Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selammm..
Bayanlar bugün bir tanıdığım benden pasta yapmamı istedi..
Yiğeni 2 buçuk yaşındaymış. Çocuk diyabet hastasıymış. Tip 1. Yavrucak Doğum günü için pasta istemiş. Stevia ile pasta tarifi arıyorum. Bulamadım. Fikir verebilen var mı
Stevia cok masum degil. Alistigimiz seker tadi ise bir iluzyon sadece ve bizi olduruyor. Tabiatimiza uygun degil. Beklentileri cok yuksek degilse yapilabilecek pasta tarifleri bulunur ama sekerle yapildigi gibi olmaz.
Stevia cok masum degil. Alistigimiz seker tadi ise bir iluzyon sadece ve bizi olduruyor. Tabiatimiza uygun degil. Beklentileri cok yuksek degilse yapilabilecek pasta tarifleri bulunur ama sekerle yapildigi gibi olmaz.
Benim çocuğumun böyle bir rahatsızlığı olsa pastayı işinde uzman bir pastaneyle konuşurdum.
Mutlaka yapan yerler vardır.
İş sadece pastayla bitmiyorki diğer ikramlıkların da içeriği önemli.
O zaman muzlu ve cikolatali bir pasta yapabilirsin. Muz pastayi tatli hale getirecegi icin steviayi da bol kullanmana gerek kalmaz. Ben mesela canim cikolata cektiginde muz ve kakaoyu karistiriyorum gayet hos oluyor ve rafine seker de tuketmemis oluyorum.