- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
Kizlar Doktordan Geldim.şekerim 168 çikti.10 Gün Dikkat Et Sonra Tekrar Yükleme Yapicaz Dedi.korktuğum Oldu.benim Babamdada Var Babannemde Irsi Olacak Diye Korktum.inşallah Düşer Ya .kizlar şekerli çok Tüketmem Hatta çaya Bile şeker Atmam Genetik Olabileceği Bu Yönde Beni Endişelendiroyo.bakalim 10 Gün Sonra Ne Olucak[/QUO
geçmiş olsun canım şekerli bişeyler yeme dikkat et yediklerine.
merak etme diğer yüklemede düşer kafanı takma sakın canım
bi problem cıkmaz imşallah canım ya bıraz daha dıkat et sen valla benım dr yapmadı
CANIM BENİMDE NORMALDE AÇLIK KAN ŞEKERİ ÖLÇÜLÜNCE GAYET NORMAL ÇIKIYODU.BENDE ÖYLE SANIYODUM Kİ SONUCU ALANA KADAR NORMAL ÇIKACAĞINDAN EMİNDİM.AMA YÜKSEK ÇIKTI.TABİ DOKTORUN DAHA İYİ BİLİR AMA YİNEDE YAPTIR DERİM.ÇOK ZOR Bİ İŞLEM DEĞİL
Kizlar Doktordan Geldim.şekerim 168 çikti.10 Gün Dikkat Et Sonra Tekrar Yükleme Yapicaz Dedi.korktuğum Oldu.benim Babamdada Var Babannemde Irsi Olacak Diye Korktum.inşallah Düşer Ya .kizlar şekerli çok Tüketmem Hatta çaya Bile şeker Atmam Genetik Olabileceği Bu Yönde Beni Endişelendiroyo.bakalim 10 Gün Sonra Ne Olucak
arkadaşlar sizin yine iyiymiş benim 140 olması gereken değer 208 çıktı diyetteyim 12 mayısta 100lük var bakalım ne çıkacak? hakkımızda hayırlısı olsun
aman dikkat et cnm bayağı yüksekmiş.. ben de bundan sonra dikkat edicem walla .. tuzlu yeme , tatlı yeme ne zor işmiş .. fisfisfis
canım aman uy diyetine,ihmal etme sakın.12 mayısta iyi haberlerini alırız inşallah.iğneye gerek kalmadan diyetle hallolur inşallah canım ya.arkadaşlar sizin yine iyiymiş benim 140 olması gereken değer 208 çıktı diyetteyim 12 mayısta 100lük var bakalım ne çıkacak? hakkımızda hayırlısı olsun
canım aman uy diyetine,ihmal etme sakın.12 mayısta iyi haberlerini alırız inşallah.iğneye gerek kalmadan diyetle hallolur inşallah canım ya.
ben acayip tatlı falan yiyordum,kesin yüksek çıkacak demiştim ama 130 çıkmıştı.vücudum bütün tatlıları yaktımı naptı bilmiyorum.