Nikah gizli kiyilabilecek bişi değil nikah ALLALEN yapılan ve duyurulan bır şeydir erkekler için kimi mezhepte olur deniliyorsa da uygun değildir.Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Resmî nikah olmadan imam nikahı yıkılmiyor artık yikilsada geçersiz sayılır nikah herkese duyuruldugu zaman kabul olunur gizli nikah uygun değil burda dini konu konuşmak yasak o yüzden pek bisiler diyemiyorum sen istemiyorsan kimse ileri gidemez hakkı yok eğer seviyorsan insan yaşayınca ne pişman olur nede kendini yargılar güvenmediğin bi adamla ilerde pişman olacağın bisiler yasama üzülürsün sonra ayrıca dini nikahı araştır gizli nikah sayılmıyorUniversite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de
Ve ben eminim ki bu adamın başka nikahlilari da vardır.Nikah akdi ne demektir evlendiğinizi başkalarına ilan etmek demektir. Kendı aranızda olmamalı. Ve kımseye guvenmeyın sevısebılmek ıcın nıkah kıyılır mı yapmayın sunu üniversite okuyormussunuz cahil degılsınız. Ya adam daha onceden evlendıyse baskalarıyla da nıkah kıydıysa nerden ve nasıl bıleceksınız. Bugun sızınle bırseyler yasayan yarın bır baskasıyla da yasar. Guvenmedıgınız kımseyle bır tık ılerı gıtmeyın sonradan pısman olursunuz.
Vardır tabi ay Allahım böyle pis zihniyetli insanlardan evlatlarımızı korusun. Baksana sevişebilmek için nikah yapalım ne demek ya akıl alır gıbı degılVe ben eminim ki bu adamın başka nikahlilari da vardır.
AminnnVardır tabi ay Allahım böyle pis zihniyetli insanlardan evlatlarımızı korusun. Baksana sevişebilmek için nikah yapalım ne demek ya akıl alır gıbı degıl
Gizli nikah diye birşey yoktur. Nikah gizli olamaz.Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Gizli yapılan ımam nikahı SAYILMAZ.Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Sahalara dönmüşsünİmam nikahı, bilinilirliği olmadığı takdirde geçersizdir dinen.
Ayrıca size yanlış gelen, inancınıza göre günah olan bir durumu hiçbir baskıyla yaşamayın.
Bu sizin hayatınız, siz öyle inanıyorsanız o ilişkiyi bitirmeniz gerekiyor.
Hepimizin açıldı şükür, uzun bir ara olduSahalara dönmüşsün