Seks pozisyonları?

Merhabalar hanımlar yaklaşık 6 aylık bir evliliğim var eşimle çok şükür güzel bi cinsel birlikteliğimiz var ancak birleşme yaşarken her pozisyonda birleşme yaşayamıyoruz. Herhangi bi kuruluk vs problemim de yok.
Bir de her ilişkimiz de ilk birleşme anı biraz zorlayıcı oluyor. Birleşme başladığı anda çok az acı ve zorlama hissediyorum yavaş yavaş girdikten sonra normal ilişkiye devam edebiliyorum.
İlk günden itibaren bu şekilde ve normal ilişki başladığı andan sonra zevki hissedip üst üste orgazm olabiliyorum.
Her pozisyonda rahat bir şekilde nasıl birleşme yaşanır?
Ara ara olabilir böyle durumlar . Kayganlaştırıcı kullanabilirsin, onun dışında haz olarak kendini hazırlaman gerekiyor. Ön sevişmeyi uzun tutabilirsin, bazen erkekler hemen oldu bittiye getirip kendi zevkini düşünüyor, ama kadının haz alması da bence çok önemli. Vajina da hareketlik , haz olmadıkça; bazı pozisyonlar da canınız acır.

Verdiğiniz tavsiyeyi uyguladık ama yinede ilişki esnasında pozisyon değişimi yapınca ilkten zorluk oluyor her pozisyonda birleşemiyoruz ben kadın doğum doktoruna gittim muayene oldum herhangi bir darlık olduğunu söylemedi sadece kayganlaştırıcı yazıp gönderdi.
Belli pozisyonlarda oluyorsa, psikolojik olabilir mi? Kendinizi psikolojik olarak kasıyor canınızı yakıyor olabilir misiniz

Hangi pozisyonlardan bahsediyorsunuz? Mesela benim doggy dediğimiz pozisyona alışmam zaman aldı, sanki içeride bir yere çarpıyordu, en başlarda sadece baskı ve acı hissediyordum. Zamanla bir şekilde oldu, insan kendini rahat bırakmaya, kalçasını ayarlamaya ve vajinası da pozisyona uyum sağlamaya alışıyor bence. Zorlanma var ise kayganlaştırıcı desteği alabilirsiniz, belki zor gelen pozisyonlar da daha rahat olur.
Aslında şöyle her pozisyon da oluyor ilkten birleşmeye başlayınca zorluk oluyor sonradan alışıyoruz sonda pozisyon değişimi yaptığımızda yine aynı kayganlaştırıcı kullansakta böyle kullanmasakta mesela üstte olduğum pozisyon zorluyor veya yan olduğum

Aslında şöyle her pozisyon da oluyor ilkten birleşmeye başlayınca zorluk oluyor sonradan alışıyoruz sonda pozisyon değişimi yaptığımızda yine aynı kayganlaştırıcı kullansakta böyle kullanmasakta mesela üstte olduğum pozisyon zorluyor veya yan olduğum
Belli pozisyonlara alismak zaman alabiliyo, bende üstte oldugum zaman zorluk yaşiyodum şuan hepsine aliştim😃

Belli pozisyonlara alismak zaman alabiliyo, bende üstte oldugum zaman zorluk yaşiyodum şuan hepsine aliştim😃
Bide bişeyi merak ediyorum herkes benim gibimi oluyor yoksa ilişkiye başlayınca birleşme hemen kolayca başlıyor mu? Hepsine alışmam nekadar sürer 🙃

Bide bişeyi merak ediyorum herkes benim gibimi oluyor yoksa ilişkiye başlayınca birleşme hemen kolayca başlıyor mu? Hepsine alışmam nekadar sürer 🙃
Evet ön sevisme olunca iliski kolayca başlanir, her insan farkli olabilir ben üc günde alişirim siz üç ayda alişirsiniz,kişiye göre değişe bilir

İlk başta üste ben de alamıyorum. Genelde ilk pozisyon olarak doggy veya legs up misyoner başlıyoruz. Ben sert sevdiğim için o bazen bastırıyor beni. kendisi çeviriyor vücudumu. Sonra ben çıkıyorum yukarı cowgirl öyle takılıyoruz sonra tekrar döndürüyor beni.

vajina hemen açılmıyor biraz penis ve erkek gücü gerek ilk başta o yüzden daha yeni seks yapıyorsanız cowgirl ile başlamayın

Merhabalar hanımlar yaklaşık 6 aylık bir evliliğim var eşimle çok şükür güzel bi cinsel birlikteliğimiz var ancak birleşme yaşarken her pozisyonda birleşme yaşayamıyoruz. Herhangi bi kuruluk vs problemim de yok.
Bir de her ilişkimiz de ilk birleşme anı biraz zorlayıcı oluyor. Birleşme başladığı anda çok az acı ve zorlama hissediyorum yavaş yavaş girdikten sonra normal ilişkiye devam edebiliyorum.
İlk günden itibaren bu şekilde ve normal ilişki başladığı andan sonra zevki hissedip üst üste orgazm olabiliyorum.
Esiniz ilk birlesmeden once lubricant kullansin

Bende 6 aylık evliyim daha yeni yeni pozisyon keşfediyorsun ilk başlarda benimde açıyor dediğin gibi normal bence ve daha yeni yeni alışıyoruz biraz zamana bırakalım

Bana göre zamanla hepsine alisacaksiniz ama neden bu pozisyonda olmuyor diye düşünürseniz o anın zevkini yaşamak yerine bu endişeniz üstün gelebilir. Bu olayı sadece pozisyon olarak düşünmeyin çünkü ön sevişme aşaması ile bir bütün. Bugün sırt üstü yatarak başarırsın yarın başka bir pozisyon ile. O yüzden dediğim gibi eşin ile mutlu isen anı yaşa gerisi gelecektir.

Bana göre zamanla hepsine alisacaksiniz ama neden bu pozisyonda olmuyor diye düşünürseniz o anın zevkini yaşamak yerine bu endişeniz üstün gelebilir. Bu olayı sadece pozisyon olarak düşünmeyin çünkü ön sevişme aşaması ile bir bütün. Bugün sırt üstü yatarak başarırsın yarın başka bir pozisyon ile. O yüzden dediğim gibi eşin ile mutlu isen anı yaşa gerisi gelecektir.

anal seks konusunda uzman mısın sen, ah canım kıyamam sana nasıl kıydılar şerefsiz it. Sen burada tecrübelerini paylaşmaya mı geldin ah şeker şey seni. Uzman olmuşta anal seks hakkında insanlara tavsiyede bulunurmuş.

Merhaba ilk evlendiğimde aynı sorunları yaşamıştım. Ve ben ardından sistit oluyordum. Çok zor oluyordu gerçekten. Pozisyon değiştirken kuruyor olabilirsiniz eğer sistik, idrar enf yada mantar sorununuz varsa.

X