Seks sıklığı?

bizde 13 aydır evliyiz ovülasyon haftası çok istekli oluyorum 1,5 hafta boyunca hergün oluyor sonrası ve öncesi 2 günde bir şeklinde ben izin versem hergün ama herkes aynı değildir bence siz nasıl mutluysanız o makbul

Haline şükret bence .. esim on günde bir ister o da ben hatırlatırım genelde red edilirim bu sure bazen iki haftaya falan çıkar hatırlatmasam.. yasimiz da genç ve daha iki yıllık evliyim ama istekli değil işte ne yapacan.. Bi sure fantazi gecelik vb denedim ama yok hep benim zorlamam ile olunca ben de bıraktım artık cok isterdim istekli bi kocam olsun en azından haftada iki gün olsun

Hafta içi 3 haftasonu 4.ideali bu herkesin kendine göre olan düzeni ve istekleriyle alakalı bence. Biz öyle seviyoruz sizde öyle seviyorsanız sorun yok

Kaç yıllık evlisiniz

Bunun bir rutini yok ki. O zaman planlanmış gibi oluyor o da güzel değil bence. Ben reddetmeme taraftarıyım. Eşim ne zaman istese okeyim. O da aynı şekilde. Önemli olan istemek. Ben 8 senedir evliyim. Haftanın her günü, hatta bir günde birden fazla olduğu oluyor. İlk zamandan bu zamana kadar cinselliğimizde hiç sorun olmadı. Takmayın böyle şeyleri

canın ne zaman isterse bunun günü sayısı olmaz önemli olan partnerler birbirine ayak uydursun gerekli hazzı alın yeter sayının günün bir önemi yok diye düşünüyorum

Maşallah yıllardır böyle nasıl olabiliyor? Ev işi, iş vs. yorulduğunuz olmuyor mu hiç?

Bunun belli bir sıklığı yok ki.. Olması gereken sayı ya da süre diye de birşey yok bence.. Kim nasıl, ne kadar istiyorsa o kadar yapıyor bu işi iki taraf mutluysa herşey yolunda demektir..

Tabi ayda bir iki ayda bir ilişkilerden ya da eşlerden birinin aklına hiç ilişki gelmemesi olayından bahsetmiyorum o bence anormal..

Maşallah yıllardır böyle nasıl olabiliyor? Ev işi, iş vs. yorulduğunuz olmuyor mu hiç?
Oluyor tabi ki olmaz mı bir tane de kızımız var. Demek istediğim bir düzen yok olmamalı da yani ne zaman isterseniz o zaman demek istemiştim. Az ilişki yaşadığımız dönemlerde oluyor. İnsan kendi içini kendi bilir o yüzden iki günde bir ya da gün aşırı diye şart koşmamak lazım.

Canım bence gayet normal, herkesinki farklıdır sizinki uzun sürdüğü için 3 4 günde 1 olması gayet güzel bence biz evleneli 8 ay oldu ilk başlarda ikimiz de çok istekliydik günde 3 kere yaptığımız oluyordu. Zaman geçtikçe ben normalleştim ama eşimde istek bitmedi hala her gün istiyor ama bizimki kısa sürüyor allahtan yoksa bünye mi dayanır buna 8 ayda yapmadığımız gün sayısı 10 falandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…