• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 21 Gün

Lizz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
4.097
6.974
158
Merhabalar🌸

Şekersiz 21 gün kuralını ilk kez tecrübe edicem. Daha önce hiç niyetlenmedigim bir şeydi.. Her gün mutlaka abur cubur biseyler yerim, az ya da cok. Ve bu beni mutlu eder🥺 Ama uzun yıllardır süren kronik yorgunluğum var. Bunu artık şeker alimina bağlıyorum. Rafine şekeri bırakanların ortak söylemi yorgunluk hissinin gittiği, enerjilerinin arttığı yönde.

3 hafta dişimi sıkıp denemek istiyorum, sonucu görmek için. Eğer başarılı olursam sırada glutensiz yaşam var🌿

Başlangıç kilosu: 62.7

Merhabalar🌸

Şekersiz 21 gün kuralını ilk kez tecrübe edicem. Daha önce hiç niyetlenmedigim bir şeydi.. Her gün mutlaka abur cubur biseyler yerim, az ya da cok. Ve bu beni mutlu eder🥺 Ama uzun yıllardır süren kronik yorgunluğum var. Bunu artık şeker alimina bağlıyorum. Rafine şekeri bırakanların ortak söylemi yorgunluk hissinin gittiği, enerjilerinin arttığı yönde.

3 hafta dişimi sıkıp denemek istiyorum, sonucu görmek için. Eğer başarılı olursam sırada glutensiz yaşam var🌿

Başlangıç kilosu: 62.7
Ben yapmıştım 4_5 yıl önce çok işe yarıyor. Kolay gelsin şimdiden 👍

Bende bu gün başladım kaç haftadır 2 gün yapıb bırakıyordum bu gün kesin başlanğıç yaptım ben şekerle birlikte unu da çıkardım hayatımdan. Başarılar sizede😘

Bende bu gün başladım kaç haftadır 2 gün yapıb bırakıyordum bu gün kesin başlanğıç yaptım ben şekerle birlikte unu da çıkardım hayatımdan. Başarılar sizede😘
Harika🤗 size de başarılar diliyorum. Motive olmak istediğinizde buraya yazabilirsiniz 🌸

Sabah

Bir dilim beyaz peynir + bir ince dilim dil peyniri
Bir kucuk salatalik+ bir yeşil biber+maydanoz
3 zeytin
2 ceviz
Bir dilim ekşi mayalı ekmek
Bir hurma
Papatya çayı

Oglen

Bir kase kısır + bir büyük bardak su

Ara öğün

Bir fincan meyve çayı + 2 hurma

Şekersiz 21 gün programina baslamisimdir

1653547778534.png

Sabah

İki dilim beyaz peynir
İki küçük salatalik+bir yeşil biber
3 ceviz
1hurma
Papatya çayı

Öğlen ara ogunumu henüz yemedim, cocikim kucağımda uyuyor, uyansın bakicaz😬

Kahvaltı
Sabah 2 yumurtadan omlet( eşim de yiyecek diye 2 yumurta yaptım ama okulda kahvaltı yapacaklarmış)
1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates biber
Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi 7-8 adet erik

Öğle yemeği
4-5 kaşık yeşil fasülye
3 adet turşu biber
Salatalık
4 yk yoğurt

Şimdilik iyi gidiyorum bakalım 🤗

Topiğin hayırlı uğurlu olsun benim için çok iyi oldu. Menülerimi yazarım 🥳

Kahvaltı
Sabah 2 yumurtadan omlet( eşim de yiyecek diye 2 yumurta yaptım ama okulda kahvaltı yapacaklarmış)
1 dilim tb ekmeği
Salatalık domates biber
Kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri
1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi 7-8 adet erik

Öğle yemeği
4-5 kaşık yeşil fasülye
3 adet turşu biber
Salatalık
4 yk yoğurt

Şimdilik iyi gidiyorum bakalım 🤗

Topiğin hayırlı uğurlu olsun benim için çok iyi oldu. Menülerimi yazarım 🥳
Mikancigim menun cok güzel , darısı başıma😁😁😍😍

Artik yalnız degilsin😌

Akşam resim çekmeyi unutmuşum. Zira enerjim tükendi çok yorgunum ve gösterişli tabak yapacak hevesim kalmamıştı🤣

2 yemek kaşığı Taze fasulye
2 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
1 küçük salatalik

Ben ikindi arasında
bir kaç tane yenidünya,
Bir kaç tane çiğ bezelye 🤦‍♀️( evet çiğ bezelyeyi meyve niyetine yiyorum çok severim ama yasaklar listesinde 🙈)
1 adet salatalık yedim.

Akşam
2-3 kaşık yeşil fasülye
4 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim tb ekmeği
Salatalık, domates, biber

az önce
Bir kaç tane çubuk kraker yedim.
1 bardak süt içip kapanışı yaparım inşallah 🤗

Back