sekonder ve sebepsiz infertilite

yaxgxmur20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
87
3
50
arkadaşlar benim gibi ikinci bebek için uğraşan ve hiç bir sebep bulunamayan arkadaşlar var mı?

canımm meraba benım bı oğlum var evlendıkten üç sene sonra oldu .. ama şu an hıç bı sebep yok ama olmuyor mıkro denedım ilki tuttu erken doğumla kaybettım sonra iki kez denedım yıne olmaadı doktorum şu an herşeyın çok iyi old hamile kalabılmem gerektığını soyluyo ama olmuyor sonkez mıkro denıcem yaşım sınırda harşey kısmet.. rabbım tum isteyenlere versın inş bızım bı tane var tattık çok şukur inş tum arzu edenlerde tadar ama kardeşi ols istıyorum halıyle.. bakalım rabbım ne demış.......dua ile canımmmmmmmm

benimde kızım evlendikten 1,5 yıl sonra oldu ama ikinci 17 aydır olmuyor olmaması için hiçbir neden yok buay olmadı ama kasımda aşılama yaptırıcam belki olur

evet canım daha önce ssk yaptırdım bütün hormon tahlilerini eşimde spermiyogram yaptırdı herşey normal çıktı sonra ege üniversitesine baş vurdum sil baştan hepsi yapıldı rahim flmide çekildi temiz yani tüplerim açık yumurtlamada oluyor bakalım aşılamadan sonuç alabilicekmiyim kasımda olucak zannedersem

slm arkadaşlar.bende 9yıllık evliyim. evliliğimin 2 yılı 8 haftalık bir düşük yaptım üstüne gördüğüm için hamile olduğumu bilemedim düşünce anladım.1 sene sonra 9aylık tedavi sonrasında aşılamayla ilk çocuğuma hamile kaldım bir oğlum oldu şuan 5 buçuk yaşında.ikinci bebek için hemen olsun istedik ilk 1 sene korunduk ama sonra olmadı.geçen yıl tüm tahlil, rahim filmi,spermiogram hepsi yapıldı tedavi uygulandı tekrar aşılama yapılacak bu ay inşallah hayırlısıyla olur.rabbim tüm dileyip isteyenlere tattırsın bu güzel duyguyu.saygılarımla

X