Galiba sen de ne yapması gerektiğini bilen, hatta plan-program yapan fakat bir türlü uygulayamayanlardansın?
Ben öyleyim de...
Şekere başladık bakalım o devam ama gün içerisinde başka şekilde şeker alıyorum yine ondan vazgeçemedim, neyse yavaş yavaş. :)
Spor konusunda çok haklısın kesinlikle, mesela ben geçen yıl yediklerime hiç dikkat etmezdim ama sürekli hareket halindeydim. Bu yıl ise dikkat ediyorum ama çok az hareket ediyorum spor da yapmıyorum... Ve kilo aldım.
Oturarak başarı elde eden tek varlığın tavuk olduğunu bir kez daha anlayarak, nerede hareket orada bereket diyorum.
merhaba kızlar...
fazla kilolarımla başım dertte..
hemde göbeğimde yağlanmış durumda..
aslında çok yiyen biri değilim ama şekeri tatlıyı bırakamıyorum..
çay kahve tüketimim de çok..
göbeğimdeki kilolardan dertliyim..
üstelik tüylenme de olmaya başladı göbeğimde..
karbonhidratı kes şikayetlerinden kurtulursun diyorlar..
gerçekten kurtulabilir miyim yağlanmadan ve tüyden...
karbonhidratı keserek..
ama ben şekeri bırakamıyorum..
bnm gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar birlikte çözüm bulalım mı...
aynı sorun bende de var ben zayıfım gerçi ama şekere aşırı düşkünüp küpşekerleri yürütüyorum habire masadan
ben şekeri bıraktım sayılır sadece haftada bir kez bitter çikolata tüketiyorum.Bence zor değil başlayınca alışıyorsunuz sadece ilk zamanlar vucüt biraz şeker istiyor,krizlere giriyor ama atlatınca sorun yok.
ben şekeri bıraktım sayılır sadece haftada bir kez bitter çikolata tüketiyorum.Bence zor değil başlayınca alışıyorsunuz sadece ilk zamanlar vucüt biraz şeker istiyor,krizlere giriyor ama atlatınca sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?