Şeker hastası çocuk için pasta tarifi bilen??

yarem11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
65
47
8
38
Selammm..
Bayanlar bugün bir tanıdığım benden pasta yapmamı istedi..
Yiğeni 2 buçuk yaşındaymış. Çocuk diyabet hastasıymış. Tip 1. Yavrucak Doğum günü için pasta istemiş. Stevia ile pasta tarifi arıyorum. Bulamadım. Fikir verebilen var mıo_O

Diyabetik doğum günü pastası yazın direk çıkıyor.

Tarif bilmiyorum ama Stevia bilindiği kadar masum değil. Kullanmayın.

Stevia cok masum degil. Alistigimiz seker tadi ise bir iluzyon sadece ve bizi olduruyor. Tabiatimiza uygun degil. Beklentileri cok yuksek degilse yapilabilecek pasta tarifleri bulunur ama sekerle yapildigi gibi olmaz.

Diyabetik doğum günü pastası yazın direk çıkıyor.

Yazdım ama içime sinen bir tarif bulamadım. Pasta gibi değil. Daha çok kek tarzı tarifler var o_O

Tarif bilmiyorum ama Stevia bilindiği kadar masum değil. Kullanmayın.

Teşekkür ederim☺. Stevia kullanmamı istedi o bayan. Yoksa ben hiç kullanmadım şimdiye kadar. Yarın bunu bayana ileteyim. Bakalım ne cevap verecek ☺

Stevia cok masum degil. Alistigimiz seker tadi ise bir iluzyon sadece ve bizi olduruyor. Tabiatimiza uygun degil. Beklentileri cok yuksek degilse yapilabilecek pasta tarifleri bulunur ama sekerle yapildigi gibi olmaz.

Teşekkür ederim ☺ çikolatalı ve meyveli istedi. Baya zorlanıyorum şu an tarif bulmakta. Stevia kullanmamı bayan söylemişti o_O

Badenin sekeri diye aratin bi .o sayfada vok tarif var. Kitabi da cikacakti hatta

Benim çocuğumun böyle bir rahatsızlığı olsa pastayı işinde uzman bir pastaneyle konuşurdum.
Mutlaka yapan yerler vardır.
İş sadece pastayla bitmiyorki diğer ikramlıkların da içeriği önemli.

Teşekkür ederim ☺ çikolatalı ve meyveli istedi. Baya zorlanıyorum şu an tarif bulmakta. Stevia kullanmamı bayan söylemişti o_O
O zaman muzlu ve cikolatali bir pasta yapabilirsin. Muz pastayi tatli hale getirecegi icin steviayi da bol kullanmana gerek kalmaz. Ben mesela canim cikolata cektiginde muz ve kakaoyu karistiriyorum gayet hos oluyor ve rafine seker de tuketmemis oluyorum.

Back
X