şeker yüklemesii

bu bilgisayar yine sapıttı heralde töbe töbee..........................

Son düzenleme:

bi problem cıkmaz imşallah canım ya bıraz daha dıkat et sen valla benım dr yapmadı

CANIM BENİMDE NORMALDE AÇLIK KAN ŞEKERİ ÖLÇÜLÜNCE GAYET NORMAL ÇIKIYODU.BENDE ÖYLE SANIYODUM Kİ SONUCU ALANA KADAR NORMAL ÇIKACAĞINDAN EMİNDİM.AMA YÜKSEK ÇIKTI.TABİ DOKTORUN DAHA İYİ BİLİR AMA YİNEDE YAPTIR DERİM.ÇOK ZOR Bİ İŞLEM DEĞİL

Geçmiş olsun ghaneli. şekerli yemeyle ilgisi ne kadar bunun bilmiyorum yaaa.. ben de alt sınırlara yakın olur diye umuyordum 134 çıktı. Oysa çayı bile ben de şekersiz içerim ve şekerli tatlılarla pek aram da yoktur. neyse, inşallah bi dahaki yüklemede düşük çıkar..

Geçmiş olsun ghaneli.. İnşallah ikinci testte düşer.. Ekmek , hamurişi tatlı falan tükentme bu on gün içinde.. Dualarımız seninle ve bebişinle

inş. sonucun iii çıkar..10 biraz dikkat et bakalım...

gecmis olsun ghaneli benimde ilk testim az fazla cikti
ikinci testi gecirdim cok sukur seker falan yok
benim buyuk babamin da seker hastaligi var yani annemin babasinin onu da sordu sulalede var mi diye evet buyuk babam var dedi
sonucu soledim ve sukur hic bi sey yok allahima
insallah seninde hic biseyin cikmaz

ben de bugün dr gidiyorum 150 çıktı ogtt en fazla 140 olması gerekiyormuş huzursuz oldum

ben de dün yaptırdım 158 çıktı 1 hafta diyet yapıcam sonra 100 gr. yükleme yapılacak hadi hayırlısı .. :çok üzgünüm:

Kizlar Inşallah Düşer Bende 10 Gündür Dikkat Ediyorum şekerli Yememeye Sali Günü Gidicem Tekrar Yükleme Yapilacak Off Inşallah Düşmüştürr.kizlar Gerçekten Dikkat Edin Hem Azda Kaldi Herşey Bebişler Için

arkadaşlar sizin yine iyiymiş benim 140 olması gereken değer 208 çıktı diyetteyim 12 mayısta 100lük var bakalım ne çıkacak? hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar sizin yine iyiymiş benim 140 olması gereken değer 208 çıktı diyetteyim 12 mayısta 100lük var bakalım ne çıkacak? hakkımızda hayırlısı olsun

aman dikkat et cnm bayağı yüksekmiş.. ben de bundan sonra dikkat edicem walla .. tuzlu yeme , tatlı yeme ne zor işmiş .. fisfisfis

aman dikkat et cnm bayağı yüksekmiş.. ben de bundan sonra dikkat edicem walla .. tuzlu yeme , tatlı yeme ne zor işmiş .. fisfisfis

haklısın febiciim oldukça yüksek benim.diyetle düşmez gibi geliyor bana büyük ihtimalle insülüin iğnesi verecekler bana. başa gelen çekiliyor mecbur yapıcaz dr un dediklerini açımmmmm diye haykırıyorum kaç gündür bir de canım inadına tatlı, dondurma istemezmi deliriceem :icecream:klava:korkudan tadına bile bakamıyorum tabiii

canım aman uy diyetine,ihmal etme sakın.12 mayısta iyi haberlerini alırız inşallah.iğneye gerek kalmadan diyetle hallolur inşallah canım ya.
ben acayip tatlı falan yiyordum,kesin yüksek çıkacak demiştim ama 130 çıkmıştı.vücudum bütün tatlıları yaktımı naptı bilmiyorum.

ayy kızlar slmmm kaçıncı hafta yapılıyo bu yükleme ben 20 haftalık hamişimdee.. mayıss 20 gidecem dr ........

o zaman ben haziran ilk haftası gibi yaptıracamm sanırım dr söyler....

sağoll arkadaşımmmm............. :)

canımcıım sağolasın dikkat ediyorum diyete bakalım sonuç ne olacak? bende tatlı yaklaşık 1 aydır yiyorum ama sürekli yattığım için yakamadım herhalde. neler atlattık biz bebişlerimle inşallah bunu da atlatacağız size de iyiyim artık diye yazacağım tabiki.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…