• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterlik mutfak düzeni

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.354
352
123
Selam kızlar.Yarın bir görüşmeye gidicem sekreterlik pozisyonu için.Yalnız mutfak düzeni temizliği çay kahve servisi bana ait başvurdum bugün ilanı bugün vermişlerdi hemen aradılar özgeçmişime bakıpir saat geçti geçmedi.YArın gidince iş görüşmesine buyuk ihtimal sezçilirim gibime geliyor ilanda işyeri aynı yerde oturuyorum evim çok yakın ilana az kişi başvurdu sanırım temizlik ve mutfak düzeni olduğu için.Sizce hem sekreterlik hem de mutfak servis olayı zorlar mı beni ?iki iş oluyor ve birinden biri aksar gibime geliyor sizce zorlanır mıyım olursa tabi.Annem zorlanırsın dedi ama bilmiyorum verdikleri ücret asgari ücretse olmmaz en azından iki iş olduğu için biraz daha fazla olması lazım.

Sadece telefon bakmak değil veri girişi yapılacak bilgisayara muhasebeye yardımcı olucam çay kahve servisi mutfak düzeni bana ait

Daha önce sadece sekreterlik yaptım ondan çay kahve servisi yoktu her ikisini de idare edebilir miyim diye düşündüm yol parası ya da asgari ücretten biraz fazla olursa olur öbür türlü değmez çünkü iki iş yapıyorsun

Buyuk yerse tabii zorlanirsiniz. Degilse yurutursunuz.
Ama muhtemelen kucuk yerdir. Yoksa ikisine ayni kisiyi dusunmezlerdi.
Basta bocalasaniz da duzene koyarsiniz.
Hayirlisi olsun.

Yarın görüşmeye gidicem morportakal içimden bir ses kabul edilirim diyor çünkü çay temizlik dendiğinde o kadar kişi yanaşmıyor bakalım yüzyüze görüşünce iyice sorucam ne sıklıkla müşteri gelir neler yapıcam.Yoksa sonradan olmuyor baştan herşeyi bilip ona göre kararımı vereyim

Cok yorucu olabilir temizlik falanda demissin bunun icine tuvalet temizligi falanda dahilmi herseyi acikca konus isin tanimini iyice anlatsin lar sonra extra isler cikmasin hayirlisi olsun hakkinda cnm..

Aynen elmatadı iyice sorucam niye bir çaycı almazlar anlamam sekreter olunca herşeyi senden bekliyorlar

Zorlanırsin da alişırsın bence. Şu an bir çok firma sekreterlik/ön muhasebe veya sekreterlik/mutfak gibi 2 iş için eleman alıyor. Iş ilanlarinda görüyorum. Yapilamayacak tempolu iş olsaydı iki işi bir elemana yaptıramazlardı. Yine de iş görüşmesinde işverenle tempolu mu diye bir ağzıni arayın

SAAtleri sabah dokuz akşam altı cumartesi yok ama maaşı yol parasını yarın söyler cnm

Sadece telefon bakmak değil veri girişi yapılacak bilgisayara muhasebeye yardımcı olucam çay kahve servisi mutfak düzeni bana ait
Hepsini aynı anda beklemezler ki zaten.
Yavaş yavaş kendine bi düzen oluşturursun.

Aynen çok müşteri geliyorsa zor olur hem mutfağı kontrol et hem çayı demle eğer sık müşteri gelirse sıkıntı maaş ve yol parası da önemli ortama girince en azından biraz anlıyorsun neyin ne olduğunu yarın da görüşmede sorucam herşeyi netleşir

İş yerinde ne işi yapılıyor

Yıllar önce öğrenci iken bir hukuk bürosunda çalıştım

İki avukat bir tane de erkek eleman ama o büro işi değil de getir götür tarzı

Hem sekreterdim hem yemek çay vs yaptım ama hergün değil

Ki öğrenci idim hayatımda doğru düzgün yemek de yapmadım çay kahve de

Hem de avukatlar görme engelli idi her türlü okuma ve yazma işi de bana bakıyordu

Bunun dışında adliyeye gitmek giderken onlara refakat etmek vs vs

Temizliği unuttum değil mi biraz ben biraz da öbür Adam yapardık onu da ama hergün masaları silerdim tabii

Ben yaz döneminde iki ay çalıştım

Hem küçüktüm hem esasen o işe ihtiyacım yoktu hem günde 3 saatim yolda geçiyordu

Bence yaparsın çok büyük bir yer değilse

Ya da şimdi bizde sekreter yok mesela neden mi

Telefon günde bir kere ya çalar ya çalmaz

Yazı çizi asistanlık iş çok yok

En fazla benim ayarladığım evrakı zımbalayacak onun için de eleman gerekmez

Çay kahve işhanında çay ocağı var

Oradan söylüyoruz zira yıkamak zor geliyor kendimiz de arada su kaynatıp kağıt bardak ile birşeyler içiyoruz

Temizliğe ayda bir hatta bazen 1,5 ayda temizlikçi geliyor

Bizimki gibi bir yerde tüm işleri yapsan da boş vaktin kalır

Özetle git ayrıntılı öğren aklına yatarsa çalışırsın

Aynen damdan iyice öğrenmem lazım maasşı yol parasını mı temizlik de bana ait mi çok müşteri gelir mi hepsini sorayım içime sinerse olur

İnşallah ise alinirsin, evine de takınmış...
Dediğin gibi asgari ücretse kabul etme ama üstüyse düşünebilirsin.
Mekanda bulaşık makinası var mı? Bu da coook önemli. Eğer yoksa çile. Ama varsa zaten hayvan değillerse makinaya atarlar, sen de ortalığı toplar makinayı çalıştırır gidersin akşamları.
Eğer makina yoksa kabul etmezdim ben olsam. Milletin sabah kahvesi,ikindi çayı vs bitmez...

Eski iş yerimde öyle bir pozisyon vardı. Kimse dayanamıyordu çıkıyordu. Devamlı eleman arıyolardı. Bian orası mı acaba diye düşündüm İstanbul’daymışsınız da

Aynen yengenc bulaşık makinesi yoksa büyük sıkıntı onla mı uğraşıcaksın bütün gün yoksa masana gelip diğer işleri mi halledeciksin

Genelde sekreterler değişir sürekli çay kahve temizlik olan yerde sonradan insana bıkkınlık veriyordur zor geliyordur ondan çıkıyorlardır haklılar bir yerde

Back
X