- 18 Ağustos 2011
- 2.194
- 7.328
R
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım benim
Canım çok teşekkür ederimResmen ağzımın suyu aktiii
Ellerine sağlık canim Kukrişim başarılar dilerim
Benimdeeee isirdigimi hissettim beybiResmen ağzımın suyu aktiii
Ellerine sağlık canim Kukrişim başarılar dilerim
Sosyalim sizleri biraz merakta bıraktık amaYaaaaa gelmiş gelmekte olan aşırı seviyorum kiii kukrişkom enfes olmuş enfes harika gözüküyor bayıldım, ellerine sağlık başarılar dilerim canım kukris
Biraz mı bayilayazdik kukrisimSosyalim sizleri biraz merakta bıraktık ama
Teşekkür ederim canım benim
İyiki daha geçe bırakmamışım o zamanBiraz mı bayilayazdik kukrisim
Bencede kukriskom dayanacak hâl kalmadiydiİyiki daha geçe bırakmamışım o zaman
Şimdi ne yapsam acaba nevrestecimmKaç kaç
Bol şans dileŞimdi ne yapsam acaba nevrestecimm
Dimi o yumuşak ağızda dagilan şerbet of ofBenimdeeee isirdigimi hissettim beybi
EnfeeesssHerkese Merhaba
Tatlımız için gerekli malzemeler ;
Eki Görüntüle 2987073
*125 gr margarin
*1çay bardağı sıvı yağ
* Yarım su bardağı pudra şekeri
* Yarım su bardağı irmik
*2 yumurta (Birinin sarısı üstüne sürmek için
ayrılacak)
*1paket kabartma tozu
*1paket vanilin
*3,5 su bardağı kadar un
Şerbeti için,
3 buçuk su bardağı şeker
3 buçuk su bardağı su
Bir dilim limon
İlk olarak şerbetimizi hazırlamak için tenceremize şekeri ve suyu ilave edip karıştırıp ocağa alıyoruz.
Kaynamaya başlayınca limonumuzu da ilave edip ,ocaktan aldıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 2987074
Hamurumuz için un hariç tüm malzemelerimizi ekleyip son olarak unu kontrollü bir şekilde ekliyor ve yoğuruyoruz.
Eki Görüntüle 2987075 Eki Görüntüle 2987076
Ele yapışmayacak şekilde bir hamur elde ettikten sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alıp oval yada yuvarlak şekil verdiğimiz hamura parmağımızla açtığımız küçük bir oyuğa fındık ,badem ya da fıstık koyup hazırladıktan sonra yağlanmış tepsimize dizip ,yumurta sarısını sürüyoruz.
Oval şekil verdi isek çatalla tatlılarımızın üstüne hafifçe bastırıp çizik şekili yapıyoruz.
Eki Görüntüle 2987077 Eki Görüntüle 2987079
Tatlımızı önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarsan kadar pişiriyoruz.
İlk sıcağı giden tatlımızı soğuttuğumuz şerbeti ile buluşturuyoruz ve tatlımız hazır.
Deneyeceklere afiyet olsun
Eki Görüntüle 2987080 Eki Görüntüle 2987081 Eki Görüntüle 2987082 Eki Görüntüle 2987083 Eki Görüntüle 2987084 Eki Görüntüle 2987085 Eki Görüntüle 2987086 Eki Görüntüle 2987087 Eki Görüntüle 2987088 Eki Görüntüle 2987089 Eki Görüntüle 2987090
Ya bende idi canımAnam anam demek sendeydi ha
Benden çekeceği var demistim ama görünce geçti gitti
Şaka bi yana ellerine emeğine sağlık bol şanslar
Çok teşekkürlerBeklenen şekerpare gelmiş nefis görünüyor. Ellerinize sağlık, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım benimEnfeeesss
ellerine sağlıkk kukriimmm bol şans
Kukrişimm demek şekerpare semdeydi haaa hain domdom utanır insan böyle güzel yapılır mıı başarılar dilerim kuzucumHerkese Merhaba
Tatlımız için gerekli malzemeler ;
Eki Görüntüle 2987073
*125 gr margarin
*1çay bardağı sıvı yağ
* Yarım su bardağı pudra şekeri
* Yarım su bardağı irmik
*2 yumurta (Birinin sarısı üstüne sürmek için
ayrılacak)
*1paket kabartma tozu
*1paket vanilin
*3,5 su bardağı kadar un
Şerbeti için,
3 buçuk su bardağı şeker
3 buçuk su bardağı su
Bir dilim limon
İlk olarak şerbetimizi hazırlamak için tenceremize şekeri ve suyu ilave edip karıştırıp ocağa alıyoruz.
Kaynamaya başlayınca limonumuzu da ilave edip ,ocaktan aldıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.
Eki Görüntüle 2987074
Hamurumuz için un hariç tüm malzemelerimizi ekleyip son olarak unu kontrollü bir şekilde ekliyor ve yoğuruyoruz.
Eki Görüntüle 2987075 Eki Görüntüle 2987076
Ele yapışmayacak şekilde bir hamur elde ettikten sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alıp oval yada yuvarlak şekil verdiğimiz hamura parmağımızla açtığımız küçük bir oyuğa fındık ,badem ya da fıstık koyup hazırladıktan sonra yağlanmış tepsimize dizip ,yumurta sarısını sürüyoruz.
Oval şekil verdi isek çatalla tatlılarımızın üstüne hafifçe bastırıp çizik şekili yapıyoruz.
Eki Görüntüle 2987077 Eki Görüntüle 2987079
Tatlımızı önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarsan kadar pişiriyoruz.
İlk sıcağı giden tatlımızı soğuttuğumuz şerbeti ile buluşturuyoruz ve tatlımız hazır.
Deneyeceklere afiyet olsun
Eki Görüntüle 2987080 Eki Görüntüle 2987081 Eki Görüntüle 2987082 Eki Görüntüle 2987083 Eki Görüntüle 2987084 Eki Görüntüle 2987085 Eki Görüntüle 2987086 Eki Görüntüle 2987087 Eki Görüntüle 2987088 Eki Görüntüle 2987089 Eki Görüntüle 2987090
Yaa evet orişim bende idiKukrişimm demek şekerpare semdeydi haaa hain domdom utanır insan böyle güzel yapılır mıı başarılar dilerim kuzucum