Başıma gelen komediyi sormayın gülsem mi ağlasam mı..
Daha önce bir defa yazmıştım, bizim evdeki baskül şu taa eskilerden çizgi çizgi olan basküllerden. Kaç zamandır aklımda bir dijital baskül almak vardı. Markete gitmiştik, Ramazan da geldi artık çıkmam çarşıya falan diye marketten bir baskül aldım. Aslında daha iyi bir marka istiyordum ama iki marka varmış, sinbo bitmiş, tek king kalmış. Üstelik sinbo kingden daha ucuzdu. King aldım artık bir tane.
Eve gelip ilk çıktığımda 57.7 gösterdi
Allahım kafayı yiyeceğim, indim çıktım bikaç kez daha, birkaç farklı sayı gösterdikten sonra 56.8 de karar kıldı. Şimdi gittim bir daha tartıldım 56.3 gösteriyor. Ne anladım ben bu işten? Güyagram farklılıklarını da göstermesini istemiştim ama bu hepten sapıtmışÜstelik garibim çizgili baskülüm hala 55 olduğumda ısrarcı :44: Sizce hangisi doğrudur? Sizin kullandığınız basküller nasıl? Sizce bunu iade mi etmeliyim? :26:
Sorularım bu kadar :44:
inşaallah bu başlayışla göreceksin canım ben inanıyorum, hatta ben bile göreceğim inşaallah herşeye rağmen
ben de öyleeee, hiç incecik yüzüm, düz bir karnım, ince bacaklarım olmadıHep tombik, hep göbekli.. :)
ama bana nasıl geliyor biliyor musun, zaten kısa boylu da olunca, zayıflarsam esen yelde uçarım gibi geliyor
Zaten yüzüm yaşımı göstermiyor, bi de istediğim gibi kilo verirsem, yeniden "sen ortaokula mı gidiyorsun yavrum?" sorularıyla karşılaşabilirim
Yine her ramazan olduğu gibi, acıkmadım, susadımmm
baktımda herkes framı gramıa yazmış ya bende 79.1 im100 gram eksik söylemişim yalan söylemiş olmayım ben de akşam mercimek çorbasıyal yaım dilim tahıllı ekmek bir kaç kaşık salata 3 su bardağı su 1 hurma yedim namazdan sonrada 2 kaşık pilav ve yeşil fasulye yapmış annecim ondan yedim.. ama bir bardah asitli limonata içtim ( dayanamdım içim yanmıştıı...kardeşimde sütlü bi tatlı yapmış saat 10.20 ibi ondan yeyip eve geldim..suda içiyorum...iyi başladı bakalım bugün ama çok susadım ben yaa hele ders anlatınca derste ıvırlı zıvırlı bir ders olunca ölecem sandım başımın ağrısından..
bu baş ağrısını ne yapcağız((
:18::18::18:arkadaslar biliyorum ama soracagim soru konuyla alakasis ama arastirdim internette birsey bulamadim kafam karisik burdada konuyla ilgili dosya bulamayinca buraya yazmaya karar verdim ins bir bilgili kisi beni bilgilendirir benim adetim 5 ile 6 gun suruyordu bugun 6. gun ama bazen 5gundede bittigi oluyordu bende dun bitti sanirim diye bugun oruc tutmak istedim ve sabah kaltigimda silinince kirmizi lekelenme oldu ve simdide pembelesti cok az miktarda acaba orucum bouldumu yoksa sayilirmi bilmiyorum kararsiz kaldim burda daha 8 saat var iftara biliyorum trde yarim saat filan kaldi ama lutfenn yardimci olun benim aklimda kalan kan gordugun an bozman lazim diye biliyorum yoksa gunah diye duymusdum ama cok kararsizim kafam karisti ne yapmama lazim :18:
sorma arkadaşım o dert bende de var başağrısı bugün mahvetti beni nasıl kurtuluruz bu ağrıdan fikri olan yazsın lütfen:26:
umutlugünlercim dün öğlen başladı sahurdan sonra dindi birazcık böyle kızım kızım bir tarafta ağırlaştıkça ağırlaşıyo..
bu arada bu gece sahur sıralaması eşimdeydi makarna yapmış, bende bir tabah peynirli makarnayı miğdeye indirdim üstünede 4 bardak su içtimçok pişmanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?