Seks de problemlerim var

Bu kadar mı acizsiniz?

kızlık zarı konusunda da aynı ap aynı profilden insanlar bu kişiler neden böyle ya aile m isebep toplum mu yoksa genetik birşey mi kafaları az basıyor tamam anlarım ama insan biraz tutarlı olmaz mı istemediğim şeyler diyorlar ama izin veriyorlar ben bu durumu aaanlaaayaaaaamaaaaadım ! hayır sonra kendilerini acındırıyorlar bu nasıl bir iş kınamak için yazmıyorum ama hiç anlayamıyorum bu insanları yaa . çevremdede hiç böyleleri yok şükür olsa zaten bi dakka dayanamam sanki trol müş gibi hepsi

Vardı böyle bir arkadasım.. üniversitede cinsel iliski yasamak icin imam nikahı kıymıstı 2 senenin sonucunda cocuga bos ol diye diye bitirdi. Bana göre yanlıs fakat kendi secimiydi diyecek bir sey yok elbette.

Sahsi fikrim istemediginiz bir sey yasamayın bu tarz nikah islerine girmeyin.

Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Sizi seven sizin isteklerinize saygı gösterir sizde seviyorum kaybetmek istemiyorum diyerek kendinizi kandırmayın kaybetmek korkusu insana herseyi yaptırır önce kafandan o düşünceyi çıkar kimse kimseye istemediği şeyi yaptırma gibi bir lüksü yok

Dini nikah için ilan etmek gerekir. aileden gizli şey ilan mı edilir. Dini böyle şeylere alet etmeyin. Yaşamak istiyorsan yaşa; önemli olan kendini kandırma aldığın kararın arkasında ol.

İlişkini bitirmemek için onu kaybetmeyi göze alamadığın için istemediğin şeyleri yapmamalısın. Allah korusun bir anlık bir yanlış seni daha kötü yerlere götürebilir imam nikahı falan çok yanlış şeyler gencecik kızsın kendine bu kötülüğü yapma aklını başına al güzel kardeşim inan okurken kendi kardesimmissin gibi üzülüp endişe ettim

Size imam nikahını yanlış anlatmışlar canım ya , gizlice rahat rahat sevişelim nikahi değil o. Yanı birleşme hariç her şeyi yapan neden birleşme aşaması için nikah düşünüyor o ayrı ilginç. Ahlâk, din vs. Penis vajinanın kapısını tıklayınca devreye girmiyor, başbaşa kalmak bile sorun o kadar hassassanız. Ama bu işin sonu belli birleşme koşarak geliyor ve belli sen bunu kaldıracak, yaptığının arkasında durabilecek biri değilsin. Fellik fellik doktor arama da sonra , istiyorsan sevişirsin, sınırların varsa uzak durursun budur yani .sirf sevgili elden uçmasın diye insan sonrasında kaldıramayacağı şeyler yapmamalı.

Negüzel yorumlar yazılmış ailenden habersiz sakın büyük işlere kalkışma madem günah işlemek istemiyorsun baş başa kalıcanız yerlere gitme belki ilerde anlaşamadın seni boşamassa ne yapıcaksın hayatı kendine zından etme sarılıp yatmak için herşeyin bir zamanı var sabret bunları sana 3 kız annesi olarak yazıyorum iki ünv öğrencisi biride hazırlanıyor lütfen

İmam nikahının aslını biliyormusunuz ? Dinimize göre duyurulmayan nikah geçerli değildir yani gizli gizli imama nikahı yapanlar aynı günaha devam ediyor 😏

Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
İmam nikahı kıymak bu anlama gelmez ki. İmam nikahı kıyınca bir karı koca'nın tüm sorumluluklarını alırsınız. İmam nikahı kıyarsanız bence sadece vicdanınızı rahatlatmış olursunuz.

Ne yapıyorsanız yapinda dini bari buna alet etmeyin.

Minnacık aklınızla Allah'ı mi kandiracagınızı sanıyorusunuz ?

Senin dediğin olay burada yok bacım İran'da var mutta nikahı diolar adına nikah kıyılır bi kaç ay bi kaç yıl gönlünce istediğiniz gibi takılırsnz sonra da herkes yoluna böyle böyle de hem kendinizi hem Allah'ı kandırmış olursunuz günah da olmaz 🙄

Kızım madem çok sevişesi var erkek arkadaşının seni de kaybetmek istemiyorsa (hani sen istemiyorsun ya o d istemiyordur diye düşünüyorum ne de olsa aşkınız karşılıklı di mi?) basın resmi nikahı olsun bitsin. Ailelerinize de diyin ki biz birbirimizi arzuluyoruz günaha girmektense evleneceğiz okul hayata boyunca sizler bakın bize. Seks yapan insanların çocuğu da olabiliyor biliyorsun di mi? Hani gizli kapaklı imam nikahı altında (ki öyle bir nikah şekli yok) cinsel hayatınız başlayınca hamile kalırsan onu ne yapacaksın evladım. Hergün bir köşeye terk edilmiş bebekleri izlemekten helak oldum. Dibimde devletin 0-2 yaş arası bebeklere baktığı içinde 50 çocuğun evet 50 çocuğun bakıldığı bir kurum var. Terk edilmiş 50 bebek her yıl yenileri ekleniyor. Allah aşkına kızım olurda yine de birlikte olursanız bari korunma yöntemlerini doğru düzgün öğren bi canın hakkına girme çok rica ediyorum.

18 yaşındasın sırf sevişmek için mi imam nikahı kıydınız,nerde benim terliğim nerde ...

Kimsenin bilmedigi nikah nikah sayilmiyor ayrica resmî nikahta sart. Universite okuyan birinin sevismek icin boyle yollar dusunmesi cok aci bir durum. Gunahindan korkuyorsan yapmazsin yapmak istiyorsan yaparsin bukadar. Bunun baska caresi yok evlilik disinda

X