- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
-
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
bizde 13 aydır evliyiz ovülasyon haftası çok istekli oluyorum 1,5 hafta boyunca hergün oluyor sonrası ve öncesi 2 günde bir şeklinde ben izin versem hergün ama herkes aynı değildir bence siz nasıl mutluysanız o makbul4 aylık evliyiz severek evlendik aramızda da hiçbir problem yok birlikte olduğumuzda minimum yarım saat max 1 saat sürüyor kesinlikle tatmin edici ama 3 4 günde bir oluyor bu. Ben diyorum ki ortalamanın üstünde süre ve tatminkar olduğu için bu sıklık normal mi yoksa her şeye rağmen yeni evlilere az mı? Hani derseniz ki sen davetkar ol fazlasıyla yapıyorum bunu ama anlayamadım fikirlerinize ihtiyacım var.
hergün sevişiyoruz nerdeyse 15-20 dk sürer ve herhangi birşey olmuyor gayet tamin edici oluyorHergün sevişip 5 dk da işini bitiren, erken boşalma, sertleşme cart curt problemi yaşayan adamlardansa haftada 2-3 defa yapıp beni mutlu edeni daha makbul.
yanlışlıkla olduNiloya444 alıntılamışsın ama yorum yok sildin mi ?
Hafta içi 3 haftasonu 4.ideali bu4 aylık evliyiz severek evlendik aramızda da hiçbir problem yok birlikte olduğumuzda minimum yarım saat max 1 saat sürüyor kesinlikle tatmin edici ama 3 4 günde bir oluyor bu. Ben diyorum ki ortalamanın üstünde süre ve tatminkar olduğu için bu sıklık normal mi yoksa her şeye rağmen yeni evlilere az mı? Hani derseniz ki sen davetkar ol fazlasıyla yapıyorum bunu ama anlayamadım fikirlerinize ihtiyacım var.
Kaç yıllık evlisinizHaline şükret bence .. esim on günde bir ister o da ben hatırlatırım genelde red edilirim bu sure bazen iki haftaya falan çıkar hatırlatmasam.. yasimiz da genç ve daha iki yıllık evliyim ama istekli değil işte ne yapacan.. Bi sure fantazi gecelik vb denedim ama yok hep benim zorlamam ile olunca ben de bıraktım artık cok isterdim istekli bi kocam olsun en azından haftada iki gün olsun
Kadın alıntı yaptığın paragrafta 2 yıllık evliyim yazmış. Okumadın mı ?Kaç yıllık evlisiniz
Maşallah yıllardır böyle nasıl olabiliyor? Ev işi, iş vs. yorulduğunuz olmuyor mu hiç?Bunun bir rutini yok ki. O zaman planlanmış gibi oluyor o da güzel değil bence. Ben reddetmeme taraftarıyım. Eşim ne zaman istese okeyim. O da aynı şekilde. Önemli olan istemek. Ben 8 senedir evliyim. Haftanın her günü, hatta bir günde birden fazlaolduğu oluyor. İlk zamandan bu zamana kadar cinselliğimizde hiç sorun olmadı. Takmayın böyle şeyleri
Bunun belli bir sıklığı yok ki.. Olması gereken sayı ya da süre diye de birşey yok bence.. Kim nasıl, ne kadar istiyorsa o kadar yapıyor bu işi4 aylık evliyiz severek evlendik aramızda da hiçbir problem yok birlikte olduğumuzda minimum yarım saat max 1 saat sürüyor kesinlikle tatmin edici ama 3 4 günde bir oluyor bu. Ben diyorum ki ortalamanın üstünde süre ve tatminkar olduğu için bu sıklık normal mi yoksa her şeye rağmen yeni evlilere az mı? Hani derseniz ki sen davetkar ol fazlasıyla yapıyorum bunu ama anlayamadım fikirlerinize ihtiyacım var.
Oluyor tabi ki olmaz mı bir tane de kızımız var. Demek istediğim bir düzen yok olmamalı da yani ne zaman isterseniz o zaman demek istemiştim. Az ilişki yaşadığımız dönemlerde oluyor. İnsan kendi içini kendi bilir o yüzden iki günde bir ya da gün aşırı diye şart koşmamak lazım.Maşallah yıllardır böyle nasıl olabiliyor? Ev işi, iş vs. yorulduğunuz olmuyor mu hiç?
Canım bence gayet normal, herkesinki farklıdır sizinki uzun sürdüğü için 3 4 günde 1 olması gayet güzel bence4 aylık evliyiz severek evlendik aramızda da hiçbir problem yok birlikte olduğumuzda minimum yarım saat max 1 saat sürüyor kesinlikle tatmin edici ama 3 4 günde bir oluyor bu. Ben diyorum ki ortalamanın üstünde süre ve tatminkar olduğu için bu sıklık normal mi yoksa her şeye rağmen yeni evlilere az mı? Hani derseniz ki sen davetkar ol fazlasıyla yapıyorum bunu ama anlayamadım fikirlerinize ihtiyacım var.