- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Arkadaşlar merhaba aramızda doktorlar ve diyetisyenler elbet vardır az çok fikir sahibi olöak istiyorum geçenlerde birden kusma ve baş dönmesi ishal gibi şikayetlerim oldu ve tahlil verdim şekerim 220 çıktı sonrasında ertesi gün belirtin falan kalmadı ama tekrar 1 hafta sonra açlık şekerim 152 çıktı yani büyük ihtimalle şeker hastasıyım ilaca hemen başlamak istemiyorum yaşım daha çok genç yapabileceğm egzersiz beslenme düzeni biraz daha şekerimi aşağı çekebilmek için ne olabilir lütfen yardımcı olun. Ben sabah kahvaltıda grnaola nesfit gevrekleri çok tüketiyorum sağlıklı diye düşünüyordum bunları da şeker açısından değerlendirir misiniz?
İnstagramdan drrenginbörekci yi takip etmenizi öneririm. İf diyeti çok iyi geliyormuş şekere. Profili detaylı incelerseniz çok bilgi edinirsiniz.Arkadaşlar merhaba aramızda doktorlar ve diyetisyenler elbet vardır az çok fikir sahibi olöak istiyorum geçenlerde birden kusma ve baş dönmesi ishal gibi şikayetlerim oldu ve tahlil verdim şekerim 220 çıktı sonrasında ertesi gün belirtin falan kalmadı ama tekrar 1 hafta sonra açlık şekerim 152 çıktı yani büyük ihtimalle şeker hastasıyım ilaca hemen başlamak istemiyorum yaşım daha çok genç yapabileceğm egzersiz beslenme düzeni biraz daha şekerimi aşağı çekebilmek için ne olabilir lütfen yardımcı olun. Ben sabah kahvaltıda grnaola nesfit gevrekleri çok tüketiyorum sağlıklı diye düşünüyordum bunları da şeker açısından değerlendirir misiniz?
Yoo sağlıklı değil.Bir kasesi birkac dilim ekmeğe eşit.Sanirim en güzeli doktora gitmek klasik Akdeniz diyeti olabilirArkadaşlar merhaba aramızda doktorlar ve diyetisyenler elbet vardır az çok fikir sahibi olöak istiyorum geçenlerde birden kusma ve baş dönmesi ishal gibi şikayetlerim oldu ve tahlil verdim şekerim 220 çıktı sonrasında ertesi gün belirtin falan kalmadı ama tekrar 1 hafta sonra açlık şekerim 152 çıktı yani büyük ihtimalle şeker hastasıyım ilaca hemen başlamak istemiyorum yaşım daha çok genç yapabileceğm egzersiz beslenme düzeni biraz daha şekerimi aşağı çekebilmek için ne olabilir lütfen yardımcı olun. Ben sabah kahvaltıda grnaola nesfit gevrekleri çok tüketiyorum sağlıklı diye düşünüyordum bunları da şeker açısından değerlendirir misiniz?
Bol sıvı tüketin sık idrara çıkma ya da ağız kokusu varsa şeker hastasısınız tip1 bu da genetik olabilir sporu diyetin önüne koymalısınız kilonuz varsa mutlaka zayıflayın 3 ara 3 ana beslenebilirsiniz aç kalmamalısınız aç kalırsanız hipoglisemi gelişebilir bu hiperglisemiden daha tehlikelidir bu yüzden vücuda besin giril pankreasın uyarılması lazım kesinlikle ekmeği tam buğday ve türevleri tüketin öğlen etli yemekler akşam sebze yemekleri tüketin böylece ilaca bile gerek kalmayacaktır geçmiş olsunArkadaşlar merhaba aramızda doktorlar ve diyetisyenler elbet vardır az çok fikir sahibi olöak istiyorum geçenlerde birden kusma ve baş dönmesi ishal gibi şikayetlerim oldu ve tahlil verdim şekerim 220 çıktı sonrasında ertesi gün belirtin falan kalmadı ama tekrar 1 hafta sonra açlık şekerim 152 çıktı yani büyük ihtimalle şeker hastasıyım ilaca hemen başlamak istemiyorum yaşım daha çok genç yapabileceğm egzersiz beslenme düzeni biraz daha şekerimi aşağı çekebilmek için ne olabilir lütfen yardımcı olun. Ben sabah kahvaltıda grnaola nesfit gevrekleri çok tüketiyorum sağlıklı diye düşünüyordum bunları da şeker açısından değerlendirir misiniz?
