Kan testi var dedim zaten.vajinal muayene yok tabi ki.hıv dedin ya.Neyin saçmalığı bu?
Hemşire bile olsan neden cinsellikle bulaşan hastalıklara baksinlar? Hadi HIV neyse...
Hangi hastane Klamidya testi yapıyormuş mesela? Çalişanina? Yalan, yalan ve yalan...
İş yerinden arkadaşların biliyordur tabi demi birlikteliklerini,bilmemeleri mümkün değil.O tarz şeyler lisede kalmadı mı? Ben kimseye gidip şu kişiyle seviştim ya da görüşüyorum demem yani.
Kesinlikle. Cinsellik yaşaması benim için sorun değil ve bazi kadinlarin buna benzer yatkinliklari olabiliyor. Yargilamam ama korunmadan yapmasi ve karşıdaki insana bunu açıklamadan yapmasi sikintili.
Tertemizim diyor ama kıytırık bir HIV testi nile yaptirmamiş
Kan testi var dedim zaten.vajinal muayene yok tabi ki.hıv dedin ya.
boşver yüzünü tutsaydın saçından yoluverseydin bii
çeşit çeşit sümüğü üst üste hayal etmekten farksız (ya da başka vücut çıktıları)Sperm üstüne sperm.... beni en çok tahrik eden de bu zaten.
En azından kanda çıkanlar yoktur demek istedim işte.Sadece bir örnek olarak HIV denildi. Koskoca 30 yaşındaki kadina tüm bulaşıcı hastaliklari saymaya üşendim. Kusura bakma.
Hindistan'da staj yapsın benceEnerjiyi farklı şeylere kanalize et, spor falan yap. Bence en net çözüm bu olur kendine faydan olur.
Kelime Sonu …istanla biten çok heriflerin içine düşmek gibi pis şeyler düşün libidon ölür
Zevk alırHiç mi korkmuyorsun adamın biri seni gizli kameraya çekse ifşa etse ne yapacaksın .
Acil suyuna şap kıçına tıpaGün içinde sırayla.biri gidip diğeri geliyor
Hayır birde şöyle bir şey var iki gün sonra allah esirgesin başına bir iş gelse dna alınsa vücüdündan çeşit çeşit örnekler alınır suçlu bulunmaz sonra al başına belayı uğraş durHiç mi korkmuyorsun adamın biri seni gizli kameraya çekse ifşa etse ne yapacaksın .
Şaka bir yana.şap dedikleri şey tam olarak ne? Nereden alınıyor?Acil suyuna şap kıçına tıpa
Bununla gurur duyman ne kadar da hoş yahuuişin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.
Laylon serO konuda haklısın bak.sürekli örtü çarşaf yıka dur.zor oluyor.
BelediyedenŞaka bir yana.şap dedikleri şey tam olarak ne? Nereden alınıyor?
En azından kanda çıkanlar yoktur demek istedim işte.
IyykkkkkkkkkkZevk alır
Düşüncesizce hareket ediyor .Hayır birde şöyle bir şey var iki gün sonra allah esirgesin başına bir iş gelse dna alınsa vücüdündan çeşit çeşit örnekler alınır suçlu bulunmaz sonra al başına belayı uğraş dur
Seks zevkini azaltıyor ..Şaka bir yana.şap dedikleri şey tam olarak ne? Nereden alınıyor?
Kız sekreter mi alsan bi taneSevgilim değil ama bana saygı, sevgi duyan insanlar.ten uyumu var, iyi anlaşıyoruz.beni sevdiklerini de hissediyorum.seksin de dahil olduğu güzel bir arkadaşlık gibi.saat yönetimine gelince bazen sorun oluyor gerçekten.aynı saatlerde aynı günlerde mesaj atanlar oluyor.ya başan erteliyorum ya da bir öncekini kısa kesmeye çalışıyorum.utanmıyor da değilim aslında da işte.hayat tarzımı değiştiremiyorum da.