Kontrollü doğum tam olarak nasıl biraz açar mısınBenim ablam yaptirdi. Sekeri cikti. Dusmuyor simdi. Kontrollu dogum yaptiracaklar. Şeker yuklemesi gizli olan sekeri cikariyormus ortaya.
Eger gizli kalsa dogum sirasinda ciksa daha kotuymus. Demelerine gore... bilemiyoruz tabi. Her kafadan bir ses...
Yani örneğin dogumu 17 eylul hesaplandi ise. 1 hafta onceden suni sanci ile dogum yaptiracaklar.Kontrollü doğum tam olarak nasıl biraz açar mısın
Evet bu tarz yazılar çok var ben bunları istemiyorum birebir sorun yaşayanların yaşadıklarını istiyorumCanan hoca bu konuşması sebebiyle 10-15 gün meslekten uzaklaştırılmıştı
Birçok Prof tezini desteklemesini istediyse de Canan hoca yapmadı yada yapamadı
Ben şeker yüklemesinin yapılmamasını daha tehlikeli buluyorum
yani şöyle ki eğer zaten makarnadan,beyaz ekmekten,simitten,börekten-çörekten,şekerden,pirinçten vs uzak durup insan ve nefs üstü sağlıklı beslenebiliyorsanız
Ailenizde diyabetli yoksa
Yaşınız gençse
Obezite gibi bi sorunuz yoksa vs yaptırmamayı tercih edebilirsiniz
Lakin birçoğumuz bunu başaramıyor ben hergün bi avuç badem bile yiyemiyorum yeri geliyor dışarda geçiştiriyorum bişeylerle
Kusura bakmayın özellikle belirtmişsiniz sorun yaşayanlardan yorum almak istiyorum diye pek arzulanan bi yanıt değildi.
yaptırırım bende sorun olabilir, erken doğum yapabilirim ama sen yaptırırsın sende olmaz. Bu kişiye göre değişir ki. Herkeste herşey aynı olmazArkadaşlar düşünüp yazdığınız için teşekkür ederim ama ben sadece şeker yüklemesi yaptırdım fenalaştım erken doğum yaptım gibi gibi kötü tecrübesi olanların yazmasını istiyorum
Valla tüm bu saydiklariniz ben de mevcut ama yine de ciddi bir şeker problemim olduğu ortaya çıktı şeker yüklemesi ileCanan hoca bu konuşması sebebiyle 10-15 gün meslekten uzaklaştırılmıştı
Birçok Prof tezini desteklemesini istediyse de Canan hoca yapmadı yada yapamadı
Ben şeker yüklemesinin yapılmamasını daha tehlikeli buluyorum
yani şöyle ki eğer zaten makarnadan,beyaz ekmekten,simitten,börekten-çörekten,şekerden,pirinçten vs uzak durup insan ve nefs üstü sağlıklı beslenebiliyorsanız
Ailenizde diyabetli yoksa
Yaşınız gençse
Obezite gibi bi sorunuz yoksa vs yaptırmamayı tercih edebilirsiniz
Lakin birçoğumuz bunu başaramıyor ben hergün bi avuç badem bile yiyemiyorum yeri geliyor dışarda geçiştiriyorum bişeylerle
Kusura bakmayın özellikle belirtmişsiniz sorun yaşayanlardan yorum almak istiyorum diye pek arzulanan bi yanıt değildi.
Mevcutsa çıkması normal değil mi?Valla tüm bu saydiklariniz ben de mevcut ama yine de ciddi bir şeker problemim olduğu ortaya çıktı şeker yüklemesi ile
Demek istwdigim ben de mevcut olan zayif bir kadınım 45 kilo gibi yaşım da genç ailemde de şeker hastası olan kimse yok vs hiçbir risk grubunda değilim ama yine de çıktı... doktorum da çok şaşırdı.. biz de...Mevcutsa çıkması normal değil mi?
Yanlış mı anladım yoksa? :)
Bize içirilen şekerli su bi adet kazan simidiyle eş değer..
Birçok Profun,op'un YouTube'da şeker yüklemesiyle ilgili videoları mevcut açın açın izleyin derim,tek bir görüşe bağlı kalmayın.
Öyleyse en azından şu kadarını söyliyim benim çevremde hiçkimse şeker yüklemesinden erken doğum yapmadı herhangi bir sorunda yaşamadıArkadaşlar düşünüp yazdığınız için teşekkür ederim ama ben sadece şeker yüklemesi yaptırdım fenalaştım erken doğum yaptım gibi gibi kötü tecrübesi olanların yazmasını istiyorum
Hadi yaDemek istwdigim ben de mevcut olan zayif bir kadınım 45 kilo gibi yaşım da genç ailemde de şeker hastası olan kimse yok vs hiçbir risk grubunda değilim ama yine de çıktı... doktorum da çok şaşırdı.. biz de...
Ayni durum bende de var.2 hamileligimde cikmadi ama suan gebelik sekerim var.ailemde yok suana kadar 5 kilo aldim.diyetteyim simdi.diyetle sinirda suan sekerim yuksedigi an insuline basliycam evde insulinim var dr verdi.Demek istwdigim ben de mevcut olan zayif bir kadınım 45 kilo gibi yaşım da genç ailemde de şeker hastası olan kimse yok vs hiçbir risk grubunda değilim ama yine de çıktı... doktorum da çok şaşırdı.. biz de...