Ya bende şeker adayıyım. Ama hiç diyet yapamıyorum. Kilom yok ama beyaz makadna pirinç tatlı gırla. 7 ay önce teşhis kondu. Hala irade gösteremedim. Geçen ay bir daha kontrole gittim. Hala şeker hastası olmamışım.Açlık kan şekeriniz yüksekmiş .hba1c kaç acaba ? Bende şeker yatkinligi var kiloda var glikofor tarzı ilaçlara başlamak istemedim sıkı bir diyete başladım sürdürebilirsem .paketli gıdaları şekeri ve üç beyazı makarna pilav kestim sebze ve özellikle yesillik ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.ben sizin yerinizde olsam if diyetini araştırirdim iyi geldiğini okudum kendimde şimdi onu uyguluyorum hareketi artirip bir süre sonra endokrin uzmanına tüm testlerimi tekrarlatirdim
Ben iki gebeligimdede gebelik şekeri yasamistim ama doğumla kaybolmuştu belkide sizinki gebelikten beridir yüksek .bebek 3.5 kilo üzerinde dogduysa bu ihtimalle olabilir . Kilo yoksa hemen ekmek pirinç makarna pilav üç beyaz tatlı kesin bunları . Ogunlerinuzi düzene bindirin .Bir tabak yemek pişirdiniiz güzel bol yeşillikli bir salata ve yoğurtla yiyin .meyveyide kisitlayin bir elma yiyorsanız yanında mutlaka bir caybardagi süt veya ayran içinYa bende şeker adayıyım. Ama hiç diyet yapamıyorum. Kilom yok ama beyaz makadna pirinç tatlı gırla. 7 ay önce teşhis kondu. Hala irade gösteremedim. Geçen ay bir daha kontrole gittim. Hala şeker hastası olmamışım.
Nasıl irade gösterdiniz?
Bebeğim var 7 aylık. Durmuyor ki yemek hazırlayayım
Ne yaparsam onu yiyorum
Eşim ilaçsız geçirdiArkadaşlar merhaba aramızda doktorlar ve diyetisyenler elbet vardır az çok fikir sahibi olöak istiyorum geçenlerde birden kusma ve baş dönmesi ishal gibi şikayetlerim oldu ve tahlil verdim şekerim 220 çıktı sonrasında ertesi gün belirtin falan kalmadı ama tekrar 1 hafta sonra açlık şekerim 152 çıktı yani büyük ihtimalle şeker hastasıyım ilaca hemen başlamak istemiyorum yaşım daha çok genç yapabileceğm egzersiz beslenme düzeni biraz daha şekerimi aşağı çekebilmek için ne olabilir lütfen yardımcı olun. Ben sabah kahvaltıda grnaola nesfit gevrekleri çok tüketiyorum sağlıklı diye düşünüyordum bunları da şeker açısından değerlendirir misiniz?
Doğumdan sonra zayıfladınız mı ve hamılelıkte şeker var mıydı . Hba1c degerınız kac cıktı acaba. Benımde sekerım 112 cıktı üc aylık sekerım 6.4 cıktı dıyet verdı bır hafta dıyet yapıyorum dusermı bılmıyorım ılaca baslamak ıstemıuprum ve ben doğumdan sonra cok zayıfladıö hıc kılo alamadımArkadaşlar merhaba aramızda doktorlar ve diyetisyenler elbet vardır az çok fikir sahibi olöak istiyorum geçenlerde birden kusma ve baş dönmesi ishal gibi şikayetlerim oldu ve tahlil verdim şekerim 220 çıktı sonrasında ertesi gün belirtin falan kalmadı ama tekrar 1 hafta sonra açlık şekerim 152 çıktı yani büyük ihtimalle şeker hastasıyım ilaca hemen başlamak istemiyorum yaşım daha çok genç yapabileceğm egzersiz beslenme düzeni biraz daha şekerimi aşağı çekebilmek için ne olabilir lütfen yardımcı olun. Ben sabah kahvaltıda grnaola nesfit gevrekleri çok tüketiyorum sağlıklı diye düşünüyordum bunları da şeker açısından değerlendirir misiniz?
Esınız kılo mu alıyordu kılo mu verıyordu acaba. Benımde aclık 112 cıkıyor uc aylık sekerımde 6.4 cıktı sımdı dıyete basladım ve cok zayıfladım 4 , 5 aydır kılo hıc alamıyorum nasıl bır dıyet uyguladınız acaba bana da anlatırmısınızEşim ilaçsız geçirdi
Şekeri 350 civarıydı
Dr. Yatış vermeden önce karataya başlattım
İlaçla aynı oranda düşürdü
Zaten ilacın muhteşem bir etkisi olduğunu düşünmüyorum
Diyet yapmadığın sürece yükselmeye devam eder
Yani tüm gün tatlı ye ekmek ye ilacı iç düşsün öyle bir dünya yok
Diyet + tarçın çayı düşürür ilaca gerek kalmadan atlatırsınız
6 ay şekersiz beslenmede diyeti bıraksan bile 1 yada bir buçuk sene koruyuculuk devam ediyor ama kilo alıyorsun
Kilo almıştı zaten çok kilosu vardıEsınız kılo mu alıyordu kılo mu verıyordu acaba. Benımde aclık 112 cıkıyor uc aylık sekerımde 6.4 cıktı sımdı dıyete basladım ve cok zayıfladım 4 , 5 aydır kılo hıc alamıyorum nasıl bır dıyet uyguladınız acaba bana da anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?