- Konu Sahibi london2012
-
İlla kurt olunca acıkmaz insan kan şekeriniz sık düşebilir ..Diabetli yani şeker hastalarıda sık acıkır bunun için endokrin dalındaki bi doktora başlayıp diyet listesi almalısınız..
Parmaginiza bir igne ucu batirilarak kan ile test yapilir. Vucudumuzda bulanan insulin hormonun az derecede üretilmesinden ya da insulinin vucud tarafindan kabul edilmemesi sonucu ile olusur.
Kan sekeri dedikleri halk arasinda düsük tansiyon dan kaynaklanabilir . Insanlar halsiz olur ve bir seyler yiyeyim der.. SIzin sorununuz nedir anlamadim ....
Benim sorunum surekli ac hissetmem. Bir de yemeklerden sonra asiri bir yorgunluk oluyor. Bazi mide haplari kullandim ama ise yaramadi. Burdaki doktorda baska birsey yapmiyor. Elimde bir kanit olsa gozle gorulen o zaman baska yerlere gonderebilir. Turkiye deki gibi yurumuyor burda isler.
hiç değilse açlık kan şekerine baktıracağın aparatlardan yok mu oral şeker tolerans testine de baktırmalısın ....sürekli şekerli kahva ve çay içiyor musun sürekli tatlı yiyor musun
Sanirim ingilterede yasiyorsun. Orada da senelik check uplar oluyor bunu yapmak zorundalar. Bu check up icinde bütün testler de mevcut. Doktorunu degistir ve ya hastaneye git. Ingiltere saglik sisteminde birinci ......
Sadece lafta. Su aralar daha da kotu. Bu ucuncu doktorum ve en iyisi dusun.
kan şekeri sonucu belli olur şeker hastalığı olmasa bile insülin direnci varmış gibi görünüyor....yarın mutlaka sonucu yaz
Omeprazol halen neden kullaniyorsun ? Artik kullanmana gerek yok antibiotik tedavin bitmisse. Ben seker hastasi oldugunu düsünmüyorum. Hormonlarinda bir bozukluk var. Istahin acilmis sonda dönemde yorgunluk , depresyon , fazla bir sekilde yemek istemek bana sorunun tiroid bezlerinde oldugu kanisini verdi. Hipertiroidi ingl.Hyperthyroidism olabilir. Bunun icin test yapmak zorundalar....
hiç tanıdığın şeker hastası kimse var mı belki şeker ölçme aparatını ödünç alabilirsin.....ayrıca tüm hormon bozuklukları önce kan şekerinde değişikliğe sebep olur ........ aynı şeyi burda yapsalar adamı öldürürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?