Seks de problemlerim var

Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Universite öğrencilerinin geldigi boyut bu mu ? Dini açıdan korkuyosan yapma imam nikahı yapmışsın yapmamışsın Allahı mı kandırıyoruz . Hem imam nikahı gizli kıyılmayan bi şey . Hangi hoca kıydıno nikahı söyle bakalım bi :) Bu durumda imam nikahının bi şey ifade etmedigini bilmen gerek .
He gelelim yaşadıklarınıza o konuda özgür bi bireysiz ister yaşa ister yaşama kimseyi ilgilendirmez yaşıyosan kalkıp korkuyorum ediyorum odur budur deme

Universite öğrencisi bir genç kızım bir süredir hayatımda birisi var ve bana daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı ve bilmediğim ne kadar şey varsa öğretti bu konuda bir süredir ilişkimiz ön sevişme boyutunda ama ben ileri gideceğinden ve çok büyük hatalar yapmaktan korkuyorum bunu ona ne zaman dile getirsem bir daha olmaz vb tarzı şeyler söylüyor ama asıl konu şu benim içim hiç rahat değil ailevi va ahlaki boyutunu da geçtim dini yönden kendimi çok kötü hissediyorum Çünkü çok büyük günaha giriyoruz biz de bu yüzden ailelerimizden gizli imam nikâhı kıymaya karar verdik sizce verdiğimiz karar yanlış mı çünkü eğer böyle bir şey yaparsam ve ileri de evlenemezsek ayrılmak istersek bu imam nikâhı bize çok sorun yaratabilir tabiki yaşadıklarımız da aynı şekilde . Ayrık bu çocuktan vb tarzı şeyler söyleyebilirsiniz ama ben kendisini çok seviyorum biraz da bundan dolayı izin veriyorum bana istemediğim şeyler yaptırmasına onu kaybetmekten korkuyorum ama dediğim gibi bununla yetinmeyip benden daha fazla şeyler ister de çok büyük hata yaparız diye de korkuyorum
Size istemediğiniz şeyleri yapan bir erkekten hiçbir cacık olmaz.. Bu istemediğiniz şey her ne olursa olsun bir önemi de yok.. Sonuçta sizin istemediğiniz birşeyi yapıyor.. Açın gözünüzü lütfen.. Diğer mevzulara girmek bile istemiyorum dini nikah falan.. Seks için dini nikah kıymak daha çirkin birşey bence..

Ben eşimle düğünden 3 ay önce nikah kıymıştık once resmi nikah kıydık tabi işinden dolayı adamla nişanlıydik 3 ay sonra düğünümüz olacaktı ama ileriye gidemedim ayrıca nikahlı karisi olmama rağmen beni zorlamamıştı hiçbir şeye seven insan senin sınırlarını zorlamaz bunu unutma

Bir yanlışı başka yanlışla kapatmaya çalışmak hata olur.
Ailenize herkese yalan söylemiş oluyorsunuz.
Bazı mezheplere göre aile bilmezse geçerli olmuyor hatta.
En sevdiğiniz insan dahi olsa böyle bir şey yapmayın.
Nikah oldu diye daha rahat davranır ve istemediğiniz birçok sonuçla karşılaşabilirsiniz Allah korusun.

• Beğen
Reactions: Z P
Yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorsan , imam nikahı bunu meşrulaştırmaz. Önce bir nikah nedir onu öğren . Cinsellik yaşıyorsan yaşarsın. Bu senin tercihin . Bunun dini , ahlaki vs. Boyutlarından dolayı yanlış bulup , komik çözüm yolu bulma. Madem o kadar vazgeçilmez senin için , yaptığının arkasında durmalısın . Birazcık bilinçli olun.

İmam nikahına kadar hadi olabilir dedim ama imam nikahı nedir ya. Vicdan rahatlatmak mı? Yoksa kandırmak mı? İleride maddi manevi ailevi müsaitlik durumunuz olunca evlenmeyi neden düşünmediniz?

Gizli kiyilan dini nikahin hicbir hükmü yok bu bir.
Hicbir imam nikah cuzdani gostermeden dini nikah kıyamaz, kanuna aykiri bu iki.
Yaptiginizin yanlış oldugunu düşünüyorsanız, içiniz rahat değilse yapmayın bu kadar basit.

Bence İmamnikahı kıyma sebebiniz önsevşmeyi nihaka dayanarak ileriye götürmekle ve belkide bir bebekle sonlanacak.. Yanlş yapıyorsunuz sex için nikah olmaz. Dini boyutuna takılıyorsanız açık ve net istediğnizi huzursz oldugunuzu ssöylemnizi tavsiye ederm

Nikahın amaçlarından biri de etrafa duyurmaktır. Siz ise ailenizden bile gizlemeyi amaçlıyorsunuz. Dini içerikli mesajlar konular atmak yasak o yüzden bu kadar kısa cevap veriyorum. Fakat dini nikah konusunu araştırın derim eğer hassasiyetleriniz varsa.

X