Sekersiz nikah

fmk

EMANETIYLE TACLANDIRDI...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4.440
37
683
selamlar.. nikahimizi bazi sebeplerden dolayi dügünden aylar öncesi kiydirdik 11.11.08 dügün tarihi 02.08.09 allah nasip ederse.. dört kisilik bir nikahti... nikah sekerim olmadi icimde kadli
dügünde nikah sekeri yaptirsak olurmu yada is isten gecti, nikah sekeri nikahta olur dügünde olmaz mi diyorsunuz, fikrinize ihtiyacim var

bide nikah sekerini kim yaptirir erkek tarafimi, kiz ailesimi

Sevgili fmk neden olmasın cnm,ilerde keşke dememek için yaptır bence.Nikah şekerini erkek tarafı alır cnm bu arada.Mutluluklar

olur canım neden olmasın
nikah şekerini erkek tarafı yaptırı
ben midyelerden yaptırmışdım tanesi 1 ytl
çok güzeldi

bencede yaptır cnm çokda güzel olur...
benim nikahım düğün esnasında olcak bende öle plan yaptım düğünümde dağıtılcak nikah şekerleri hatta onlarıda arkadşımla ben yapıcaz bakalım model araştırıyoruz...

bene düğünde minik bir hediye şeklinde olur, güzel de olur yaptır güzelim içinde kalmasın

Eğer salonda düğün olacaksa ne gerk var birde
nikahta ayriyetten şeker yaptırmaya?
ilk defa duydum

canım
anladığım kadarıyla içinde uhde olarak kalmış.
Yaptır tabikide içinde daha fazla uhde olarak kalmasın...
yerimseniben
Valla bizim nikahta şekeri erkek tarafı yaptırmıştı...

bence ayrıntılara takılma derim basmışsın nikahı ama sana nacizane fikrim kalpli şekerler oluyo ya düğününden ondan avuç avuş saç misafirlere çok güzel jest oluyo buda senin nikah şekerin niyetine olsun
benimde nikahımda nikah şekeri olsun diyorum ama annem çikolata dağıtırız diyo nikah şekeri ne işe yarıyo ki diyo kararsızım bu kuonuda fikri olan varmı

canım içinden geliyosaaa niye ess gecicen yap tabiiii
o zamanda olurrrrr

walla ben birçok düğünde gördüm nikah şekeri dağıttıklarını bazası masalara koymuştu hem süs olarak duruodu bazısıda kapıda veriodu..hatta kapıda çikolata tutan düğün bile gördüm bitane küçük şehirimizde adetmiiş:)))yapman tuhaf kaçmaz şahsen

almanyadaki dügünlerdede gelen misafirlere kapida seker ve kolonya tutuluyor.

Servis tabaklarina koymak yada masalarin üstüne koymak gercekten iyi bir fikir

almanyadaki dügünlerdede gelen misafirlere kapida seker ve kolonya tutuluyor.

Servis tabaklarina koymak yada masalarin üstüne koymak gercekten iyi bir fikir

Bence ya kapida verin yada servis tabaklarina koyun cükü bazen dügünlerde misafirlerin diger masada olan seyleri aldiklarini gördüm :1shok:

Nikah şekeri değil de düğüne gelen konuklarımıza küçük bir jest olarak küçük keseler içinde badem şekeri dağıtmıştık.kaydirigubbakcemile2

biz de şeker vermek yerine
lokum dağitmiştik.
kapaklı kutu yaptırdık önce
sonra süs olarak da kurdelelerle bağlatıp şekil verdirdik üstüne.
gerçi maaliyet açısından tuzlu oldu biraz.
kapağı açıp içinde farklı farklı lokumları görünce hem herkesin çok hoşuna gitti hem de çok değişik oldu.
bazılarının fazla hoşlarına gitti sanırım, yakınlarım kucaklarına kutu kutu dolduranları görmüşler.-tatlicadiarzu-
olsun napalım,güzel oldu sonuçta.

Son düzenleme:
içinden geldiyse yap derim bende..
ama gelin mevlütü filan düşünüyorsan mevlüttede dağıtman daha makbul olur..hem içindekini yapmış olursun,hemde zaten bişe dağıtmak ozrunda oluyosun..o da çıkmış olur aradan.

arkadaslar bir sey soracagim tabaklara koyuluyor demissiniz ya hani nikah sekerleri ailelerden bir kisiye veriliyor her tabaga koyarsak cok fazla olmaz mi onu pek anlayamadim.

düğün davetiyen neden nikah şekerin olmasın yani, bir parça kağıt dağıtmaktansa şeker dağıtırsın daha kalıcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…