- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Kızlar. Üniv mezun olalı 2 yıl oldu. 2 yıldır aktif iş aramadım. Zaten piyasalar da kötü biliyorsunuz. Artık işsizlikten depresyona girdim..çok sıkıldığım ve kendi ayaklarım üstünde durmak istediğim için parttime bi işle iş dünyasına atılmak istiyorum. Tam zamanlı bir işe şu an hazır değilim. Bi iş buldum yarı zamanlı pilates salonuna sekreter arıyolarmış. Deneyim aramıyorlar. Fizik, diksiyon düzgün, prezentabl, bilgisayar kullanabilen diye belirtmişler. Bilgisayar kullanmak konusunda pek iyi değilim ama öğretirlerse ne yapmam gerektiğini öğrenirim tabi. En yakın zamanda gidip görüşmeyi düşünüyorum. Aranızda daha önce bu tarz bi yerde sekreterlik tecrübesi olan var mı? Mesela çay kahve getir götür, hadi yer sil gibi şeyleri isteme durumları olabilir mi?! Görüşmede ne sormam lazım vs vs tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..ilk iş tecrübem olacak. Maaş durumları nasıl olacak, sigortam evli olmadığım için babamdan var. Ona rağmen sigorta istemeli miyim. Bi de evime biraz uzak 2,3 vasıtayla gitmem gerekiyor sanırım. Ama büyük şehirde yaşıyorum. İki sokak ötemde iş bulma imkanı çok düşük maalesef...Heyecanlı ve kaygılıyım. Tecrübelerinizi bekliyorum
Son düzenleme: