Nedir o ihtimalAklıma bir ihtimal geliyor ama bu konuda bilgilendirici yorum yazmak beni aşar.
Benim bu konularda bir bilgim yok sadece tahmin yürüttüm diyelim. Ne dersem yanlış bilgi vermiş olurum. Bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.Nedir o ihtimal
İyi de ortaya bir şey söylediniz bir ihtimal var diye şimdi bilgim yok mu diyorsunuz, ozaman neden soruma cevap yazdınız anlayamadım.Benim bu konularda bir bilgim yok sadece tahmin yürüttüm diyelim. Ne dersem yanlış bilgi vermiş olurum. Bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.
İhtiyaç halinde kullanıyoruz zaten kayganlaştırıcı olsada her pozisyonda olmuyor mesela üstte olduğum pozisyonda içime alamıyorum penisiKayganlaştırıcı kullanın
İhtiyaç halinde kullanıyoruz zaten kayganlaştırıcı olsada her pozisyonda olmuyor mesela üstte olduğum pozisyonda içime alamıyorum penisi
Ara ara değil her ilişkimiz de böyle, eşimde tek pozisyonda kalmak istemiyor erken boşalmamak için pozisyon değişimi için uğraştığımızda bu sorunla karşılaşıyoruz.Ara ara olabilir öyle bir durum, vajinismus musunuz diyeceğim ama o durumda sanırım birleşme olamıyor. Belki bu durumu çok kafaya takıyorsanız ondan da olabilir
İyi günler.İyi de ortaya bir şey söylediniz bir ihtimal var diye şimdi bilgim yok mu diyorsunuz, ozaman neden soruma cevap yazdınız anlayamadım.
Vajinanız dar veya penis büyüklüğü fazla olabilir. Belli bir zaman sonra birbirini tamamlar diye düşünüyorum. Alışırsınız birbirinize. Ön sevişmeyi uzun tutuyor musunuz ?İhtiyaç halinde kullanıyoruz zaten kayganlaştırıcı olsada her pozisyonda olmuyor mesela üstte olduğum pozisyonda içime alamıyorum penisi
Ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz yani öyle olduğuna inanıyorum ben hazır hissettiğim de birleşme yaşıyoruzVajinanız dar veya penis büyüklüğü fazla olabilir. Belli bir zaman sonra birbirini tamamlar diye düşünüyorum. Alışırsınız birbirinize. Ön sevişmeyi uzun tutuyor musunuz ?
Vajinanız dar veya penis büyüklüğü fazla olabilir. Belli bir zaman sonra birbirini tamamlar diye düşünüyorum. Alışırsınız birbirinize. Ön sevişmeyi uzun tutuyor musunuz ?
Mesajı cevapsız bırakınca böyle algılamadım. Teşekkür ederim.quennk benim aklıma da bu yorumda yazanlar gelmişti. İçiniz rahat etsin başka bir şey düşünmedim.
Tamamen ıslandığınıza emin misinizİhtiyaç halinde kullanıyoruz zaten kayganlaştırıcı olsada her pozisyonda olmuyor mesela üstte olduğum pozisyonda içime alamıyorum penisi
Evet emin oluyorumTamamen ıslandığınıza emin misiniz
Arkadaşlarında dediği gibi, sizde ki darlık veya partnerinizin organındaki kalınlık size engel oluyor olabilir.Evet emin oluyorum
Verdiğiniz tavsiyeyi uyguladık ama yinede ilişki esnasında pozisyon değişimi yapınca ilkten zorluk oluyor her pozisyonda birleşemiyoruz ben kadın doğum doktoruna gittim muayene oldum herhangi bir darlık olduğunu söylemedi sadece kayganlaştırıcı yazıp gönderdi.Arkadaşlarında dediği gibi, sizde ki darlık veya partnerinizin organındaki kalınlık size engel oluyor olabilir.
Önce tamamen sürterek yavaş yavaş deneyin, kendinize de zarar vermeyin