Seks sıklığı?

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
4 aylık evliyiz severek evlendik aramızda da hiçbir problem yok birlikte olduğumuzda minimum yarım saat max 1 saat sürüyor kesinlikle tatmin edici ama 3 4 günde bir oluyor bu. Ben diyorum ki ortalamanın üstünde süre ve tatminkar olduğu için bu sıklık normal mi yoksa her şeye rağmen yeni evlilere az mı? Hani derseniz ki sen davetkar ol fazlasıyla yapıyorum bunu ama anlayamadım fikirlerinize ihtiyacım var.

Hiç sizi reddettiği oldu mu? Eğer olmadıysa sıkıntı yok gayet iyisiniz

1 bucuk yillik evliyim. Ilk 6 ay Ben calistigim icin cok yorulurdum 2gune bir yapardık. Ama yapsak esim yapardı yani her gun.
Buaralar bebek istedigimiz icin oma gore planladik ama ilk zamanlar icin bence sizinki de normal. Sadece 1 saat cok uzun degil mi hem ?
Tahris olmuyor musun yaa..

Tahriş olmuyorum da millet hergün falan diyo ya yada sizin gibi 2 güne 1 falan onun etkisinde kaldım sanırım

Bu kişilere göre değişir.İlk zamanlar sabahlar olmasin modunda kilo vermiştik Sonradan 3 günde bire döndü.Ama bu 3 gün bir sınır degil tabi bazı hafta sadece bir kaç günü boş bıraktığımiz oluyor.Yani bence bunun rakami yok

Yeter ay haftada iki işte
Napcan hergun hergun insan sıkılır
Bende haftalık az yapıyorum böylece daha yoğun istekli oluyorum ilişki anlarimizda

Tahriş olmuyorum da millet hergün falan diyo ya yada sizin gibi 2 güne 1 falan onun etkisinde kaldım sanırım
Yani illa her gun olacak diye bisey asla yok. Bi oluyor her gun yaparsin bi olur 5 gun yapmazsın. Cok degiskenlik gosterir yani. O anlik yorgunluğa moda gore degisir açıkçası.

Normalde 2 günde bir . Tatilde veya çok formda olduğumuzda günde 2/3 . Amann çokta takılmamak gerek

İlk altı ay sabah akşam sonrası akışına göre desem ona göre mi yapacaksınız? Ayrıca her ilişkinin dinamiği farklıdır ama aynı ritimde olmanız gerek. Misal hergün isteyen kadına haftada 2 iyidir diyen erkek doyurucu gelmez elbette. Ama siz karsılıklı olarak yapılanın nıtelıgınden ve nıcelıgınden memnunsanız sorun yok. Niceliğinden cok niteliği önemli, 1saati önsevişmeyi de dahil ederek mi söylediniz? Eğer değilse 1saat birleşme için bana çok geldi mesela. Ben olaydan tamamen kopardım. Benım ayarım da 40-45dk önsevişme sonrası tatminkar bir bitiş olurdu

loveloo her cinsellik konusunda seni görüyorum hayırdır yiğidim

Sayısal değerlere takılmayın. Gayet normal canım daha ne

Hergün hergün sevişenler kim o zaman yaaahu
Beeen biz 12 yıllık evliyiz ve eşim fırsat buldu mu kesinlikle affetmez ama bu benim evliliğimin normal sizinkinin anormal olduğu anlamına gelmez, herkesin libidosu farklıdır. Size yetiyorsa ve istediğinizde de eşiniz geri çevirmiyorsa veya istekli taraf hep siz değilseniz haftada 2 gayet ideal, ben yaklaşık bir yıldır salgın yüzünden evdeyim o yüzden bulduğumuz her fırsatı değerlendirmek alışkanlık oldu, çalışırken haftada 3ü pek geçemiyoruz.

Çok değişkenli bir denklem bu.
Biz nişanlıyken eşim aşırı isteksizdi bir dönem. Buraya ne konular açtım. İş stresi çok çok etkiliyordu onu. Evden çalışmaya başlayınca çok sık olmaya başladı(2 günde 1). Evlenince her güne çıktı hatta günde 2-3 kez oluyordu. Sonra farklı şehirlere düştük bazı sebeplerle. Haftasonları o açığı kapatıyorduk. Şimdi yanımda ama benim işte pertim çıktığı için haftaiçi pek istemiyorum. Daha seyrek oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…