- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Bu kadar mı acizsiniz?Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına
Bu kadar mı acizsiniz?
2020 yılında barajı geçen lisans fakültesine yerleşiyor.2020 yılında üniversite okuyan birinin bunları yazması çok üzücü
Sizi seven sizin isteklerinize saygı gösterir sizde seviyorum kaybetmek istemiyorum diyerek kendinizi kandırmayın kaybetmek korkusu insana herseyi yaptırır önce kafandan o düşünceyi çıkar kimse kimseye istemediği şeyi yaptırma gibi bir lüksü yokUniversite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Emin ol okuduğum bölüm çok iyi bir bölüm üzülüyorsan okumadan geç cevap verme2020 yılında üniversite okuyan birinin bunları yazması çok üzücü
İmam nikahı kıymak bu anlama gelmez ki. İmam nikahı kıyınca bir karı koca'nın tüm sorumluluklarını alırsınız. İmam nikahı kıyarsanız bence sadece vicdanınızı rahatlatmış olursunuz.Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Emin ol okuduğum bölüm çok iyi bir bölüm üzülüyorsan okumadan geç cevap verme
18 yaşındasın sırf sevişmek için mi imam nikahı kıydınız,nerde benim terliğim nerde ...Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum