözler tabi dümdüz değil kısık sesle inleme esnasında söylerseniz daha etkili olur. Ona da şu korkunuzu söyleyin; ben sana bir şey söylediğimde bana sus deme beni yönlendir ne şekilde söylememi istersin ya da kendin bana söyle sesini tonlamanı duyayım ona göre hareket edeyim diye.Yani gobegim yoktu vardı ama böyle sezeryan gobegi degildi sanırım ozguven problemi yaşıyorum ya begenmezse konusursam yine sus derse bie daha yapamam sus derse bana sanırım
Bizim karanlık stor var ama aydınlatırız ne var yani yeter ki bakmak isteyen adam olsunBizim oda gündüz de karanlık
Nalet gele kuzey cephe