- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
İnşallah bir gün o eksik olan da tamamlanırTüm yorumları okudum çok yararlı bilgiler edindim ama bilin bakalım ne eksik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bir gün o eksik olan da tamamlanırTüm yorumları okudum çok yararlı bilgiler edindim ama bilin bakalım ne eksik
Ne değişik değişik şeyler varkızPenis halkasi ne la
Pembe pembe bilezik gibi jsjsjsjs
Ben dumduz sever(d)im.
Sanirim ben disi bir odunum
Herhalde. tamam meho tuttun sen bu işiKocamın fırçasına sarılıp yatayım, çocuklarınkini kötü emellerime alet edemem
Aynen ya, tarzları benziyor demek ki, ekose etek falan bayılır halbukiSeninki vücut çorabını çıkarmış benimki direk jartiyeri çıkardı, gereksizmiş o her kostüm her adama olmuyor demek ki
Ustunuzde paralansin, iyi gunlerde kullaninDurex Little Devil siparişi verdim.
Kullaninca yorumlarımı paylaşacağım.
Denediniz mi yüzüğüEşime şu yüzüğü alalım dedim ne istersen yaparım askummmm diye üstüme atliyodu ki bekle dedim gelsin o zaman deneriz
Evde gecelikle dolaşma o zaman diyo bide arsizzzz
Ama muz almaya ikna edemedim
Umarim cok iyi gunlerde gecelerde kullanirimUstunuzde paralansin, iyi gunlerde kullanin
Yok burda okudum akşam söyledim hemen al diyo bakalimmDenediniz mi yüzüğü
Hadi bakalim guzel deneyimler simdidenYok burda okudum akşam söyledim hemen al diyo bakalimm
Umarım çok heyecan yaptımHadi bakalim guzel deneyimler simdiden
Yorumlaşırız buradanUmarım çok heyecan yaptım
Ben de partner bulunca deneyeyim bari ya ahshsUmarim cok iyi gunlerde gecelerde kullanirim
Trentyoldan Alicam sizde galiba oradan alacaksınız ama bayram yoğunluğunda gelmez şimdi bekle durYorumlaşırız buradan
Yeniliklere degisikliklere açık partnerler diliyorumBen de partner bulunca deneyeyim bari ya ahshs
Büyük marketlerde olabilir belki. Trendyoldan aldim simdi. Bayramda evde degilim diye rahatim ama çok mu gecikir acaba?Trentyoldan Alicam sizde galiba oradan alacaksınız ama bayram yoğunluğunda gelmez şimdi bekle dur
Başka yerde satiliyor mu acaba gidip alsam
En az 1 hafta sonra gelirmişBüyük marketlerde olabilir belki. Trendyoldan aldim simdi. Bayramda evde degilim diye rahatim ama çok mu gecikir acaba?
Bayram olayini dusunmemistim. Haftasonu olmasa önümüz, yine gelirdi. Ben durex little devil aldim. En guvenilir o geldi. 80 TL. Bilinmeyen markalar var daha ucuza ama ne kadar guvenli olur bilemedim.En az 1 hafta sonra gelirmiş
Ben evdeyim evde boş diye acele etmiştim ama pazar günü büyük marketlere bakıp ona göre sipariş vericem.
Hangisini aldınız baya marka falan varmış
Pembe değil dimiBayram olayini dusunmemistim. Haftasonu olmasa önümüz, yine gelirdi. Ben durex little devil aldim. En guvenilir o geldi. 80 TL. Bilinmeyen markalar var daha ucuza ama ne kadar guvenli olur bilemedim.